Bildirim
KASPERSKY - ESET - MCAFEE ???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
ESET NOD32 tek geçerim. _____________________________ -
nod 32 iyi çalışır sistemi yormaz ama kaspersky daha etkindir,sistemi daha fazla zorlar ve daha iyidir. _____________________________ -
Eset sistemi yormuyor ama virüslü dosyayı tanıma bulma ve yok etme olarak Kaspersky'dan daha düşük performansta.İkisinide kullandım, Nod i.S. kullanıyorken bilgisayarda birşeyler olduğunu hissettim ama Nod'a göre temizdi, kaldırıp Kaspersky i.S. kurdum.Tahmin ettiğim gibi birkaç virüs buldu.Kaspersky'la beraber Microsoft'un bir yazılımını kullanıyorum, Kaspersky'ın bulamadığı trojanları Microsoft'un programı buluyor.
kısacası tekbir programa güvenme_____________________________ -
bayadır nod32 kullanıyorum memnunum hem sistemi yormuyo hem herşeyi hemen buluyo virüslü dosya olsun virüs içerikli site olsun hemen seni uyarıyo _____________________________ -
Kaspersky öneririm. -
öncelikle yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ederim.
anladığım kadarıyla kaspersky sistemi yoruyor ancak yorduğu ölçüde de daha fazla virüslü dosyayı bulabiliyor.
benim sıkıntım arkadaşımdan aldığım usb den virüs geldi, norton 360 var bende ancak o bulamıyor bir türlü, hemde dosyaları tararken scanning:TROJAN B filan yazmasına rağmeno yüzden bana bu tarz şeyleri virüs olarak hemen bulup silecek kaliteli bir program lazım, kastırıp kastırmaması çok önemli değil, zira full system scan olayını genelde bilgisayarda hiçbir işim yokken yapıyorum.
Bu durumda sanırım Kaspersky bir adım daha önce gibi duruyor.._____________________________
-
Kendimi bildim bileli Trend micro kullanırdım paralı olandan crakli değil..
taki 2009 a kadar yakalandım virüs aldı başını silemedi karantina iyi geldi ama sonuç etkisizdi..
Format atıp norton lisansı aldım..
Makineyi yoruyordu.. Ama hiç virüs spam trojen sorunum kalmadı.. Belli bi zaman sonra işlemcimi core yapıp ram ve hdd değişimi yaptım kısacası pc yeniledim.. Norton lisansımın da süresi dolmaya yakındı.. Dolunca Norton 2011 aldım.
Hiçbir sorun yok..
Hatta birçok virüslü dosyada inadına indirdim :) Hiçbir sorun yok herşeyi hallediyor..
Güçsüz pc ler için işkence olabilir ama sağlam pc için işini yapıyor iyi ram yiyor ama işi iyi.
Bu benim kendi görüşürüm._____________________________ -
Eset hakkında pek bi bilgim yok.Kaspersky çok iyi ama pcyi çok kasıyo o yüzden mcafee öneriririrm _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: maestro_34
öncelikle yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ederim.
anladığım kadarıyla kaspersky sistemi yoruyor ancak yorduğu ölçüde de daha fazla virüslü dosyayı bulabiliyor.
benim sıkıntım arkadaşımdan aldığım usb den virüs geldi, norton 360 var bende ancak o bulamıyor bir türlü, hemde dosyaları tararken scanning:TROJAN B filan yazmasına rağmeno yüzden bana bu tarz şeyleri virüs olarak hemen bulup silecek kaliteli bir program lazım, kastırıp kastırmaması çok önemli değil, zira full system scan olayını genelde bilgisayarda hiçbir işim yokken yapıyorum.
Bu durumda sanırım Kaspersky bir adım daha önce gibi duruyor..
Ben sana 3ünüde önermem
Biri çok kasar (kasper)
Biri çok virus kaçırır (nod)
Bu yine en iyileri(mcafee)
Senin sorunun flashdiskten gelen virüsler. Onun için usb disk security indir kur ve farkı gör.. Antivirus olarakta bitdefender2011 tavsiye ederim. Kasper kadar kasmaz nod kadar kaçırmaz. En iyisi!
-
ben g data antivirus 2011 öneririm...antivirüslerin kralıdır....eskiden çok kasıyordu ama yeni versiyon süper olmuş...kasma masma yok
birde avira premium öneririm.....gdata dan sonra iki numara bence....kasmayan sorunsuz bir program_____________________________ -
xxxxxxxxxx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 0:41:8 >_____________________________ -
Kaliteli ve sistemi yoran olarak : Kaspersky
Kaliteli ve orta seviye sistemler için ideal Norton İnternet Security 2011
Düşük sistemler için Eset
Sisteminiz cok iyi olmasada eset kullanmayın yerine Norton İnternet Security 2010 veya 2011 kullanmanızı tavsiye ederim.._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: VirtualWorld
Kaliteli ve sistemi yoran olarak : Kaspersky
Kaliteli ve orta seviye sistemler için ideal Norton İnternet Security 2011
Düşük sistemler için Eset
Sisteminiz cok iyi olmasada eset kullanmayın yerine Norton İnternet Security 2010 veya 2011 kullanmanızı tavsiye ederim..
