Şimdi Ara

KAT iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam, grand cherokee 3.1 aracım var 2000 model 360 bin kmde
    yaklaşık 3 aydır aracım 2.5k deviri geçmiyor. kendi garajımda aklınıza gelecek herşeyi değiştirdim sorun düzelmedi.
    ilana koydum aracı bi adam aradı katalizör tıkalı onun yüzünden araç yangına karşı korumaya alıyor dedi, nasıl temizlerim nasıl iptal ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kat iptali egzoz kısmında bulunan , bal peteğine benzer ince seramik tarzındaki maddenın kırılmasıyla yapılıyor 15 dk sürmeyen bir işlem,

temizlikse oraya araç çalışırken bir madde sıkıyorlar açılırsa açılıyor erimişse zaten değişmesi yada iptal edilmesi gerekebilir

bir egzozcuya gidin kamera sokarak bakıyor ve durumu size söylüyor net teşhis olur

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Kat iptali egzoz kısmında bulunan , bal peteğine benzer ince seramik tarzındaki maddenın kırılmasıyla yapılıyor 15 dk sürmeyen bir işlem,

temizlikse oraya araç çalışırken bir madde sıkıyorlar açılırsa açılıyor erimişse zaten değişmesi yada iptal edilmesi gerekebilir

bir egzozcuya gidin kamera sokarak bakıyor ve durumu size söylüyor net teşhis olur

aman tamirci deme bana:( Yarın söküp kıracağım içini sonra basınclı su ile yıkarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.