Şimdi Ara

KAVACIK KÖPRÜSÜNDE YANLIŞ UYGULAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anadolu hisarı ,kavacık, beykoz yönünden TEM kavacık bağlantı yolları plastik delinatörlerle(direk) iyice daraltılmış.fsm ve kadıköy yoluna girebilmek 1 saat fazladan trafik oluşturuyor.bu saçma uygulama kaldırılmalıanadoluhisarından kavacık en az 1 saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 3 Kasım 2017; 23:25:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam ban alalım arkadaşı sahneden

• sahah herkes işine okuluna en az 1 saat geç kaldı.uygulama devam ederse dahada devam edecek

• Ben de fatkettim onu Cuma sabahı kavacık fena oldu. Bu hafta iyice keşmekeş olacak.

• Cuma sabahi olan trafiğin sebebi bu muydu emin misiniz? Köprü çalışması bittiğinden beri rahattim trafik yok diye fakat cuma sabahi sinavima yetişmek için otobüsten inip öndeki trafiğe takılmış otobüs seferine koşmam gerekti tamamiyle rezillik bu trafik yaratıyorlar bilerek resmen..

• Kavacık hep yoğun maalesef. Fsm nin ayağında olan bu lokasyonda bukadar düşüncesiz uygulamalar trafiği mahvediyor. Tamamen haklısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Cuma sabahi olan trafiğin sebebi bu muydu emin misiniz? Köprü çalışması bittiğinden beri rahattim trafik yok diye fakat cuma sabahi sinavima yetişmek için otobüsten inip öndeki trafiğe takılmış otobüs seferine koşmam gerekti tamamiyle rezillik bu trafik yaratıyorlar bilerek resmen..

insanları bıktırıp üçüncü köprüyemi yöneltmek istiyorlar anlamıyorum.yaptıkları çok saçma.trafiği azaltmak yerine arttırıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trafik berbat

• Köprüye bağlanana kadar canımız çıktı bu sabah.100 metre yolu yarım saatte gittik.Kavacık artık yaşanmaz halde.
  • Radyo Trafik uygulamanın kalıcı olacağına dair birşeyler söylüyordu.

En kısa zamanda sona ermesi dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Cuma sabahi olan trafiğin sebebi bu muydu emin misiniz? Köprü çalışması bittiğinden beri rahattim trafik yok diye fakat cuma sabahi sinavima yetişmek için otobüsten inip öndeki trafiğe takılmış otobüs seferine koşmam gerekti tamamiyle rezillik bu trafik yaratıyorlar bilerek resmen..

insanları bıktırıp üçüncü köprüyemi yöneltmek istiyorlar anlamıyorum.yaptıkları çok saçma.trafiği azaltmak yerine arttırıyorlar.

Köprü çalışmalarını yazın yerine okullar acildiktan sonra yapmalarindan belliydi zaten, bıktım artık bu adamlarin kafa anlayışından kavacigin hiç bir trafik sorunu olmuyor o kadar abarti olacak sekilde adamlar yine trafik yaratmak için ellerinden geleni yapıyorlar..

Çubukluda oturuyorum okulum Göztepede, okula gitmek için 15BK hattını kullanmaktan başka hiçbir şansım yok ve o da Kavacıkta 40 - 60 dk arası trafikte kalıyor ben napayım 8.30 daki ders için 5.30 ta falan mi uyanayim?? Bunların derdi ne anlamıyorum..

• Cowinenge kullanıcısına yanıt
    benim çocuk paşabahçedeki okuluna 1 buçuk saat erken çıkıp anca yetişebiliyo.7_8 km mesafe

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.