|
Bildirim
Bekara boşanmak kolay tabi, daha önceki safir cam muhabbeti gibi yapmadıkları işlerle insanlara yanlış bilgi veriyorlar.
Buyursunlar katlama izini yok etsinler göstersinler, sonra konuşsunlar, display üreticileri kaç yıldır üstünde kafa patlatıyor bulamamış, ekran üretmeyen elma ortada bir şey yok şimdiden çözdüğünü söylüyor. Komik hikaye. |
Arkadaş ben yatağıma full kullanımda %10 şarj ile gireyim bana yeter, ne katlayıp ezip büküyorsun.
|
Iphone da genel olarak şarj konusu problemli. Android tarafında Samsung, xiaomi sıkça kullandım, xiaomi hızlı şarj ile 90w iyi çözüm üretiyor ama hiç şarj etmeyim derseniz tam bir günü çıkarması (sizin tabirle yatağa giderken %10)cok mümkün olmuyor..
Son dönemde çıkan telefon modelleri artık birbirini tekrar edince, uzun süredir takip ettiğim katlanır telefonlara tekrar baktım. Galaxy fold uj yok yavaş sarj olması, pil ömrü, kapalı halde ekranın çok olması sebebiyle sürekli bir ekranı açma isteği haliyle tek elle kullanımın zor olması nedeniyle ertelemesitim.. Tabi kalın olması da çok hoşuma gitmedi. Bir çılgınlık yapıp hiçbir magic v3 e geçtim.. Xiaomi 14 ile kapalı hali aynı boyutya ve hiç açmadan teli kullanabiliyorum. Kalınlık standart bir bar telefon kalınlığı. 67w şarj destekliyor ve en önemlisi, sıkıntı olur mu dediğim pil ömrü, işim gereği tüm gün ekran saatim çok fazla. Sabah 7 den akşam 12ye kadar daha %10 altını görmedim. Oyun telefonda oynamam kendi kullanımın ile kıyaslıyorum elma-elma olarak.. Henüz hiç bir bar telefonda bu saat aralığında şarj etmeden gitmem mümkün olmamıştı.. İkinci takıldığım ekran ortası kırışıklık. Honor bunu da çözmüş, kullanımda ekran açıkken görmeniz imkansız diyebilirim.. Ön yargılarımi yıktı kesinlikle.. Magic v2 nin olumlu kullanıcı yorumlarına güvenip v3 aldım.. Şiddetle tavsiye ederim. S24 ultraya göre kamerası bir tık daha zayıf, selfie kamerası iyi değil. Benim için selfi kamerasının bir önemi yok zira boyle bir ihtiyaç varsa ekranı katlayıp ana kamera ile selfie çekebiliyorsunuz.. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
katlanır ekran yerine ortaya çerçeve koyup onu savunmasalar keşke Apple dan beklenir. |
Yapmazlar, coktan yapmis bir firmayi satin alirlar, biz yaptik derler. |
Bana da hiç inandırıcı gelmedi. Mekanik fiziksel yıpranma eşyanın tabiatı çünkü. Bu yıpranmayan bir araba lastiği üreteceğim demek gibi. Bir araba lastiğinin yıpranmasını minimize edebilirsin ama sürtünme gibi dışsal kuvvetler varolduğu sürece tamamen engelleyemezsin. Göz boyuyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |