Şimdi Ara

Kaspersky Internet Security 2014 (91 Gün Ücretsiz Deneme) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
15
Favori
18.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 237 Mb alan kaplıyor. Benim bilgisayarımı çok kasar bu. Zone alarm var sadece.
  • indirdim fakat kurulum tamamlanmıyor. Virüs temizleme eklentisi indirdi şimdi onunla bilgisayarı tarıyor bakalım. kurulumun yarım kalıp tamamlanamamasının sebebi virüs olabilir mi?
  • format attıktan sonra kurdum ve 91 gün deneme sürümü kayıt edildi.
  • Bende şu an Norton İnternet s. kurulu, bunu da kursam savaş çıkar mı?
  • Çift antivirüs tam bir kabus olur pc açısından kesinlikle önerme m. Kaspersky 5 yıldır ücretli alıp kullandığım on numara bir program. Format olayını unuttum diyebilirim. Eskiden biraz kas ma oluyordu ama yeni versiyonunu öneririm gayet hızlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 30 günlük denemeyi indirdim, bu kodu kullanadım 91 gün tamam aktive oldu dedi

ama şu an kontrol ettiğimde 25 gününüz kaldı diyor, bakalım o zaman geçince ne olacak :))
  • teşekkürler arkadaşlar. iş yerindeki bilgisayar için denedim temizlik yapayım diye baya işe yaradı.
  • FERRARİ Kaspersky kullanan var mı ?

Kaspersky Internet Security 2014 (91 Gün Ücretsiz Deneme)
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    ferrari olunca fiyat katlanıyo galiba
  • Teşekkürler.Bu ürünü kullanmak için bir süre sınırı var mı?Mesela şu anda norton deneme sürümünü kullanıyorum süresi 20 gün sonra bitecek bitiminde kursam nasıl olur acaba?
  • Takipp

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Teşekkürler.Bu ürünü kullanmak için bir süre sınırı var mı?Mesela şu anda norton deneme sürümünü kullanıyorum süresi 20 gün sonra bitecek bitiminde kursam nasıl olur acaba?

Süre sınırı yok sanırım, bayadır geçerli kod.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Teşekkürler.Bu ürünü kullanmak için bir süre sınırı var mı?Mesela şu anda norton deneme sürümünü kullanıyorum süresi 20 gün sonra bitecek bitiminde kursam nasıl olur acaba?

Süre sınırı yok sanırım, bayadır geçerli kod.

İyi o zaman deneme süresi bitince kasperi kurarım.Cevap için sağolun.
  • 90 günü dolduranlar Trial Reset ile sıfırlayıp tekrar bi 90 gün daha kullanabilirsiniz. Ben 2. 90 günlüğü aktifleştirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

90 günü dolduranlar Trial Reset ile sıfırlayıp tekrar bi 90 gün daha kullanabilirsiniz. Ben 2. 90 günlüğü aktifleştirdim.

trial reset nasıl yapılıyor hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

90 günü dolduranlar Trial Reset ile sıfırlayıp tekrar bi 90 gün daha kullanabilirsiniz. Ben 2. 90 günlüğü aktifleştirdim.

trial reset nasıl yapılıyor hocam?

google kasperksy internet security 2014 trial reset diye aradığında çıkıyor, 2.1 versiyonunu kullanabilirsin.
  • KEYDE SORUN ÇIKTI KALDIRDIM 90 GÜN DAYANAMADI
  • BÜTÜN 90 GÜNLÜK TRİAL KEYLER MALESEF KARA LİSTEYE ALINDI, ne güzel 1 senedir kullanıyordum ,bu konu da tarih oldu.
  • Arkadaşlar elimde 1 senelik Kasperksy lisanslı kod var.3 kişiye kadar verebilirim.Fiyat 16TL/adet
  • quote:

Orijinalden alıntı: qezgin

Arkadaşlar elimde 1 senelik Kasperksy lisanslı kod var.3 kişiye kadar verebilirim.Fiyat 16TL/adet

elimde 3 kullanıcı için almış olduğum ve 240 gün lisansı bulunan ürünü gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşa karşılıksız olarak salı günü evime geçince verebilirim.

(2 pc kullanılıyor, 1 adet boşta)

iletişim için pm.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.