Şimdi Ara

Kassadin hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazıları sürekli laf ediyordu oynanmaz çok kötü lateye kalmaz diye Şimdi gelip yok ya çok mobil, latede zaten durdurulamıyor, 6. seviyeden sonra baskın yemiyor, anlık hasarı çok fazla demeye başlar

• Kaç yamadır ufak ufak buff yiyor. Son yamada yine yedi. Büyük ihtimal yakında early sorunu da kalmaz.
  • Ben hep diyordum bunları.
  • Fasmodey kullanıcısına yanıt
    Hatırlıyorum hocam, hatta Kassadin Worlds'te picklenecek diye konu açmıştınız.
  • Ulti menzilini sorun ediyordu oyuncular, bir anda çok kısaltmışlardı . duvara kafa atmalar çok oluyordu . ama sezon boyu gizli gizli kassadin çalışmışlar demek ki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 31 Ekim 2015; 18:13:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl nerf yemesi gereken ultisiydi bunca zamandır gereksiz yere hasarını düşürdüler şimdi ufak ufak buff atıyorlar hatalarını telafi etmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EttenNebula

Picklenince bahane bile üretmişlerdi Kassadin Pawn'ın favori championlarından ondan başkası picklemez diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fasmodey kullanıcısına yanıt
    Onu ben demiştim.
  • O ulti varken ad-offtank kasıp iş yapar.
  • iyi oldu iyi. tr sağolsun her maç kassadin almaya başladılar. seri feedliyorlar sağolsunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Picklenince bahane bile üretmişlerdi Kassadin Pawn'ın favori championlarından ondan başkası picklemez diye.

Hayır onu ben demiştim yanlış hatırlıyor olmalısın

• Pek sanmıyorum. Ama olabilir yine de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Pek sanmıyorum. Ama olabilir yine de.

• quote:

Orijinalden alıntı: PagRiven

quote:

quote:

Bende sen dedin diye hatırlıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PagRiven

quote:

quote:

Bende sen dedin diye hatırlıyorum.

Kıskanç lynxou

• kassadin hala op ama bir annie deil
  • Konuya baktım. Konuyu bile Pawn seçer seçmez uplayan benmişim. @PagRiven Sende ben söyledikten sonra oynasa oynasa Pawn oynardı yazmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Konuya baktım. Konuyu bile Pawn seçer seçmez uplayan benmişim. @PagRiven Sende ben söyledikten sonra oynasa oynasa Pawn oynardı yazmışsın.

İkimizde demişiz demekki
  • daha iyi alternatifleri var, kassadin almak biraz fedakarlık gerektiriyor... ancak oynayan usta eller var ki şov yapıyor...
    eski halini mumla aratsa da çok sevdiğim bir şampiyon...
  • Az önce tf karşısında oynadım
    Klasik başlangıç
    Mid gamede 3-4 itemden sonra tek atıyordum karşı adc ve mide karşı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.