Şimdi Ara

Kaspersky Internet Security - 2014 TÜRKÇE ÇIKTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaspersky Internet Security - 2014 TÜRKÇE

30 günlük ücretsiz deneme
    Kaspersky Internet Security – çoklu cihaz 2014 şunları sağlar:

Her cihaz için optimize edilmiş, ödüllü çoklu cihaz güvenliği
    Her cihaz kombinasyonuna uygun, esnek "karma" güvenlik
    Yeni ve büyümekte olan kötü amaçlı yazılımlar ve Internet tehditlerine karşı gerçek zamanlı koruma
    Android cihazınızı kaybetmeniz durumunda verileri koruyan anti-hırsızlık özellikleri

http://www.kaspersky.com/tr/free-trials/multi-device-security

Kaspersky Anti-Virus 2014 - TÜRKÇE

30 günlük ücretsiz deneme
    Kaspersky Anti-Virus 2014 şunları sağlar:

Virüsler, solucanlar, Truva Atları, rootkit'ler, casus yazılımlar ve daha fazlasına karşı koruma
    En yeni kötü amaçlı yazılımlara karşı bulut yardımlı, gerçek zamanlı koruma
    Dosyalar, uygulamalar ve Internet siteleri için Anlık Güvenlik Kontrolleri

http://www.kaspersky.com/tr/antivirus-free-trial

Windows 8.1 Windows 8 Windows 7 İle uyumludur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinBlue -- 16 Kasım 2013; 21:05:31 >

• LifeinBlue kullanıcısına yanıt
    norton 360 kullanıyorum, memnunum, ama son zamanlarda w8 de sag altta 2 simge gorunur oldu, w7 kurdum ondada oyle, belki karspersky gecerim, tsklr....
  • Deneme sürüm kurdum bende bir deneyelim bakalım
    Eset Windows 8 ve 8.1 de sorun yaratıyor
    sonucu paylasırsan memnun olurum....
  • Valla şu an gayet memnunum herhangi bir uyumsuzluk da söz konusu değil. Kasma da yok gereksiz sistem yormada tavsiye ederim
    türkce destegi var mı?
  • 13ün keyi geçerli oluyor mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 90 günlük deneme sürümü için bunu girin: QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62
    Internet security için sadece, ilk mesaja ekle istersen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Not Sure kullanıcısına yanıt
    2013 Versiyonun da ki gibi anahtar key işlemiyor bunda. O yöntemi kaldırmışlar. Serial istiyor
  • Bu sürüm Türkçe zaten
  • O sürümü girsen de yine 30 gün yazıyor sadece
    Lisans türünde de 3 pc çin 90 gün deneme yazıyor.
    O işi tam çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinBlue -- 16 Kasım 2013; 20:47:43 >
    Ben 2 bilgisayarda da bu keyi girerek yükledim 90 gün oldu. Lisans kısmında da 1 pc 1 lisans diyor. Yalnız ingilizce sürüm ve kurar kurmaz direk bunu girdim, belki 30 günlüğü aktif ettikten sonra girildiğinde çalışmıyordur insanlar 120 gün yapmasın diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeinBlue

O sürümü girsen de yine 30 gün yazıyor sadece
    Lisans türünde de 3 pc çin 90 gün deneme yazıyor.
    O işi tam çözemedim

su an arastırma safhasındayım, antivürlere bakıyorum, bunun, Kaspersky PURE 3.0 versiyonu var
  • test sonucları burda, aylık test cıkıyor http://www.av-test.org/en/tests/home-user/windows-8/janfeb-2013/
  • PURE çok kapsamlı ya o kadarına gerek yok =) Fotoğraflar hesaplar banka değiliz ki kartlarımızı hesaplarımı çalsınlar alt tarafı bir Hotmail hesabım var
  • Test sonuçları biraz eski kaldı gibi 2014 versiyonları çıktı tüm antivirüs sistemlerinin neredeyse
  • Av-comparatives sitesi aylık sonuçları yayınlıyor. Ekim ayında kasper 100% blok oranıyla birinci olmuş.

• Endonezya İrlanda Meksika nın bile antivirüs üreticileri var Türkiye de hiç bir şirket antivirüs üretmiyor.
    Galiba bizim insanımız bedava kullanmayı sevdiği için uğraşmaya değmez demişlerde olabilir
  • quote:

Endonezya İrlanda Meksika nın bile antivirüs üreticileri var Türkiye de hiç bir şirket antivirüs üretmiyor.
    Galiba bizim insanımız bedava kullanmayı sevdiği için uğraşmaya değmez demişlerde olabilir

HAHAAAA, türkler antivirüs yaparsa, antivirüs, virüsleri kurup normal yazılımları engellermis....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 18 Kasım 2013; 0:55:36 >
  • quote:

Endonezya İrlanda Meksika nın bile antivirüs üreticileri var Türkiye de hiç bir şirket antivirüs üretmiyor.

sanal w8.1 kurdum, korsan, crack islemi tamam, orjinallestirdim, simdi ofisi orjinallestirmeye calısıyorum, en son virus taraması yapıcam, bakalım karspersky yada mcafee kuracagım, yada ikisinide kurar denerim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.