Şimdi Ara

Kaspersky Anti-hacker 1.7.130 ile ilgili..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kaspersky anti-hacker bu surumu kurdum.(bilgisayarımda kaspersky vuris programıda var)bununla birlikte bu programı nasıl kullanacagmı bilmiyorum?bu program tam olarak ne ise yarar bir bileniniz varsa anlatırmısnız?ekte bir resim var.once ona bir bakın.internete baglı iken bir crack dosyası acmaya calıstım ve bunu acmadan once anti-hacker ekteki resimde goreceksiniz onu gosterdi.nedir bu?ayrıntılı bir ilgi rica ediyorum

• crack in trojanmış o yuzden
  • tessekkurler.Bu programı kullanmayı pek bilmiyorum.o resimde gordugun kliklerden handisine tıklamam gerekiyor?en asagıda allow once birde blocke once yazıyor.bunlar nedir ne ise yarar biliyorsan anlatırmısın?
  • bir defa bu program trojan olup olmadigini anlayamaz atip tutmayalim... bu program sadece nete baglanmaya calisan bir nesneyi yakalar ve sana sorar... en usttekini secersen kabul ettigini gosterir ve program nete baglanir... bir altindaki block secersen asla nete baglanamaz.. en alttakini secersen onu ben de bilmiyorum ama ok a basarsan sadece bir defalik baglanti hakki verirsin.. allow a basarsan artik sana sormaz o programin nete baglanmasi gerektiginde.. yani her cıkan uyariya zararli deme.. antivirüs guncellemesi yaparken de cikar bu... oyun oynarken ilk yuklediginde de cikar... korkacak birsey yok yani...
    crack te trojan olsa kaspersky virüs programi devreye girer.. veya sende artik hangi virüs programi varsa..

• ee o zaman bu program ne ise yarıyor beyler hic bi ise yaramıyormu? ben bu programı beni zararlı sitele girdigim zaman beni uyardıgını soylediler.bu dogrumu?bu program ne ise yarar bir bilen varsa acıklasın yawss!!
  • quote:

Orijinalinden alıntı: granddevil

bir defa bu program trojan olup olmadigini anlayamaz atip tutmayalim...

Eğer indirdiğin crack internete böyle bağlanmaya çalışıyorsa bu bal gibi trojandır.
    Bu program bir güvenlik duvarıdır yani internete ulaştığın veriyollarını(portları) kontrol altında tutar. Bazen virüs programı vs. işe yaramaz yahut daha önemlisi biri senden habersiz bilgisayarına internetten girmek isterse bu program seni uyarır. Üstteki seçenek bu uygulamaya tipine göre izin verir. Ortadaki sadece bu uygulamayı bloklar. Alttaki de programın senin için iyi gördüğü şeyi yapar. Bu uygulamayı engellemelisin ama başkaları için kullanımını öğreninceye dek en alttakisini seçsen iyi olur senin için.

• evet icg kasperskyde zaten o dosyada trojan oldugunu soyledi ve sildim o dosyayı...tesekkurler bilgin icin.peki bu programın ince ayarları falan varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalinden alıntı: icg

quote:

Eğer indirdiğin crack internete böyle bağlanmaya çalışıyorsa bu bal gibi trojandır.
    Bu program bir güvenlik duvarıdır yani internete ulaştığın veriyollarını(portları) kontrol altında tutar. Bazen virüs programı vs. işe yaramaz yahut daha önemlisi biri senden habersiz bilgisayarına internetten girmek isterse bu program seni uyarır. Üstteki seçenek bu uygulamaya tipine göre izin verir. Ortadaki sadece bu uygulamayı bloklar. Alttaki de programın senin için iyi gördüğü şeyi yapar. Bu uygulamayı engellemelisin ama başkaları için kullanımını öğreninceye dek en alttakisini seçsen iyi olur senin için.

guzelcim yazimi tamamini okumadigin anlasiliyor ben eger trojan makinende varsa siler dedim antivirüs programin ve senin antihackerin trojan olup olmadigini anlayamaz dedim ustune basiyorum yine diyorum an-la-ya-mazzzzz... ancak nete baglandiginda farkina varabilirsin....
    son cümlemi bi daha oku antihackere gerek bile kalmaz cunku trojan acildigi anda kaspersky yakalar onu zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granddevil -- 11 Ağustos 2005, 22:18:24 >

• Var, hangi programların(örneğin msn) internete hangi portlardan bağlanacağını ayarlayabilirsin. Protection level seçeneğinin çubuğunu yukarı çekersen güvenliği arttırırsın. En alt kademede tüm portlar açıkken en üst kademede tümü kapalıdır, internete bile giremezsin o seviyede tüm veri akışı engellenir. Önemli bir siteye(banka, mail gibi) şifre girmen felan gerekirse güvenliği en üst seviyenin bir altında(high) tut. Eğer normalde internette gezinirsen medium seviyede tut derim. Bir de stealth mode diye bir seçeneği vardır ki seçersen gereksiz çıkan uyarı ekranlarını engelleyebilirsin, rahat edersin. Aslında daha karmaşık güvenlik duvarları var, daha iyi korur ama Kaspersky'nin kullanımı kolaydır.
  • quote:

quote:

Orijinalinden alıntı: icg

quote:

guzelcim yazimi tamamini okumadigin anlasiliyor ben eger trojan makinende varsa siler dedim antivirüs programin ve senin antihackerin trojan olup olmadigini anlayamaz dedim ustune basiyorum yine diyorum an-la-ya-mazzzzz... ancak nete baglandiginda farkina varabilirsin....
    son cümlemi bi daha oku antihackere gerek bile kalmaz cunku trojan acildigi anda kaspersky yakalar onu zaten...

Doğru trojan olduğunu anlayamaz ama internete bağlanmaya çalışan şey arka kapı açmaz belki ama kullanıcı kayıtlarını götürür, bişey yapar trojan olmasa da kımıl zrarlısıdır. Haklısın pek dikkatli yorumlamadım galiba.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.