Şimdi Ara

Katlanabilir iPhone tasarımı netleşiyor: En pahalı model olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Katlanabilir iPhone tasarımı netleşiyor: En pahalı model olacak
    Apple, ilk katlanabilir iPhone modeli için hazırlıklarını hızlandırıyor. Mark Gurman'ın son raporuna göre cihazın tasarımı, yan yana konulmuş iki iPhone Air modelini andıracak. Aynı zamanda titanyum çerçeve ile güçlendirilen bu tasarım, Apple'ın şimdiye kadarki en ince ve en pahalı iPhone'u olacak.

Katlanabilir iPhone tasarımı netleşiyor

Katlanabilir iPhone'un 2026 sonbaharında iPhone 18 serisi ile birlikte tanıtılması bekleniyor. Ancak tamamen yeni bir ürün olması nedeniyle lansmanın ekim veya kasıma sarkabileceği gündemde. Ayrıca Apple, bu cihazla kitlesel satış hedeflemiyor, tıpkı Vision Pro'da olduğu gibi tasarım ve mühendislik vizyonunu ön plana çıkaracak bir vitrin ürünü ortaya koymayı planlıyor.

Fiyat tarafında ise beklentiler biraz üzücü. İlk katlanabilir iPhone'un en az 2000 dolar seviyesinden başlayacağı, bazı kaynaklara göre ise 2100-2300 dolar aralığında olacağı belirtiliyor. Böylece cihaz, Apple tarihindeki en pahalı iPhone olacak.

Ayrıca Bkz.iPhone 17 Pro ve Air'de çizilme problemleri yaşanıyor

Üretim sürecine bakıldığında şirketin, katlanabilir modelin üretimini Çin'de yoğunlaştıracağı bildiriliyor. Apple her ne kadar tedarik zincirini çeşitlendirmeye çalışsa da, karmaşık tasarıma sahip bu tip ürünlerde en deneyimli üretim ortaklarıyla yoluna devam etmesi muhtemel. Katlanabilir iPhone'un hem Apple'ın iPhone stratejisinde yeni bir dönemi başlatması hem de katlanabilir telefonların algısını yeniden şekillendirmesi bekleniyor.

Kaynak:https://wccftech.com/apple-foldable-iphone-2026-ultra-thin-design-titanium-price/

• 2 tane 16 pro max'i birleştirmişler, birinden kameraları ve dinamik adayı kaldırmışlar al sana katlanabilir iphone. Katlanabilir iPhone tasarımı netleşiyor: En pahalı model olacak 

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Öyle deme menteşe vs eklendi :D

• TR fiyati 5000$ olacakdir.Ben haric neredeyse herkesde iphone oldugunu dusunursek gercek anlamda ayricalik isteyenler Turkiye ve Dunyada kuyruklara girecekdir bu pahali model icin.Tabikide bu telefonu 20. yila ozel olarak cikartacaklardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 22 Eylül 2025; 13:46:44 >
  • İmHyp3rioN kullanıcısına yanıt

Katlanabilir iPhone tasarımı netleşiyor: En pahalı model olacak 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fotomaç haberleri gibi haber.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.