Şimdi Ara

katılım bankasından araba kredisi almak hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
11.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: degobar

ben öyle bankaya para yatıracağım vadesi geldiğinde paramı çekmeye gideceğim adamlar da bana diyecek ki ya arkadaş senin yatırdığın para ile başka birisinin araç alımına aracılık ettik adam da gitti kaza yaptı araç pert oldu kusura bakma biz kar edemedik zarar ettik senin para da gitti diyecek mesela. böyle bir şeyi kabul edecek enayi var mıdır. adı ne olursa olsun aldıkları da verdikleri de bal gibi faiz

Bu konuyu arastirmaniz gerek evet banka gibi calistiklari yerler var ancak 1 e 1 aynı deil mahallesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gzlmmr

Kuveytturkten bu yolla araba alan var mi acaba?Sitelerinde araci banka uzerine alip sonra bize sattiklari yaziyor.Uygulamada da boyle mi yoksa diger bankalar gibi mi?

Evet ben de kuveyt türk te işlemin nasıl yapıldığını merak ediyorum.
    Oradan almayı düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Devam Eden RisklerÖdeme gücü (Nakit akışı) riski: Müşterinin gelecekteki gelirinin azalması veya borcunu ödeyememesi durumunda kasko devreye girmez; borç baki kalır.Piyasa değeri düşüşü: Aracın değer kaybetmesi veya piyasa fiyatının kalan borç tutarının altına düşmesi risk yaratabilir.Kâr marjı kesinliği: Murabaha bir borç ilişkisidir ve kâr oran ile vade baştan kesinleştiği için piyasa hareketlerinden bağımsız olarak ödeme yükümlülüğü aynen devam eder ❗⚠️❗

Burda en büyük mesele finans kurumlarının aracı önce kendine mal etmesi üzerlerine alması gerekir ❗⚠️❗

NE MUTLU MÜSLÜMANCA YAŞAYANA,ATA FETÖ FUTBOL PUTLARINA TAPMAYANA,NEFSANİYETİNE,ŞEHAVATİNA HAKİM OLUP,BOŞ BOŞ GEREKSİZ AFKURMANIN CEHENNEME SÜRÜKLEYECEĞİNi VE BELANIN GELMEKTE OLDUĞUNU ANLAYANLARA...
  • AkşamGüneşi kullanıcısına yanıt

Ortaklaşa aldıkları için üzerine almıyor aracı.

Aracı almaya giderken ''bizim paramızı kullanarak araç almak için sizi vekil tayin ediyoruz '' diye yazılı bildirim yapıyorlar. Bir kısmını siz ödediğiniz için araç ortak ama ruhsat sizde oluyor.

Aracı ortaklaşa aldıktan sonra bankaya tekrar çağırıyorlar kar payı ile size satış sözleşmesi için. Bizim payımızı size aylık yüzde üç kar oranı ile 24 ay taksitli satıyoruz, kabul ediyor musunuz?'' diyorlar. Orada taksitli satış sözleşmesini de imzalayıp alıyorsunuz.

Ben sıkıntı göremediğim için kullandım.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 - Machenike GX60 + // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ İSLAM is the way of LİFE /b]
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.