Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Kaspersky Pure 3 Ortak Satın Al 27 Ocak 2015 14:51 1 1 Kaspersky Pure 3 Ortak Arkadaşlar Kaspersky Pure 3 kullanmaktayım. Geçen sene forumdan 2 arkadaş ile ortak şekilde kullanmıştım. Şimdi 1 aydan az süre kaldı sanal pazarda 80TL'ye satışta gördüm.(Daha uygun fiyatta varsa yazabilirsiniz) Ortak kullanmak isteyen arkadaşlar var ise benimle iletişime geçmelerini bekliyorum.Ürünü daha almadım. Süresi ilk şifreyi girdikten itibaren başlamaktadır. Fiyat : 27 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 28 Ocak 2015 Satıldığı Şehir : İstanbul, Kartal Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Biletix Tekzen İnternet Sitesi İndirim Kodu Morhipo 250/30 Morhipo 175/50
qezgin kullanıcısına yanıt Arkadaşlar ürün geldi 1 ortak kullanıcı lazım.İsteyen var mı ? Fiyatı 26,5TL düşüyor kişi başı takas teklifleri de değerlendirilecektir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Biletix Tekzen İnternet Sitesi İndirim Kodu Morhipo 250/30 Morhipo 175/50