Şimdi Ara

Kaspersky Internet Security 2014 (91 Gün Ücretsiz Deneme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
15
Favori
18.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndirme Linki:http://products.kaspersky-labs.com/turkish/homeuser/kis2014/kis14.0.0.4651tr-tr.exe

Serial: QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62

Kendi bilgisayarıma kurdum,problem yok,denemek isteyenler kurabilir. Normal olarak indirirseniz standart 30 gün trial veriyor, bu yönden sıcak fırsat denebilir.

Kaspersky Internet Security 2014 (91 Gün Ücretsiz Deneme)

Edit: Türkçe linki ekledim, key hala geçerli. 15.12.2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 15 Aralık 2013; 2:18:39 >

• teşekkürler
  • Eyvallah dostum
  • teşekkürler arkadaşım
  • Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam güzel oldu bu
  • istediğimiz zaman aktifleştirebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

istediğimiz zaman aktifleştirebiliyor muyuz?

Ne kadar süreliğine geçerli bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deneyimleriniz nasıl peki? Biraz bahsederseniz sevinirim. Ben çok uzun zaman önce bıraktım Kaspersky'i. Şu an security essentials kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

deneyimleriniz nasıl peki? Biraz bahsederseniz sevinirim. Ben çok uzun zaman önce bıraktım Kaspersky'i. Şu an security essentials kullanıyorum

Tek sorunu bilgisayar açılışında biraz geç aktif hale gelmesi onun dışında problem yok, yani günlük kullanım için tatmin eder, zaten kaspersky bu alanda kendini kanıtlamış bir şirket. Ha bu arada sistemi yavaşlatma falan bir durum da yaşamadım.
    peki bu seriali nereden aldınız?
    acilista gec acilmiyor aslinda. servis olarak arka planda basliyor ama kullanici arayuzu biraz geç geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • Kurdum ama security essentials'a geri döneceğim. Bir tarama yapıyor, işlemciyi hep kendisi kullanıyor mübarek, fan üst seviyelere çıkıyor. Artık arada bir indirir taratıp kaldırırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeerNet* -- 29 Ekim 2013; 16:56:12 >
  • Teşekkürler
  • quote:

http://www.donotcrack.com/2013/03/free-kaspersky-internet-security-2014.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

http://www.donotcrack.com/2013/03/free-kaspersky-internet-security-2014.html

teşekkürler

• PeerNet* kullanıcısına yanıt
    Sisteminiz nedir ? 2 yıldır Kaspersky kullanıyorum, hiç dediğiniz gibi sorunlar yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Sisteminiz nedir ? 2 yıldır Kaspersky kullanıyorum, hiç dediğiniz gibi sorunlar yaşamadım.

ge60 602xtr var, daha önce kaspersky ve eset kullanmıştım masaüstünde ama sürekli serial aramaktan bıkıp security essential kullanmaya başladım ve halen kullanıyorum
  • teşekkür ederim çok süper oldu :)

• teşekkürler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.