< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Katlanan chip para son gün (30 Eylül) tekrar geldi 30 Kasım (4. sayfa)
-
-
Banka kartında chippara ile ödeme yoktu ki zaten 2 kat değerinde kullanılsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
var yapılıyor. canlı desteğe bağlanıp banka kartımdaki chiplerin kredi kartıma aktarılmasını istiyorum demeniz yeterli
-
Kredi kartı harcamasını neo kart chip parasından dusebiliyor muyuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önce banka kartından kredi kartına aktarmanız lazım Juzdan uygulamasından ya da müşteri hizmetlerinden.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tüm chip paraları harcamıştım 😡
Canlı desteğe x2 ile öde çıkmıyor diyorum kampanya linki atıp şartları okuyun yazıyor:D kardeşim zaten şartları biliyoruz çıkmıyor işte
-
Neymiş sartlari birde sizden duyayim deseydin :))
saka gibiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm internet harcamaları çıkmıyor, sadece Netflix ödemesi vardı onda X2 Chip para ile ödeme çıkıyor, bugün hb da akaryakıt aldım orada çıkarsa zaten sorun kalmaz, hesapta 66 TL chip-para var, keşke hepsini harcamasaydim
Edit. HB normal harcama X2 olarak ödeniyor, sanırım geçmeyen diyenler cüzdan yuklemesinden bahsediyor,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandprix -- 21 Eylül 2022; 6:38:22 >
Adamsın sabahtan beri müşteri hizmetleri ile görüştüm kayıt açtım sizin mesajı görünce uygulamayı güncelledim oldu.çok teşekkürler
her harcama çıkmıyormuş. hb cüzdan 2x çıktı
-
Juzdan puan aktarimi nasil, netden oluyo?
Juzdan uygulamasında en aşağıda yazışmayı başlat var oradan talep oluşturun
İlk başta 2x değil ama normal chip-para ile ödeme vardı uygulama güncelledim tümden gitti 😀
Taksiti 229tl olan bir harcam x2 ile ödenebilir durumdaydı. Öde dedim 75 kullandı 150tl ödeyeceğini yazdı.
Ödedim, su an dönem içinde bu 229tl'lkk harcamanin altında 75tl chip ile ödendi yazıyor. Bu taksitin 229-150: 79tl yazması gerekmez miydi?
Var mi x2 ile taksitini ödeyen
Bana X2 Chip ile ödeme çıktı başka harcamaya yaparım deyip geri dedim. Şu an yapmak istediğimde X2 çıkmıyor.
-
Arkadaşlar mobil hangi sitelerde juzdan ile ödeme var. Ben hiç bir sitede göremedim
Migros sanal market online ödedim. X2 öde donemicine düştüğü halde cikmadi.
Diğer kartım free de ise kampanya zaten gözükmuyor.
Platinum axses de kampanyalarda gözüküyor.
Free kartı olup kampanyalarda görebilen var mı
bu ay yapılan harcamada geçerliymiş, önceki taksidi öderseniz olmuyor, ben yaptım sonra iptal edin dedim, burada açıklansaydı daha sesli keşke uğraşmazdık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X