Şimdi Ara

Kaspersky-Nod32 inceleme?? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
300
Cevap
0
Favori
24.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ist_eco

2 YILDIR KASPERSKY nin 6 . versiyonunu kullanıyorum.çok çok memnunum.guncelleme konusunda hiç sorun yasamadım.şimdiye kadar virüslerle başım agrımadı.nod32 yi kullanan da cok herkes iyi diyor.aslında ıkısını karsılastırmanın anlamı yok.zira ben nod32 kullanmam cunku kps den memnunum nod32 kullananda kps kullanmaz cunku o da memnundur

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

Orjinalden alıntı: suicide68

http://rapidsha re.com/files/121568645/dikkat_virus.rar.html
    konu nereye yazılmış bilmiyorum ama NOD32 3.0 indirirken buldu hemen.

Bahsettiğiniz konu burada Kaspersky de buluyor bu dosyayı

dowland dediğim anda hemen buluyıor. Nod32

• quote:

Orjinalden alıntı: NePhThYs

geçenlerde her ne kadar canım istemese de crack aramak için yollara düşmüştüm(partition magic vistada calissaydi hiçbiri olmayacaktı).
    Hepimizin büyük ihtimalle duyduğu canım astalavistadan bi kaç dosya buldum indirdim. Indirdiğim dosyanın direk .exe olduğunu farkedemedim bir güzel 2 tıklamayı kondurdum. Ben ne eyledim garanti trojendir demeye kalmadı ki windowscuğum hata mesajlarını vermeye başladı(attantion blalba you have infacted with .... to solve download bla bla antivirus). Tam da bu esnada bende kurulu duran ve updateleri gayet güncel olan NOD32 gözümün içine paşa paşa bakıyordu. Hiç bir tepki yok.. Sonra formattır vs vs şimdi kaspersky ile ilerliyorum ama aynı dosyayı indirdim tarattım kaspersky de bişi bulamadı...
    Linki atıyorum eğer bu dosyada gerçekten virüs olduğunu bulan antivirüs programını söylerseniz kullanmaya başlayacağım..
    http://rapidsha re.com/files/121568645/dikkat_virus.rar.html

Ben Eset Smart Security kullanıyorum. Rapid'den download dememle beraber 5 sn bile geçmedi. Daha tam indirmememe rağmen hemen bağlantıyı kesip dosyayı karantinaya aldı.

Bu arada yeni konu açmayayım. Sizce smart security nod32 kadar iyimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 8 Temmuz 2008; 15:34:56 >

• WizzY_WizarD

Smart Securtiy, Nod32 kadar iyi değil. Nod32 fazlasıyla üstün bir program, Smart S. göre. Tabi Nod32'den tam verim almak istiyorsanız illgal değilde legal olarak kullanırsanız normal kullanıcılar için biçilmiş kaftan. Hem kasmaz hem başarılı bir şekilde korur..

Not: Legal ile demek istediğim fix yönetimiyle değilde para ile satın alınarark kurulan Nod32

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • Konuya şu kendi deneyimlerimden yola çıkarak yaklaşağım. Günün ortalama 17-18 saati torrent ile download/upload yaparak geçiyor. Torrent`e geçmeden önce kaspersky kullanırdım ve çok memnumdum virüs vs. sorunu yaşamazdım. Ama torrent kullanmaya başladıktan sonra gördüm ki Kaspersky çok ince eleyip sık dokuyan bir antivirüs , uygun portları açıyorsun indirme/gönderme sırasında sorun yaratıyor , torrent programlarına izin veriyorsun başka bir sorun çıkartıyor vs. vs. Ardından Nod32 ye geçtim 1,5 2 yıl kadar yukarıdakilerin hiç biri olmadı ve sorunsuz kullandım ve iki format arasında 9 aydan fazla zaman vardı. Geçen kış formattan sonra yeniden kaspersky denedim çünkü geçmişindeki güvenlik durumunu biliyorum ve 1,5 2 yıl sonra yine torrent de bağlantı sorunları yaşadım Nod32 ye geri döndüm 5 aydır format atmadım ve henüz bir virüs problemi ile karşılaşmadım. Warez sitelerinden çıkmıyorsanız tabii ki kaspersky kullanmalısınız ama benim gibi kendi halinde indireceği indirip izler/oynar tiplerdenseniz Nod çok iyi bir antivirüs yazılımı.

• Valla ben kaspersky ile nod32'yi aynı anda kullanıyorum, sorun yapmıyorum, biri bitince diğeri ile tarıyorum

Dilimin ucunda hani, elimi uzatsam tutucakmıssın gibi...
    Ama olmuyor, geri dolmuyor, nefes almıyor artık ben gibi...
    Bir anlamı yok artık yaşmanın, tabi buna yaşam denilirse...
    İnsan bazen iç çekiyor, keşke her giden...Geri dönse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3RS!N

Konuya şu kendi deneyimlerimden yola çıkarak yaklaşağım. Günün ortalama 17-18 saati torrent ile download/upload yaparak geçiyor. Torrent`e geçmeden önce kaspersky kullanırdım ve çok memnumdum virüs vs. sorunu yaşamazdım. Ama torrent kullanmaya başladıktan sonra gördüm ki Kaspersky çok ince eleyip sık dokuyan bir antivirüs , uygun portları açıyorsun indirme/gönderme sırasında sorun yaratıyor , torrent programlarına izin veriyorsun başka bir sorun çıkartıyor vs. vs. Ardından Nod32 ye geçtim 1,5 2 yıl kadar yukarıdakilerin hiç biri olmadı ve sorunsuz kullandım ve iki format arasında 9 aydan fazla zaman vardı. Geçen kış formattan sonra yeniden kaspersky denedim çünkü geçmişindeki güvenlik durumunu biliyorum ve 1,5 2 yıl sonra yine torrent de bağlantı sorunları yaşadım Nod32 ye geri döndüm 5 aydır format atmadım ve henüz bir virüs problemi ile karşılaşmadım. Warez sitelerinden çıkmıyorsanız tabii ki kaspersky kullanmalısınız ama benim gibi kendi halinde indireceği indirip izler/oynar tiplerdenseniz Nod çok iyi bir antivirüs yazılımı.

