Şimdi Ara

Kaspersky PURE mi TITANIUM mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullandığım NORTON INTERNET SECURTY ın sona ermesine 29 gün kaldı.

Bende virüs programı aramaya başladım lisanslı. Daha erken ama arkadaşım bir mağazada Kaspersky PURE nin 50 tl ye satıldığını söylemişti indirme girmiş bende gittim baktım.

Arkadaşlar bide orda TITANIUM diye bir virüs programı vardı oda indirime girmiş 20 tl jağonlarınmıymış neymiş :D

Sizce Kaspersky PURE mi alıyım [50TL] yoksa TITANIUM mu [20TL] yoksa 70 TL verip Norton Internet Securty mi alıyım.

Şahsen Tıtanıumu hiç duymamıştım hangisi iyidir?

Teşekkürler.

• kaspersky
  • Norton 360 al....
  • TITANIUM dediğin trend microdur aman haa bulaşma hiç

en cazip Kaspersky PURE gözüküyor
  • açıkçası kis 2012 kullanıcısı olarak ; size şunu söyleyebirim ; kisin güvenlik duvarına fazla güvenmezseniz iyi olur ; ve bazı keylogerları görmüyor bile.
    arayüze şifre vermezseniz çok kolay kis 2012 yi pasifize edebiliyorlar ; sonra pcniz yol geçen hanı oluyor.

trend microya gelince dünyada bu sürümün son versiyonları hakkında yeterli inceleme yok ; ancak bir çok kişi başarılı buluyorsa şaşırmayın.

ve lisans sorunları yüzünden ; eğer düzelttilerse bunu bilemem ; rusların yaptığı uygulamalar yüzünden kesinlikle kaspersky ürünü tavsiye etmem.

çünkü siz 1 lisanslık kis 2012 aldınız ; habire bir sorun yüzünden devamlı etkinleştirme yaptığınız zaman etkinleştirme maksimum sayısı diye bir şey koymuşlar diye icraat yapılmış olduğu söylenmekte.hem de tek pcde.
    böyle bir şey varsa lisansınızı etkinleştiremiyebilirsiniz benden söylemesi ;

gidin helyumun uyarısını okuyun ; bir çok kişi tuhaflık yüzünden bimexe kisleri geri iade etti ; belkide bimexle papaz bile olmuşlardır.
    exa ,gold ,eksen ,vatanda durum nedir bunu bilmiyorum.

artı güncelleme yapılınca av databesinde tuhaf durumlar olabiliyor ; saldırı yerseniz av databaseinizdeki yasal keyloger vs vs imzaları silebiliyorlar.benden söylemesi.

bu yüzden arayüze şifre koyun dedim size ; koymazsanız kisin dahili kendi program dosyaları koruması bile av databasi için fayda etmiyor.çünkü direk güncelleştirmeye müdahele ediyorlar ; ve güncelleştirme portları yoluyla sisteme sızıyorlar.

yasal bir avye müdahele etmenin cezası 8 seneden başlar ; korsan bile kullansanız buna kimsenin hakkı yok ; yine ceza yerler ; ama siz korsan kullandığınız için uyarı alırsınız ve tek müdahe hakkı korsan kullandığınız yazılımın üretici firmasındadır ; onlar müdahe edebilir ; lisans geçersiz dedirtebilirler ; habire fake update dosyaları verebilirler ;hatta trojan bile atabilirler ; keyloger ile screen shot bile alabilirler ; nedeni sizin kul hakkı yemenizdir.

kul hakkının Müslümanı,Musevisi , Hıristiyanı vs si olmaz. bir Hıristiyanın vsnin kul hakkını yiyin bakalım , öteki dünyada ayvalara binerseniz şaşırmayın.

gerçeği sadece ; ALLAH bilir ;

ruslar konusunda ;

ruslar böyle devam ederse bir tane bile Türkiye de kaspersky ürünü satamayacak duruma gelirse şaşırmayın ; ya bir evliya (aziz), ermiş ,mazlum garip ,sabi ,mütevekkil ,zaid vs vs vs ( ALLAH ın sevdiği kulları yani.) olan birinin bedduasını alırlarsa ve ya kabul olunursa o zaman ben kasperskyi görürüm.

o zaman 1 tane bile kaspersky ürünü satamazlar. gitsinler şu anki kaspersky ürünlerinin satışlarını kontrol etsinler ; yaptıkları kötülük yüzünden bariz satış çakılması olayları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 4 Ağustos 2012; 9:25:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vaillant Pro mu Plus mu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.