Şimdi Ara

Katı Yakıtlı Kat Kaloriferi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamın aleyküm arkadaşlar..2 katlı evimize kat kaloriferi yaptırmayı düşünüyoruz,200 m2 ye yakın büyüklükte.internette bazı fiyatlar var,fakat bu fiyatlar sıfırdan tesisat döşeme fiyatları mı,yoksadöşeli olan tesisata soba ve petek takma fiyatları mı ? bizim evde kalorifer tesisatı döşeli durumda şu anda.sadece petekler ve soba eksik yani borular fln dışarda uçları kapalı.bu şekilde bi sistemin fiyatı ne olur acaba ?

• Bu forumda bir topikte bir arkadaşımız bildiğin kovalı sobayı kalorifer kazanı olarak üretip imalatını yapıyor..Çok basit , ucuz ve kullanışlı...Evinde kovalı soba yakıyorsun. Ancak bir oda ve salon değil bütün evin ısınıyor..Bu forumlardan birinde okudum. Ara bul..Evine kurdur.Çok pratik olur. Kovayı çıkar götür dök. Yenisini doldur getir yak. Bildiğiniz kovalı soba kalorifer kazanı olmuş..Eziyeti yok, çok az...Karar sizin..Saygılarımla.. ESKAR 42 Arkadaşımızın KALORİFER SOBASI topiğini okuyunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 12 Şubat 2012; 9:54:46 >

• Böyle sobalı kat kalorifer icatı yapılalı bir yada iki sene yada daha fazla olabilir ama son zamanlar bayağı bir arttı Normal kovalı soba görünümünde kat kalorifelri icat etmişler ama en azından daha rahat olur alırsın yanına üç tane kazan.. Üçünü bir sefer hazırlarsın iki gün kova hazırlamadan geçer günlerin.. Yada 4 Kovada olabilir yani ben kendi düşüncemi söylüyorum her gün kova doldurma derdi olmaksızın 3 tane kova yanında yedek bekler Son günü bir saat uğraşla hepsini hazırlarsın çıkarırsın yanında bekletirsin.. Ertesi sabah koy kovayı tutuştur gitsin.. Helek yakar marka tuğlalı olanlarda var misalı.. onlarda ise Normal soba gibi yakıyorsun onun külünüde 3-4 günde bir boşaltıyorsun oda yakma durumuna göre değişiyor..

Eskiden katıyakıtlı kazan şekilnde vardı şimdi ev tipi sobalı kat kalorifer cinside kurulmuş artıkın. Teknoloji gelişiyor artıkın herkes bir icat ediyor artık vallahi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.