Şimdi Ara

Kaspersky Anti-Virus v6.0.0.299 FINAL WinAll (Türkçe) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kasper bende tam sürümü var ama türkce degil gösterdigin seyleri yaptim ama türkce yamasi yok bende nerden indirebilirim acaba
  • teşekkurler arkadaşım

• tam istediğim gibi olmuş ram az yiyiyo ve türkçe çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umuterdal -- 5 Mayıs 2006; 19:22:31 >
  • kis 6 yı kurdum fakat bu forumda önerdiğiniz kav 6 nın antivirus programının yaptığını yapabilir mi? kis 6 yı kaldırıp kav 6 yı mı kurayım ?
  • kis6 dün kurdum gerekli güncellemeleri yaptım bi daha yapmaya çalıştığımda güncelleme başarısı yanlış imza hatası veriyor.ilk yaptıklarımda neden böle bi hata vermedi onu alamadım yanlış olsaydı ilkindede vermesi gerekmezmiydi.kis6 kullanan arkadaşlar varsa onlardada bu problem var mı?
  • türkçe patch ne yaptıysam olmadı şimdi ...
  • @sessizciqlik
    Kaspersky İnternet Security 6, Kaspersky Antivirüs 6'ü de içinde barındırır. İlave olarak anti-hacker (firewall), anti-spy, anti-spam gibi özellikler de vardır. Güncelleme konusunda bahsettiğin olayla hiç karşılaşmadım, karşılaşan varsa yardımcı olabilir.
  • güncelleme olayını hallettim.skini ne yaptıysam halledememiştim ama güvenli kipte açıp skin klasörünü komple kaldırdım patch yükledim şimdi her açılışta türkçe hehheeeeyyyyyyyy
  • arkadaslr ben de güncelleme sornu var yardım edebilirmsiniz...

bunlarda günelleme koruma olayı yokmu black list yani güncalleme yapılmıyo zannedesersem...
  • kasparsky mi daha iyi avastmı arkadaşlar ??
  • hangi key kullanıyorsun ? key den kaynaklanıor.şu siteye bak bakalım ..

http://www.supermp3.org/showthread.php?t=111870

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizciqlik -- 7 Mayıs 2006; 14:45:26 >
  • tabiki kasper daha ii ama işte bu son sürümü yukledik ama işte up load olmuyo bi turluu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sessizciqlik

hangi key kullanıyorsun ? key den kaynaklanıor.şu siteye bak bakalım ..

http://www.supermp3.org/showthread.php?t=111870

yok hocam buradakilerde olmuyo ya hata verip duruyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dtd

arkadaşlar ben programı 2007 mayıs a kadar uzattım, isteyenler pm atsınlar.

kardeş sana pmattım haberin olsun..

arkadaşlar ya prg yi indirdim kurdum update yi de yaptım... fakat yine update istiyoorr update sorunu var plase..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_SerkaN -- 7 Mayıs 2006; 15:39:06 >
  • imzayı güncelle diyip duruyo bi türlü update edemedim yardım please...........
  • resimler her şeyi anlatıyoo zaten..hem imzalar eski diyoo güncelliyorum..güncellemeye gerekyok diyor ...nasıl olacak bu iş..please yardım

Kaspersky Anti-Virus v6.0.0.299 FINAL WinAll (Türkçe)
  • herşey kullanılan keylerden kaynaklanıor key eski olduğu için key tarihindeki update gerekli olmuor ama sistwem tarihine bakınca imzanın tarihi eski diyor .işin özü bu.şuan hangi key kullanıorsunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sessizciqlik

herşey kullanılan keylerden kaynaklanıor key eski olduğu için key tarihindeki update gerekli olmuor ama sistwem tarihine bakınca imzanın tarihi eski diyor .işin özü bu.şuan hangi key kullanıorsunuz ?

Benimkinde sorun yok. 16.07.2007 tarihli. type. commercialkey. owner : name laut rechnung elemt 5 Germany..
  • arkadaslar demo yada 30 gunluk degıl degılmı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.