KasperskyInternet Security 2011'de tam sistem taraması yaparken %75 civarında kalıyor hep herhangi bir dosyada takılıyor tarama ilerlemiyor saatlerce kalıyor. Daha önce antivirüsünü yüklemiştim böyle bir sorun yoktu. Ama yıllar önce eski bilgisayarımda kaspersky kullandığımda yine aynısı oluyordu takılıp saatlerce bitmiyordu. Program yanıt vermeme gibi bir durum yok sadece ilerlemiyor aynı dosyada kalıyor.
Dosyayı atlayabilirsin, oradaki skip /atla yazan yere basman yeterli. Aslında büyük dosyayı açıp incelemek için zaman harcadığından takılıp kalmış gibi de olabiliyor.
Özellikle C yi tararken çok yavaş oluyor, içersinde kendi dosyalarınıda taradığı için yavaşlıyor kasper. Ben bu durumda öncesinde Kasperskyın ayarlarından dahili korumayı kapatıyorum uzun sürmemesi için. Birde 2011 tarama yaparken gerçekten çooook kasıyor bu yüzden hala 2010 kulanıyorum, bakalım 2012 betası bitsin nasıl olacak.
Atlaya tıklamak da işe yaramıyor. Çünkü ya atla orada çıkmıyor ya da bassam da herhangi bir etkisi olmuyor.
aynı sorun bende de var karpsesky ücretli kullanıyorum ona ragmen beni yukardki sorundan sebep gıcık ediyor. arama yap diyorum geliyor yüzde 82 ye dandik bir yerde duruyor skip desen geçmiyor .skip yapmıcaksın o tiki neden koyarsın oraya hatta kapan diyom halen bekliyor kapanması bile bela,karspesky internet scurity 2011 paralı kullanıyorum kaçakda değil sinir olmamak elde değil.her zaman karspesky kullanıyorum çünkü diğerleri güvenlikte yeterli olduğunu sanmıyorum g-data hariç ama oda çok kasıyo kardeşim nette bir sayfa aç diyorsun önce o sayfayı kendi ön belleğine indiriyor bakıyor virus varmı diye sonra açıyor bu derece güvenliğe gerek yok zaman kaybı ama seneye karspersky almıcam 2012 de duruma göre değiştirmeyi düşünüyorum bu takılma olayı sinir ediyor beni 2 saat bir tek dosya da takılı kalırmı zaten 2-3 saat sürüyor taraması birde bir dosyaya denk geldimi takıldımı tutmayın karpsersky i :(((
not: yazıyı yazarken en sonunda bitti skip demiştim anca yaptı sanırım süreye bakın tam tarama orta ayarda 3 saat 29 dk daha erken biterdi belki ama yüzde 82 de bir dosyada epey bir süre takılı kaldı skip dediğim halde geçmedi en sonunda skiplemiş :((