Şimdi Ara

Kavak Yelleri denen saçma ve çalıntı dizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu diziyi izleyene laf etmek kimsenin haddine değil de hani zevkler renkler olayı nasıl olsa.Ama bebe dizisi be kardeşim hem ar damarları çatlamış resmen sahne araklamışlar.Kavak Yellerin de geçen hafta 2004 yapımı Kbs dizisi denizler imparatorundan bir intihar sahnesinin başarısız bir kopyasını görünce geçen tv de rast geldiğimde ki asla izlemem bu bebe(sözde gençlik dizisi) dumura uğradım adeta.

Yahu allahsızlar kitapsızlar madem intihar sahnesi koyacaksınız neden yaratıcı olmuyorsunuz neden ordan burdan bire bir sahne çalıyorsunuz? tamam anladım yaratıcı değilsiniz ama bari hırsız olmayın kardeşim tamam türk seyircisi genel olarak eğitim düzeyi düşük ve kültürsüz ne v ersen önüne yer anlamaz da çalıntı sahne olduğunu ama bu ülkede kültürlü insanlarda var akıllı insnalar da var onlar yemiyor kardeşim

söz konusu sahne sarı kızın denize doğru yolandığı hesapta intihar edecek sahneydi.ve tipsiz bi oğlan onu durdurmaya çalışıyordu.

Ben bu sahnenin orjinalini görmüş biri olarak denizler imparatorun da resmen utandım yani bu kadar da başarısız oyunculuk rezil bi taklittte olamaz be kardeşim bari güzel araklayın yani.Denizler imparatorunda kız kişisi güzel erkek kişisi de heybetli yakışıklı ve hoş ses tonu olan bir adamdı ikisinin de oyunculukları mükemmeldi.

bizim kavak dizisinde boya torbası itici kız ve şapşal suratlı kelav bakışlı berbat oyunculuk gösteren bi erkek sahneyi rezil etmişler.

türk dizisi neden izlemiyorum işte bu yüzden

reklamcılıkta sinema da ve reziliz dizilerde de öyle
    politika da da reziliz
    sporda da reziliz diğer ülkelere kıyasla e be kardeşim biz neyde iyiyiz hiç bi haltta iyi değiliz konu dağıldı sonlara doğru neyse çakma dizi izlemeyin izllettirmeyin

resimi de ekledim söz konusu intihar sahnesinin orijinali bu işte bu dizi 2004 kore yapımı.

2009 da ise bziim yapımcılar yeni keşfetmiş ve aynen araklayıp kullanmış kavak dizisinde kavak yelleri gelde sövme bu diziye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPluton -- 22 Eylül 2009; 1:07:35 >

• Dawson's Creek ten "esinlenilen" bir dizi zaten
  • kavak yellerinde intihar sahnesi değilki polislerden kaçarken frenleri patlıyodu düşüyolardı
  • yaw ne diyon sen
  • Diziden girmişsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

kavak yellerinde intihar sahnesi değilki polislerden kaçarken frenleri patlıyodu düşüyolardı

yok hani sarı kız peltek erkek arkadaşı öldü diye intihar ediyodu ya hesapta o sahneyi diyorum ben.sen anlamadın beni
  • İzlemezsin olur biter En azından ben öyle yapıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nunéth

Dawson's Creek ten "esinlenilen" bir dizi zaten

esinlenme ne kardeşim araklama basbaya işte.bizim programlarda dizilerde araklama esinlenme denemez.rezalet yahu sinirlendim gece gece bi sigara içeyim
  • Hayıflanmayı bırakıp çalışırsak,kendimizi küçük görmeyi bırakırsak,bir şeyleri yapabileceğimize ve başarabileceğimize inanırsak,iyi şeyler yapan insanlara köstek olmayı bırakıp destek olmaya çalışırsak umarım bazı şeylerde iyi olacağız.
  • aşçı uşağa, uşak bahçivana, bahçivan şoföre, sonra hepsi uşağa..
  • wala geçen sene epey izledim baktım saçma sapan yerlere gidio.Yazın eve sınırsız net aldım.Forza amerikan dizileri :) tamam onlardada saçmalıklar oluo ama en azından 2 saat zamanımı çalmıyor.
  • Sakin ol. Hayat senin.
  • iğrenç bir dizi görünce bi izliyim diyorum 10 dakika dayanamıyorum. arızlık falan da diz boyu aahlaksız saçma bi yapım
  • Zaten dizi aşçı bahçıvana bahçıvan şöföre şöför uşağa dönmüş
  • Fenerbahçe kesmiyor mu artık seni dizi sektörüne el atmışsın
  • tanıdığım tüm özentiler bu diziyi izliyo
  • xD beyler arogda birazcık söylentilerden etkilene bilir gırrrrr mıydı rırrrrrrr mıydı rrrrr mıydı neydi o filimden özzenti deniyor ama olmayada bilir çok saçma dizi o kabak yelleri en iyisi cevahir xd yetersiz ulvi koyu bilal ve müfit xD for evır xD
  • dizinin orjinali ABD dizisi adi neydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

dizinin orjinali ABD dizisi adi neydi

aha buldum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.