Şimdi Ara

Katledilen yavru köpeğin failleri SURİYELİLER !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.facebook.com/517919742/posts/10156520315499743/

Herkes biryerlerde paylaşsın lütfen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Köpeği kesmiyor, boynundaki ipi kesiyor.Videoyu seyretmeden neden koyuyorsun hacı?
  • İpi kesiyor,ne kopegi?

edit:Videonun devamini basks bi yerde gordum,cocuk kopegin kuyrugunu kesmeye calisiyordu kapadim,izleyemedim.Cocuk bile olsa bunlarin yasamaya hakki yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 16 Haziran 2018; 18:56:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Köpeği kesmiyor, boynundaki ipi kesiyor.Videoyu seyretmeden neden koyuyorsun hacı?
    kafasına basması mı gerekiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

kafasına basması mı gerekiyor ?

Alıntıları Göster
    Öyle bir şey mi iddia ettim?Ettiysem mesajımı alıntıla ve göster, ipi kesmesinimi söyledim, savundum mu?

Bak başlıkta ne yazıyor?;

Okuman yazman var değil mi?

Başlığı açan kişinin yalan yanlış propaganda yapması nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Öyle bir şey mi iddia ettim?Ettiysem mesajımı alıntıla ve göster, ipi kesmesinimi söyledim, savundum mu?

Bak başlıkta ne yazıyor?;

Okuman yazman var değil mi?

Başlığı açan kişinin yalan yanlış propaganda yapması nedir?

Alıntıları Göster
    bende sana diyorum ki boynundaki ipi kesmek için kafasına basması mı gerekiyor ?

• Ama onlar mağdur kardeşimiz demeyin öyle utanırlar sonra

Cidden bir şey diyemiyorum artık Allah bunları ıslah etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YucukluSucurtam- -- 16 Haziran 2018; 23:24:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yavru Kumrumuz Öldü :(
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bacaklarının kesildiği videoyu bulamadım facebook hesabım yok başka bir platformdan atar mısınız? Cani değilim sadece gerçek mi diye bakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-08A29EF4C -- 16 Haziran 2018; 23:32:1 >
  • Kılıç artığı şerefsizler. Tepesine bi fosfor bombası inseydi de için için yanarak geberselerdi tüm ailecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu köpeğin işkence görmesin de en az bu suriyelileri babasının malıymış gibi ülkemize sokanlarında suçu var. inşallah ahirette bunlarda cezasını çekerler
  • Kuyruğunun kesildiği kısım var. Ama videoyu facede görmüştüm bulamam yazarsan çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Irkçılık yapmak için yer arıyorsunuz. İzlediğiniz şey doğrumu değil mi kontrol etme ihtiyacı bile duymuyorsunuz. Cahilsiniz. Hastasınız. Birde bu yanlış haberi paylaşın demişsin. Yazık.
  • Yalan o video 6 ay once cekildi.

• Arkadaşlar, bunu yapan bu cocuklar olsa bile suriyeli veya bizden biri gibi ayırmak yanlış olur ( ben şahsen o kimseleri ülkemize sokan zihniyete çok kızıyorum, burada savaştan kaçarak yerleştikleri yerde bu kadar rahatça tavırlar sergileyen bir insan topluluğu daha yoktur, kendi halkının zar zor geçindiği, asgari ücretle, açlık sınırının bu kadar farkı olduğu bir ülkede, hazineden bu kadar pay ayrılarak onlara bakılması, bu kadar işsiz türk genci varken onların burda olması şahsen benim kanıma dokunuyor) ama bu gibi bir pisliği kimin yaptığı önemli değil, bu gibi vahşetleri yapan canlı "insan"... burda etnik bir yaklaşım yok, resmen insanlık suçu var, ben bu yavru köpeğin başına gelenleri gördüğümde insanlığımdan utandım, maalesef bizim vatandaşlarımız da bazen akla hayale sığmayacak şeyler yapıyorlar, burada bu yaklaşım kötü bir ırkçı yaklaşım bunu da belirtmek isterim...
  • Allah bu işte bir gram parmağı olan herkesin kat kat belasını versin, inşallah acısı yedi soyundan çıkar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.