Güzel. Doğru deneyimler. Ama bir fikir. Kaspersky programının arayüzü iyi kavrandığında o sorunlar yaşanmaz...

@Yuni

Şuan bende ikisini kullanıyorum. Benim a-v hiç ihtiyacım olmuyor. Bu yüzden Kaspersky on-demand olarak kurmuştum. Ne olur ne olmaz diye de geçenlerde Nod32 kurdum. Şuan memnunum

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

• bende nod32 kullanıyorum key sorunu olmuyor bir site buldum her gün yeni keyler ekleniyor ben nod32 den memnunum valla sistemi hiç kasmıyor habire format atardım önceden ama 4 5 aydır atmıyorum d de bile virüs varöış nod32 arka planda tarayıp hepsini sildi sonra kasper kurdum bakayım dedim virüs var mı diye hiç bir şey çıkmadı ben memnunum nod32 den
  • arkadaşlar,
    virus programında bilgisayarı diğerlerine göre en az kasan kasper 7 veya nod 32 v.3.06 security her ikisinide denemi olan ben derim ki nod 32 3.06
    neden mi?
    -daha az kasıyor...
    -key problemi yok....
    -kasper in key leri temin edilen adres malum adres trajan dağıtıyor ......
    - ve kasper çok sık key kara listeye alıyor....

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

3 aylık yasal kampanya verdim.Hergün hergün neden sitedeki keyleri alıp sonra yenisini bulmakla uğraşıyorsunuz o kısmını anlamadım açıkçası.En azından 3 ay kafanız rahat olur.Key derdi yok.

onu hiç görmedim şimdi bakarım zaten hergün şifre girmiyorum zaten site belli 2 haftada filan giriyorum

Arkadaşımızın(abimizin) yayınladığı Nod32 key kampanyası için ;

http://forum.donanimhaber.com/m_24568619/tm.htm

• Güncel.

• Kaspersky sitesi hacklenmiş.Nod32
  • bence en iyisi bitdefender total security 2008 virüs bulamadığı alan yok.2008 virüs tarama birinciside geldi.dörtdörtlük bir program
    Her ne zaman okuldaki bilgisyara usbyi taksam eve geldiğimde virüs bulaşıyor. Hadi diceksinizki okulda herkes kullanıyor bilgisyarı normaldir. Bence değildir madem anında bulan diye övünüyorsun bulaşmadan bulcanki silcen. bulaştıktan sonra ne anladım o işten.Yanlız sunuda söyliyim ciddi olarak güncelleme sorunu var Nod32nin.

İkinci olara sunu söliyim daha yeni format attım usb diske. kasperskyda taradı falan eminim yani virüs yok. Şİmdi o öyle olmaz diceksiniz ama harbi eminim. alet daha yeni alınmış.. neyse konuya dönelim. gittim hocya birşey göstercem bilgisayara taktı. hani usb driverlarını yüklüyor ya windowsa tanıtmak için. işte Nod32 bunu virüs algıladı. Orda anladım işte Nod32 den iş çıkmaz.

Orjinalden alıntı: camoluk

bence en iyisi bitdefender total security 2008 virüs bulamadığı alan yok.2008 virüs tarama birinciside geldi.dörtdörtlük bir program

satin almistim hatta hala dewam ediyor suresi.arayuzu basarili olabilir ama virus bulma konusunda iyi degildir.bitdefender i kullanmayin

edit:expired olmus :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 15 Ağustos 2008; 4:45:19 >

Orjinalden alıntı: abdurrahimk

Kaspersky kullnıyorum ve gayet memnunum kastığı fikrinide orta derceli bir bilgisyara sahip biri olarka katılmıyorum.
    Nod32i gelince bizim okulda Nod32 yüklü lisanslı olarak.
    Her ne zaman okuldaki bilgisyara usbyi taksam eve geldiğimde virüs bulaşıyor. Hadi diceksinizki okulda herkes kullanıyor bilgisyarı normaldir. Bence değildir madem anında bulan diye övünüyorsun bulaşmadan bulcanki silcen. bulaştıktan sonra ne anladım o işten.Yanlız sunuda söyliyim ciddi olarak güncelleme sorunu var Nod32nin.

İkinci olara sunu söliyim daha yeni format attım usb diske. kasperskyda taradı falan eminim yani virüs yok. Şİmdi o öyle olmaz diceksiniz ama harbi eminim. alet daha yeni alınmış.. neyse konuya dönelim. gittim hocya birşey göstercem bilgisayara taktı. hani usb driverlarını yüklüyor ya windowsa tanıtmak için. işte Nod32 bunu virüs algıladı. Orda anladım işte Nod32 den iş çıkmaz.

nod32 yi standart ayarlarla kullaninca boyle seyler olabiliyo :)

ayarlarini mutlaka yapin.cogu expert kullanici nod32 den wazgecmez.bildikleri war demekki :)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.