Kaliteli ve sistemi hiç yormayan bitdefender 2011 önerebilirdiniz. Kaspersky dan daha fazla virus veritabanı var ve bu versiyonda cidden aşmışlar -
ESET Kesinlikle tavsiye etmiyorum...!
MCafee tavsiye ederim._____________________________ -
Tam da en çok kullandığım virüs programlarının karşılaştırması
Şimdi tavsiyeye gelince.
Sorduğun 3 programda çok kaliteli aralarında ev kullanıcısının farkedeceği fazla fark yok.
yine de nedenlerine göre bir sıralama yapacak olursak.
McAfee
Sistem panelinde yazılı olan sistemle McAfee8.5i 2yıl lisanslı sürümünü kullandım.
-Şuanki McAfee sürümünde de diğerlerinde olduğu gibi eş zamanlı tarama ve imzalanmamış
virüs tesbiti ve virüs şüphesi oluşturma var.
-Bu iki yıl süresince bilgisayarımda virüsün esamasine bile rastlamadım.
-Sisrem kararlılığında kesinlikle bie eksiklik hissetmedim.
-Virüs temizleme de bulduğu ve kullanıcının izin verdiüi her dosyayı başarıyla temizledi.
-Usb bellek ve diğer harici depolamalardan bilgisayara kesinlikle virüs bulaşmadı.
-Türkçe dil desteği yok
Kaspersky
McAfee lisansı bitince O.C yarışmasından kazandığım 1yıllık lisanslı 2010 versiyonunu
bilgisayarıma kurdum bunun da lisansının dolmasına bir kaç ay kaldı.
-Eş zamanlı tarama ve imzasız virüs bulma özelliği var.
-Sistem performansında az da olsa bir azalma oldu ama çok da abartılacak kadar değil.
-Şimdiye kadar sadece bir kere bulduğu virüsü temizleyemedi.
-Usb bellek ve diğer medyalardan virüs bulaşması bunda da neredeyse imkansız
-Türkçe dil desteği var
Eset
3 aylık lisanslı sürümünü kullandım.
-Eş zamanlı tarama ve imzasız virüsleri bulma olsa da imzasız virüsleri bulmada McAfee
ve Kspersky kadar başarılı diyemem.
-Sistem performansında herhengi bir azalma olmadı.
-Bulduğu virülerden temizleyemediği oldu.
-Usb bellek ve diğer medyalardan virüs bulaşmadı bu konuda diğerleri kadar iyi.
-türkçe dil desteği var.
Avira Free
ücretsizler arasında şuan için en iyisi bu tek eksiği imzasız virüsleri bulma özelliği olmaması
yine de eğer ücretsiz bir alternatif düşünüyorsan ve korsan yazılım kullanmak yerine
Avira Free kesinlikle iş görecektir.
Eğer virüs programını sadece usb bellekten ve cd dvd gibi medyalardan bulaşmasını
önlemek için istiyorsan avira freeden başka birşey kullanmak gereksiz olur.
Avira free bu işi ücretliler kadar iyi yapıyor.
Yalnız torrentle haşırneşirsen ve bol bol dosya indirip güvenirliği belli olmayan
sitelerde geziyorsan yukarıdakilerden birine ihtiyaç duyabilirsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelkowan -- 25 Ekim 2010; 14:07:06 >
-
yeni yorumlar eklenmiş, herkese teşekür ederim fikirleriniz için. ya kaspersky ya da macafee alacağım ancak kaspersly bir adım önde duruyor, full system scanda çok kasması önemli değil nasıl olsa bilgisayarı uzun süre kullanmazken yaptırıyorum system scani
avira yı bir türlü yükleyemedim, sitesinde sorun var sanırım._____________________________ -
Norton Internet Security 2011
http://forum.donanimhaber.com/m_44077958/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44077958_____________________________ -
yapma hocam, tamda artık nortondan vazgeçmişken _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: maestro_34
yeni yorumlar eklenmiş, herkese teşekür ederim fikirleriniz için. ya kaspersky ya da macafee alacağım ancak kaspersly bir adım önde duruyor, full system scanda çok kasması önemli değil nasıl olsa bilgisayarı uzun süre kullanmazken yaptırıyorum system scani
avira yı bir türlü yükleyemedim, sitesinde sorun var sanırım.
arkadaşım G DATA ANTIVIRUS 2011 u mutlaka dene
senin yazdıklarının ve burada önerilenlerin hepsinden iyi.... bunu bir sürü insanın yaptığı testler söylüyor... her testte ilk 3 içinde zaten çoğunda 1.
2011 sürümü acaip hafiflemiş eski sürümlerine göre
DENE SONRA KARAR VER....denemesi bedava nasılsa
http://www.gdata-software.com/trial-versions.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 28 Ekim 2010; 19:59:07 >_____________________________
Benzer içerikler
- combofix windows 10
- gmail şifre kırma
- telefon numarasından konum bulma
- balkona kamera takmak yasal mı
- en iyi ücretsiz antivirüs programı
- windows defender kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X