Şimdi Ara

@Kaspersky Internet Security 2009 (3 Aylık Yasal Lisans Kampanyası)@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
4.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Siteye girdiğinizde sayfada görecek olduğunuz ibranice yazıların altında KIS 2009 için anahtar kodu verilmiştir.Onu programa tanıtarak 3 ay boyunca kullanabilirsiniz.

http://www.kaspersky.co.il/aaaaaau/aaaaaau_ioaaaau_nooen_e/nooen_e_cedi_iaaaiue_ynet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 27 Eylül 2008; 5:12:46 >

• teşekkürler ama testlerden sonra kaspersky nin eski tadı kalmadı.. şu an sadece ismi var.. tabii kullananlara saygımız var..
  • Olsun çok kötü yerde değil.Yine de kullanılabilir durumda.Nod32 gibi kendini öldürmeye niyeti yoksa güncellemeler ile o açıkları kapatacaklardır.Proaktif test sonuçları gelsin de sonrasında çingar çıkarırız yine.Gerçi av-test.org da orta-iyi arasındaydı.Av-comparatives sonuçları da gelince ki daha zamanı var ,göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 25 Eylül 2008; 0:48:43 >
  • hocam konu dağılsın istemiyorum ama senden counterspy hakkında ki yorumunu almak istiyorum...
  • Bilgisayarı zorlaması dışında olumsuz hiçbirşeyi yok.Mükemmel bir antispy programı.Diğer bütün yazılımlardan daha iyi temizleme ve silme kabiliyeti var.Database i çok iyi.Zaten Sunbelt firmasının yaptığı en güzel iş bu program.VIPRE antivirus yaygınlaşsın.Onu da göreceğiz.Şiddetle öneririm Counterspy ı
  • @BrooklynZU
    Kampanyaları bir ana konuda toplamanız daha iyi olur. Her kampanyaya bir konu açmak konu açmak mevcut kampanyaları alta düşürürüyor ve kampanyalardan kimsenin haberi olmuyor.
  • Evet o konuda en kısa zamanda ana başlık yapacağım.Siz de haklısınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BrooklynZU farkı.Teşekkürler hocam.Yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum
  • Rica ederim.Elimden geleni yapıyorum
  • Teşekkürler eline sağlık
  • 2009'un değişen görselinden başka bir getirisini görebilmiş değilim ama antispy'ı ayrı firewall'u ayrı antivirüsü ayrı yükleyip kurup hepsinin lisansı ile ayrı ayrı uğraşmaktansa böyle all in one çözümü tercih ediyorum.. şu autorun virüslerini göremiyor oluşu da garip.. gerçi onları hiçbir antivirüs progamı göremiyor..

neyse sonuçta hala kasper hepsi bir arada en iyi tek çözüm olarak duruyor gibi.. key için teşekkürler.. KIS7 için 6 aylık keyi bayağı kullanmıştım.. buda 3 aylık olacak artık o kadar... teşekkürler...
  • teşekkürler KIS ten vazgeçmem
  • @Batuist
    Avira görüyor.Ben işyerinden her gün Usb bellek getiriyorum ve içinde her zaman autorun.inf,amvo.exe,host.exe,6.bat gibi zararlılar oluyor.Avira daha pc ye bulaşmadan usb bellekten temizliyor hepsini.Avira sayesinde başım da yanmamış oluyor böylece.
  • Teşekkürler BrooklynZU;

Yine sizin tarafınızdan verilen 6 aylık yasal sürüm kampanyası ile Kaspersky 7 kullanmaktaydım, süresinin dolmasına az bir süre kala bu kampanya çok iyi oldu. Umarım daha sonra tekrar bir kampanya düzenlenirde kullanmaya devam ederim. 26 Aralık 2008 tarihinde kadar yasal olarak kullanabileceğim.

İlk kurulumdaki prosedürler nedeniyle pc deki kasma dışında herhangi bir zorlanma olmadı. Yalnız dikkatimi çeken şey kaspersky 'le uyumlu olduğu için sürekli kullandığım Spybot Search @ Destroyer programını bu sürümde kullanamayacağım galiba...
  • Rica ederim.
    KAV 2009 İlk çıkan final sürümünde (son 3 haneli build) Avira ve Comodo yüklü iken kaldır dememişti ancak şu anki build de ilk kurulumda diğer yazılımları kaldırmamı istiyor.Kaspersky şu bencilliği bıraksa birazdaha seveceğim ama kaspersky hep aynı kaspersky.S&D ile çakışma yaşanması da ilginç.Normalde şimdiye kadarki sürümlerde bu tip birşey olmamıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Rica ederim.
    KAV 2009 İlk çıkan final sürümünde (son 3 haneli build) Avira ve Comodo yüklü iken kaldır dememişti ancak şu anki build de ilk kurulumda diğer yazılımları kaldırmamı istiyor.Kaspersky şu bencilliği bıraksa birazdaha seveceğim ama kaspersky hep aynı kaspersky.S&D ile çakışma yaşanması da ilginç.Normalde şimdiye kadarki sürümlerde bu tip birşey olmamıştı.

Ben rica ederim;

Haklısınız 8.0.0.454 Türkçe sürümünü kurdum ve bu uyarıyı verdi. Ama spyware konusunun peşini bırakmaya niyetim yok diğer sağlam alternatifleri denemek lazım. Elbet birilerine müsaade edecektir diye düşünüyorum.

Kampanya süresinin bitiminde yani bir kullanım şansım doğmazsa Antivir + Comodo + SuperAntiSpyware 4.21.1004 yada Spybot Search & Destroy kombinasyonlarını kullanmaya başlayacağım. Ama bu noktada Comodo kullanımına bir türlü alışamadım sürekli soru soru bıktırdı iyice

• PcTools veya Online Armor gibi alternatiflere bakmanı öneririm.Comodo nun bu sürümü biraz öyle.Gerçi 1 hafta kadar training mode da kullanırsan en azından bilinen uygulamalara kendisi kural atar.Eğer daha da az soru sorsun istersen Defense+ ı kurmayabilirsin.O soruların kaynağı Defense+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 25 Eylül 2008; 22:35:22 >
  • iki adet sorum var..

1- kullandığın güvenlik yazlımları antivirüs antispy ve firewall üçüde ayrı ayrı programlar.. üçünün toplam kullandığı kaynak ile kasper 2009'u karşılaştırırmısın.. Biraz daha açayım.. benim sistemim çok iyi değil. bu üçünü ayrı ayrı kurarsam sistemi kaspera göre ne kadar kasar? daha mı az yoksa daha mı fazla??

2- bir diğer soru mesela ben bir tane kasper keyi bulduğum zaman beni epey bir zaman idare ediyor yani lisansı ile uğraşmak beni pek zorlamıyor açıkcası çok kolay bulunabiliyor :) diğer üç yazılımı ayrı ayrı yüklesem başımı fazla ağrıtırlar mı?? (lisans açısından?) :)
  • Çok teşekkür ederim ilgin ve cevapların için...
  • BrooklynZU kardeş konuyu dağıtmak istemiyorum ama önerilerine göre hareket etmek istiyorum.Bilgisayarla çok fazla haşır neşir olan kişiler için önerebileceğin en iyi ücretsiz yazılımlar nelerdir?Herkes kendine göre programlar kullanıyor ve çok iyi olduğunu söylüyor ama benim bahsettiğim tamamen ücretsiz yani cracksiz en iyi anti-virüs programı hangisidir sence.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.