Şimdi Ara

Kaspersky Pure Key Region Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu facebooktaki av-marketplace adlı sayfadan 6 aylık kaspersky pure keyi almayı denedim ancak Türkiye'de geçerli olmadığını

söyleyen bir sayfaya yönlendirdi. Bende ip değiştirip girdim ve lisansı aldım fakat kaspersky'de keyi aktifleştirmeyi denediğimde invalid

key for region gibi bir hatayla karşılaştım. Sonra internetten bulduğum UK,CANADA,US ip'lerini kaspersky deki update ayarları bölümüne

ip ve port adreslerini girerek denedim. Fakat bu seferde bağlanılan ip'ler için kullanıcı adı ve şifre istiyor üstelik bu ip'ler ücretsiz.

Bende expat shield'ı denedim ama buda sonuç vermedi ingiliz ip'sine bağlı olduğu halde kaspersky yine region hatası verdi

Sonra pirivatettunnel'i deneyim dedim. Sitesine üye oldum ve private tunneli indirdim sonra programda mail adresi ve şifre yerine bilgilerimi

girip bağlanacağım vpn'yi seçtim ve connect dedim 10 dk bekledim ama ne connec oluyor ne hata veriyor

Size sorum şu bu private tunnel nasıl connect olucak veya bu kaspersky keyini aktifleştirmek için ne yapmam lazım

Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşşekkürl
    er.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam EU key çalışmadı.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.