Şimdi Ara

Katkı Kredisini İptal Ettirmek [2011-2012]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 2009-2010 yılından beri kyk öğrenim ve katkı kredisi alıyorum. katkı kredisini almama rağmen her dönem başı bankaya gidip bi yaklaşık 40 lira yatırıyorum. sırf bankaya gitmemek için katkı alıyordum.madem kredi veriyosun o 40 lirayı da borcuma ekle beraber öderim değil mi? madem her halukarda bankaya gidip o çileyi çekiyorum, ben de katkı kredisini iptal ettirip tüm harcı - 200 lira mı ne - yatırırım bankaya, diye düşünmekteyim. soruma gelince;
    öğrenim kredisi ile birlikte alırken sadece katkı kredisini iptal ettirebiliyor muyuz? ettirebiliyorsa bu işin yolu yordamı nedir?

edit: bir sorum daha var. acaba öğrenim kredisini başka bir bankaya bağlayabiliyor muyuz? örn: her ayın 7sinde direk bankasındaki hesabıma yatması mümkün müdür?

teşekkürler ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 7 Ağustos 2011; 17:46:06 >

• up up up
  • up up up
  • katkıyı iptal edebilrisin ama kredi başka bankaya yatmaz
  • peki katkıyı iptal ettirebilmek için dilekçe mi yazmam gerekiyor? internetten halledebiliyor muyuz acaba?
  • up up up
  • bir soruda benden ikinci öğretimlere katkı kredisi çıkıyor mu?çıkıyorsa sonra geri öderken faiz ödüyormuyuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

bir soruda benden ikinci öğretimlere katkı kredisi çıkıyor mu?çıkıyorsa sonra geri öderken faiz ödüyormuyuz?

Çıkmıyor yalnız öğrenim kredisi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qont

peki katkıyı iptal ettirebilmek için dilekçe mi yazmam gerekiyor? internetten halledebiliyor muyuz acaba?

noterden falan iptal ettirmen gerek diye biliyorum
  • hocam imkanın varsa öğrenim kredisi de alma.inan başa bela.mezun olduktan sonra bin pişman oluyorsun.ulan keşke tutumlu olsaydım diyorsun

çoğu mezun olduktan sonra iş bulamıyo bile.bulsan bile ilk maaşlarınla borç ödemek adama koyuyo haberin olsun
  • Bende başvurcam ama faiz oranı fln çok açık kapı var siz önerirmisiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.