Şimdi Ara

Kaspersky-Nod32 inceleme?? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
300
Cevap
0
Favori
23.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: berdush

quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

Orjinalden alıntı: titanix

en iyi internet koruma (spy+virüs) kaspersky 7 dir bence

bilgisayarımı kaıyor diyen arkadaşlar

tarama / başlangıç nesneleri / ayarlar / değiştir seçeneğinden başlangıç nesnelerini haftada 1 yada iki üç günde bir olarak değiştirilerse bilgisayar her açılışta boşuna tarama yapmayacağı için bilgisayarı kasılmayacaktır.

zaten ilk kurulum ve güncelemede bilgisayarınızı tamamen taradıktan sonra bilgisayarınız özgür kalır diğer programlar için

ben kaspersky kullanıyorum ve başka hiçbir programa ihtiyaç duymuyorum, spy programları bile kurmaya gerek kalmıyor, zaten kursamda bir sorun bulamıyorlar kaspersky varken

Güzel açıklama +1

Hocam naklen yayın mı yapıyorsun, post mu kasıyorsun?

Neyse, çok bilgili olduğum söylenemez ancak bilgisayarımı fazla kasmayan ve en randımanlı çalışan Nod32 yi kullanıyorum, key aramaktan bıktım yakında ücretsiz avira ya geçebilirim.

Reklam falan yapmaya çalıştığım yok... Bu benim konum ve güncel tutmaya çalışıyorum

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...

• Arkadaşlar gerilmeye gerek yok

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

quote:

Orjinalden alıntı: titanix

bilgisayarı kasmayan antivirüs ve antispy programı çok iyi değildir !

Yani diyosun ki Avira,Nod32 gibi sistemi zorlamayan yazılımlar iyi değildir.Testlerde iyi sonuçlar alması da önemsiz yani.Peki bu dediğine kendini inandırabiliyormusun?
    Kasanlar iyi yani.Bunu da gördük.Başka ilginç fikirleri olanlar da yazsın.Söz şaşırmayacağız.

Tamam ozaman

Tr_Tracy_ Antivürüs yazmaya başlıyorum

[size=1

• arkadaşlar bende norton vardı.galiba bi işe yaramıyodu.bi virüs vardı bilgisayarımda.buluyordu fakat silemiyordu.nod32 2.5 yükledim buldu ve sildi.içim ısındı bu nod32'ye.fazla bi bilgim yoktur bu programlar hakkında.bu nod32 2.5(bendeki) serial girmeme filan gerek var mı?hiç bişey sormadı çünkü.register filan da bulamadım.
    bide bunun yanına firewall filan yukleyim mi ne dersiniz?
    üstün tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim saygılar dostlarım

330Ci Feel the Difference
  • yaklaşık 2 yıldır kaspersk internet security 6 ve 7 kullanıyorum. Sorunsuz ve güven verici.

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

Orjinalden alıntı: enis1024

Ben kaspersky ı keşfettiğim zamandan beri kullanıyorum. sistemi kastığı doğru değil. gerekli ayarlar yapılınca gayet hızlı çalışıyor. ayrıca bütün ayarları yaparsanız size hiçbir iş kalmıyor. Örnek olarak; dosyayı önce virüsten dezenfekte et, başarısız olursa sil gibi bir şerçeneği var. güncelleme sorunu bir kere bile yaşamadım...

Şunu da eklemek istiyorum Kaspersky Lab. bir Rus firmasıdır. Rusların güvenlik konusundaki yerini herkes bilir.

Nod32 de kullandım. Fakat hiç beğenmedim. neden bu kadar tutulduğunu bilmiyorum...

KASPERSKY

+1

+2

• quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

arkadaşlar bende norton vardı.galiba bi işe yaramıyodu.bi virüs vardı bilgisayarımda.buluyordu fakat silemiyordu.nod32 2.5 yükledim buldu ve sildi.içim ısındı bu nod32'ye.fazla bi bilgim yoktur bu programlar hakkında.bu nod32 2.5(bendeki) serial girmeme filan gerek var mı?hiç bişey sormadı çünkü.register filan da bulamadım.
    bide bunun yanına firewall filan yukleyim mi ne dersiniz?
    üstün tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim saygılar dostlarım

Nod32 2.5 sürümü baya geride kalmışsın dostum.. Nod32 'nin 3.0 sürümü çıktı. Ama ben sana öncelikle Kasperksy öneririm tabi. Ama Nod32 kullanıcam diyorsan Nod32 2.7 sürümünü kullanın. Ayrıca bir program sayesinde serial sorunuda yaşamıyorsunuz... Araştırın

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

• ad-aware kullanıyorum kasperyde iyi bir program....

Orjinalden alıntı: Alpacino55

ad-aware kullanıyorum kasperyde iyi bir program....

