Şimdi Ara

Katillerin Nasıl Bir Ruh Hali Var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Silahla öldürenlerden bahsetmiyorum.Boğuşarak,öldüreceği kişinin çırpınışlarını izleyerek insan birini nasıl öldürebilir.Gerçekten nasıl bir ruh halidir ? 3 haneli sayılara ulaşan katiller var.Bunların çoğunun silahı yok. Ürkütücü bir durum.

• Bir kitapta çocuklukta kafasını bir yere vuran ve beyninde fikirlerin oluştuğu, fikir uygun değilse engellendiği bir bölgenin zedelendigini okumuştum. Yani örneğin karşındaki kişiye karşı içinde nefret uyanmistir ve gerçekten onu yaralamak, bir yerlerini kirmak istersin fakat bu mantikli değildir, sonrasını ve ne olacağini dusunursun vs -bes altı yil onceydi tam hatırlamıyorum bakmak gerek- hastada bu dusunce yoktu ve seri katildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papaz Yahnisi

Bir kitapta çocuklukta kafasını bir yere vuran ve beyninde fikirlerin oluştuğu, fikir uygun değilse engellendiği bir bölgenin zedelendigini okumuştum. Yani örneğin karşındaki kişiye karşı içinde nefret uyanmistir ve gerçekten onu yaralamak, bir yerlerini kirmak istersin fakat bu mantikli değildir, sonrasını ve ne olacağini dusunursun vs -bes altı yil onceydi tam hatırlamıyorum bakmak gerek- hastada bu dusunce yoktu ve seri katildi.
    Kesinlikle öyle olmalı.Bir insanı çırpınırken öldürmek fiziksel ve duygusal olarak imkansız.
  • Çocukken istismar felan işi hikaye psikopat ruhluysan el bebek gül bebek de büyüsen seri katil olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgini çekecekse beynin limbik prefrontal loblarına bir bak
  • Oshiete yo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohouse

İlgini çekecekse beynin limbik prefrontal loblarına bir bak
    Yani katillerde bunlar bozukmu oluyor yoksa bunları sağlam bir irade ile kontrol edebiliyorlar mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ruh diye bir şey yoktur.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herşey düşünce ile alakalı ben hayvanlara zarar verilmesine şiddetle karşıyken insanların emeller uğruna veyahut yaptıklaeı yüzünden öldürülmesi bana garip gelmiyor.

• oşieeeteyo oşieeteyo sono sekai voo
  • 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    Sono şikumi wo olacak düzelt çabuk rezil olduk ya

• 2-3k arası dota oynayan herkes potansiyel katil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.