Şimdi Ara

Katlanabilir telefon sektöründe rekabet artıyor: Honor Flip, 2024'te piyasaya sürülecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Katlanabilir telefon sektöründe rekabet artıyor: Honor Flip, 2024'te piyasaya sürülecek
    Huawei'nin yan kuruluşu olan Honor, ince ve hafif Honor Magic V2 ile katlanabilir akıllı telefon sektöründe ses getirdi. Kitap tarzı katlanabilir cihaz, piyasadaki diğer tüm katlanabilir cihazlardan daha ince ve iPhone 14 Pro Max gibi birçok popüler cihazdan bile daha hafiftir. Ortaya çıkan yeni bir rapora göreyse şirket, yakında dikey katlanabilir telefon sektörüne de girmeyi planlıyor.



    Samsung ve Motorola'nın yeni rakibi: Honor



    Reframed raporuna göre bir Honor yöneticisi kısa süre önce şirketin ilk Flip telefonunu 2024'te piyasaya süreceğini doğruladı. Honor, Orta Doğu ve Afrika (MEA) başkanı Daniel Wang, Honor 90 serisinin MEA lansmanında gerçekleştirdiği basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Honor yalnızca Fold'a sahip değil, Flip'e de sahip, ancak gelecek piyasaya sürülecek." tarzı bir ifade kullandı.



    Ayrıca Bkz.Samsung, Apple için katlanabilir ekran teknolojisi geliştiriyor



    Yönetici başka bir ayrıntı açıklamazken, katlanabilir telefonun tüketicilere eşsiz bir deneyim sunması bekleniyor. Honor'un Magic V2 ile başardığı şeye benzer şekilde, katlanır telefon ince hafif bir tasarıma sahip olabilir. 




    Kaynak:https://reframed.co/honor-to-launch-flip-style-foldable-and-bring-magic-v2-to-south-afric/







  • Bu katlanabilir telefonlar bir benim mi umurumda değil? Teknolojiyi yakından takip ederim ancak; 5. jenerasyona kadar gelen katlanabilir telefonların hala normal telefonlara göre mutlak anlamda üstün oldukları hiç bir taraf yok bence.
  • robot4.0 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, daha gelişemediler.

    Yıllar önce Acer’ın bi konsepti vardı, vidyosunu bulamadım bulursam koyarım. Köşelerden çekiyor ekran uzuyor. Onun gibi birşey gelmediği sürece bu katlanan cihaz olayı çok mantıklı değil.
  • Ölü teknoloji, 1-2 seri telefonu da bunun üzerinden yenilik diye satacaklar, LG'nin flex telefonu gibi...
  • Zenohsama kullanıcısına yanıt

    LG g flex 1 kullandımı hiç. Bence kullanmadın çünkü hariha bir telefondu yamuk frlandı ama güzeldi

  • Sadece bir üyenin değil telefonun her jenerasyonuna şahit olmuş y ve x kuşağı için de pek anlam ifade etmiyor.

    2023 yılı içinde en çok satanlar arasında katlanabilir telefon olarak sadece flip 4 var,o da 10. sırada .Kaldı ki yılın geri kalanında yapılacak indirimler ,ikinci çeyreğe sarkmış satış bilançoları ve yeni çıkacak f/p ile onun da ilk 15 dışına çıkma ihtimali kesin gibi.

    Şu anki ilk katlanabilir jenerasyon ilgi çekici olmasa da ilerleyen dönemlerde mendil gibi dörde katlanan cihazlar çıkınca o zaman belli hype yaratır .

    Bu haliyle 2000 'li yılların ilk yarısında çıkan kapaklı telefonları aratmıyor,ekran sa onların da pek çoğunun çift ekranı vardı
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Yaygınlaşamadı, tutulmadı demek istedim, yaygınlaştı mı?
  • Sürgülü ve Katlanır telefonları zamanında kullanmış birisi olarak hiçbir anlamı yok. Belki genç nesil için yeni teknoloji gibi geliyordur , bu yüzden tercih ediliyordur. Bizim zamanımızda bu tür telefonlar çok daha yenilikçiydi , en azından tek özelliği cebe sığması değildi. Zaten tek özelliği cebe sığması olan bir telefon da böyle fahiş fiyatlara satılmazdı.
  • Zenohsama kullanıcısına yanıt

    aynen çok az kullanıcısı vardı

  • robot4.0 kullanıcısına yanıt
    Z Fold tarzı cihazlar 2 tane telefon boyutunda iç ekrana sahip. Daha nasıl üstün olsunlar?
  • Katlanabilir telefonlarda fold mantıklı, diğerleri gereksiz maliyet. Kasa ölçüsünü küçültün mü her cebe girer ama Fold başka, elinde tablet taşıyorsun. Bu oldukça kullanışlı bir şey, yalnız, kalemin yine kasaya entegre olması gerekiyor (bu bir zorunluluk -ayrıca, kaybı durumunda ucuz bir şey de değil-).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.