Sadece Ad-aware kullanıyorsanız bilgisayarınız yol geçen hanı olur.. Çünkü Ad-aware spyware programıdır. Kaspersky yükleyin ve taratın sizde bunun farkına varıcaksınız

• Nod32iden gayet memnunum.Diğerleri gibi bilgisayarı kasmıyor..

beleş avira hiç hoşuma gitmedi güncelleme problemli mcafee fsecure kasıyor avast bi işe yaramıyor ha bide mks vardı dilini anlamadım walla sildim şimdi asıl konuya gelyim kaspersky vs nod32 bence 2 side kaliteli ve güvenilir nod32 2.7 spyware koruması yoktu sanırım arayüzüde güzel değil pek fazla beraberliğm olmadı o yüzden kis6 kullandım uzun bir süre ne kastı ne problem çıkardı çok güzeldi ama eskidi sanki zaten keyimde bitti kaspersky 7 ile bi türlü uyuşmadı benim alet kasıyoda kasıyo ayarları değiştirdim yüksek hıza ayarladım ama nafile windows u bile virüs gördüğü oluyodu yanlış alarm potansiyeli yüksek ve sistemi göçertmeye el verişli bence kis7 hayl kırıklığı (tabi benim için) nod32 smart security e gelince şu anda onu kullanmaktayım sorunsuz sessiz gerçek zamanlı dosya koruması kasper den biras daha iyi gibi geldi bana hemen ayıkıyo walla güncelleme sorunsuz arayüz güzel gayette memnunum kasperide esetide severim keşke birleşselerde bu tartışmalar bitse neyse sonuç olarak bunlar benim kontrollü deneylerim dahilinde canlı olarak gözlemlediğim deneyimlerim herkez kanının ısındığı programı kullanır tabiki ama kanımca şu anda en mantıklısı eset gerçekten güzel iş yapmışlar bu versiyonda

• Internet Security paketleri arasında en mantıksızı Eset Smart Security.Firewall u Windows un firewall undan daha kötü.Nod32 kurup windows firewall unu açsanız daha iyi korur.

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Internet Security paketleri arasında en mantıksızı Eset Smart Security.Firewall u Windows un firewall undan daha kötü.Nod32 kurup windows firewall unu açsanız daha iyi korur.

+1

• Antivürüs konusunda tam bir paranoyak sayılırım.Çünkü başıma daha önce pek çok kötü kaza geldi.Yaklaşık 6 aydır kaspersky 7.0 internet security türkçe olarak lisanslı kullanıyorum .Daha önce tüm bilinen antivirüs programlarını denedim,nod 32,bitdefender ,panda ,maccaffe,vs.bu programlar içinde aryüz olarak en çok kasperskyi beğendim ve şu ana kadar hemen her gün crack sitelerinde dolaşmama rağmen sisteme virüs bulaşmadı,yani son derece memnunum.Şunu belirteyim her antivürüs programının ince ayarları vardır bunları netten araştırıp uygulayabilirsiniz,ama bilgisayar konusunda çok güvendiğim bir arkadaşımın söylediği gibi mutlaka antivirüs programlarını lisanslı kullanmalısınız ,zira seriall ,crack ve patchlerin kendisi bazen virüs olabiliyor.dikkat etmek lazım.
  • bugüne kadar hep nod 32 2.7 sürümünü kullandım otomatik güncelleme bilgisayarı kasmaması falan çok iyi özellikler.test sonuçlarından bahsetmeye gerek yok.ama kıllandım artık virüs çıkmıo hiç diye.sonunda kaspersky internet security kurdum.ilk taramamda trojan yakaladı.tam komple bir program yanına başka program kurmaya hiç lüzum yok.benim ilk izlenimlerin tamamen kaspersky den yana.test sonuçları önemli olsa da programın userlarının yorumları çok daha önemli

hepimizin bildiği gibi bir antivirüs programında en önemli olan güncelliktir

buda işe yarayıp yaramadığını gösterir

gerisi tercih meselesi.....

(Bu arada bende NOD32 kullanıyorum sürüm 2.7 )
    2 Arkadaş bana şaka yapıcaklardı güya.Bir Client üzerinden benim pc ye gireceklerdi, anlaştık.Kis7 yi test edicektik.Client i açtım. Çok güzel. O Anda arkadaşlar istedikleri gibi pc ye .Girdiler, oynuyolar,müdahale edebiliyorlar vs .. aynı uzak masaüstübağlantısı gibi. O arada ne mi oluyor? KİS uyuyor.

Sonra kafam iyice attı.Kis i kaldırdım.Nod32 me geri kavuştum.Resmi sitesinde yeni sürüm sunulmuş.Kurdum Nod32 yi, aradan 30 sn geçmeden Direk Önüme bir tablo çıkardı. Özetlemek gerekirse, Client i yakalamış ve svchost.exe adıyla ve üzerinden başka ağlara geçit tanıyor şeklinde bir uyarı vardı.İngilizceydi ama o kadarını çevirebildim. Neyse sildi bi güzel, beraberinde de 2 trojan yakaladı...

[size=1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_

En iyi AV topicindede yazdım
    2 Arkadaş bana şaka yapıcaklardı güya.Bir Client üzerinden benim pc ye gireceklerdi, anlaştık.Kis7 yi test edicektik.Client i açtım. Çok güzel. O Anda arkadaşlar istedikleri gibi pc ye .Girdiler, oynuyolar,müdahale edebiliyorlar vs .. aynı uzak masaüstübağlantısı gibi. O arada ne mi oluyor? KİS uyuyor.

Sonra kafam iyice attı.Kis i kaldırdım.Nod32 me geri kavuştum.Resmi sitesinde yeni sürüm sunulmuş.Kurdum Nod32 yi, aradan 30 sn geçmeden Direk Önüme bir tablo çıkardı. Özetlemek gerekirse, Client i yakalamış ve svchost.exe adıyla ve üzerinden başka ağlara geçit tanıyor şeklinde bir uyarı vardı.İngilizceydi ama o kadarını çevirebildim. Neyse sildi bi güzel, beraberinde de 2 trojan yakaladı...

• kesinlikle kasmasın diyenler nod32 kullansın. Spy korumasına güvenmiyosanız, ki yakalıyo aslında 2.70 olan bile,
    spybot search and destroy u da beraberinde kurun. Korunmak bu kadar kolay winxp service pack 2 kullananlar için...

TIKLAYIN!

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.