Şimdi Ara

Katkı Kredisi : Acil Yardım : Yarın Yola Cıkıcam...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Katkı Kredisine Başvurmuştummm Ama Sonuclar Daha Acıklanmadı . Yarın Yola Cıkacam Ve Pazartesi Kayıt İçin Unide olucam Fakat Harc Ücretini Yatırmadım Cünkü Katkı Kredisine Başvurdum Unidende Dekont İstiyorlar Ne Yapcam Ben? :S

• Katkı kredisine başvuranlarda cüzi bir rakam yatırıyorlar onu yatırmalısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

Katkı kredisine başvuranlarda cüzi bir rakam yatırıyorlar onu yatırmalısın

Tamamda Yatıracağım Miktar Ne Kadar Onu nereden Öğrenicem ?

Katkı Kredisinin Cıkıp Cıkmadığıda Belli Değil:S
  • Silinsin Lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bairam1905 -- 23 Şubat 2018; 15:41:17 >
  • Geçen sene isteyen herkese katkı kredisi vermişler. Bu senede verirler herkese herlade. Bana bile katkı kredisi verdilerse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyinkilic

kardeş katkı kredisi belli oldu sadece üniveristede görünüyor şu an ....

Uninin sitesinde 0 YTL Katkı Kresine Başvurmuş Yazıyor
  • sanırım o bilgiyi bankaya yatırmaya gittiğimizde ordaki memurdan alacağız. ege üniversitesi için kampüsün içindeki bankadan yatırılacak diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Summer_715

sanırım o bilgiyi bankaya yatırmaya gittiğimizde ordaki memurdan alacağız. ege üniversitesi için kampüsün içindeki bankadan yatırılacak diyor.

Öğrenci katkı payı banka dekontu (Aday kesin kayıt işlemleri öncesindehttp://kayit.ege.edu.tr/ web adresinden alacağı öğrenci numarası ile herhangi bir Garanti Bankası Şubesine ödeme yapacaktır. Aday; bulunduğu ildeki Garanti Bankasının tüm şubelerinden, ATM ve internet yoluyla öğrenci katkı payını yatırabilecektir. )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.