arkadaşlar kaspersky ağ saldırısı uyarısı verdi biraz önce 192.168.0.135 den geldi gözüküyor iyi de ben bu bilgisayar ile interneti mi paylaştırdım yani aynı evdeyim bilgisarla ağ saldırısı yapmaz. yardımcı olacak arkadaşlara teşekkrüler.
quote:Orijinalden alıntı: BrainDamaged arkadaşlar kaspersky ağ saldırısı uyarısı verdi biraz önce 192.168.0.135 den geldi gözüküyor iyi de ben bu bilgisayar ile interneti mi paylaştırdım yani aynı evdeyim bilgisarla ağ saldırısı yapmaz. yardımcı olacak arkadaşlara teşekkrüler. Cmd'yi aç ve ipconfig /flushdns yaz ve enterla sorunun çözülür
quote:Orijinalden alıntı: faruk korkmaz quote:Orijinalden alıntı: BrainDamaged arkadaşlar kaspersky ağ saldırısı uyarısı verdi biraz önce 192.168.0.135 den geldi gözüküyor iyi de ben bu bilgisayar ile interneti mi paylaştırdım yani aynı evdeyim bilgisarla ağ saldırısı yapmaz. yardımcı olacak arkadaşlara teşekkrüler. Cmd'yi aç ve ipconfig /flushdns yaz ve enterla sorunun çözülür Tamam bu arada 192.168.43.1 ip sinin kime ait oldugunu nasıl ögrenirim?
quote:Orijinalden alıntı: BrainDamaged quote:Orijinalden alıntı: faruk korkmaz quote:Orijinalden alıntı: BrainDamaged arkadaşlar kaspersky ağ saldırısı uyarısı verdi biraz önce 192.168.0.135 den geldi gözüküyor iyi de ben bu bilgisayar ile interneti mi paylaştırdım yani aynı evdeyim bilgisarla ağ saldırısı yapmaz. yardımcı olacak arkadaşlara teşekkrüler. Cmd'yi aç ve ipconfig /flushdns yaz ve enterla sorunun çözülür Tamam bu arada 192.168.43.1 ip sinin kime ait oldugunu nasıl ögrenirim? O İp adresi local ip adresidir hiçbir yer çıkmaz ama örneğin başka bir ip adresini öğrenmek istiyorsanhttp://www.ipsorgu.com 'u kullanabilirsiniz.
quote:Orijinalden alıntı: faruk korkmaz quote:Orijinalden alıntı: BrainDamaged quote:Orijinalden alıntı: faruk korkmaz quote:Orijinalden alıntı: BrainDamaged arkadaşlar kaspersky ağ saldırısı uyarısı verdi biraz önce 192.168.0.135 den geldi gözüküyor iyi de ben bu bilgisayar ile interneti mi paylaştırdım yani aynı evdeyim bilgisarla ağ saldırısı yapmaz. yardımcı olacak arkadaşlara teşekkrüler. Cmd'yi aç ve ipconfig /flushdns yaz ve enterla sorunun çözülür Tamam bu arada 192.168.43.1 ip sinin kime ait oldugunu nasıl ögrenirim? O İp adresi local ip adresidir hiçbir yer çıkmaz ama örneğin başka bir ip adresini öğrenmek istiyorsanhttp://www.ipsorgu.com 'u kullanabilirsiniz. hocam bir konuda danışacağım http://forum.donanimhaber.com/m_79011643/tm.htm şu konuda belirttiğim gibi kablosuz ağ yayma işlemi yaptım ama 2 gündür sorunsuz çalışan sistem bugün bozuldu 3-4 saat önce nasıl eski haline getirebilirim sistemi? şu anda kablosuz yayamıyorum modemden
quote:Orijinalden alıntı: BrainDamaged quote:Orijinalden alıntı: faruk korkmaz quote:Orijinalden alıntı: BrainDamaged quote:Orijinalden alıntı: faruk korkmaz quote:Orijinalden alıntı: BrainDamaged arkadaşlar kaspersky ağ saldırısı uyarısı verdi biraz önce 192.168.0.135 den geldi gözüküyor iyi de ben bu bilgisayar ile interneti mi paylaştırdım yani aynı evdeyim bilgisarla ağ saldırısı yapmaz. yardımcı olacak arkadaşlara teşekkrüler. Cmd'yi aç ve ipconfig /flushdns yaz ve enterla sorunun çözülür Tamam bu arada 192.168.43.1 ip sinin kime ait oldugunu nasıl ögrenirim? O İp adresi local ip adresidir hiçbir yer çıkmaz ama örneğin başka bir ip adresini öğrenmek istiyorsanhttp://www.ipsorgu.com 'u kullanabilirsiniz. hocam bir konuda danışacağım http://forum.donanimhaber.com/m_79011643/tm.htm şu konuda belirttiğim gibi kablosuz ağ yayma işlemi yaptım ama 2 gündür sorunsuz çalışan sistem bugün bozuldu 3-4 saat önce nasıl eski haline getirebilirim sistemi? şu anda kablosuz yayamıyorum modemden Maalesef bu konuda bilgim yok.
quote:Orijinalden alıntı: faruk korkmaz quote:Orijinalden alıntı: BrainDamaged quote:Orijinalden alıntı: faruk korkmaz quote:Orijinalden alıntı: BrainDamaged quote:Orijinalden alıntı: faruk korkmaz quote:Orijinalden alıntı: BrainDamaged arkadaşlar kaspersky ağ saldırısı uyarısı verdi biraz önce 192.168.0.135 den geldi gözüküyor iyi de ben bu bilgisayar ile interneti mi paylaştırdım yani aynı evdeyim bilgisarla ağ saldırısı yapmaz. yardımcı olacak arkadaşlara teşekkrüler. Cmd'yi aç ve ipconfig /flushdns yaz ve enterla sorunun çözülür Tamam bu arada 192.168.43.1 ip sinin kime ait oldugunu nasıl ögrenirim? O İp adresi local ip adresidir hiçbir yer çıkmaz ama örneğin başka bir ip adresini öğrenmek istiyorsanhttp://www.ipsorgu.com 'u kullanabilirsiniz. hocam bir konuda danışacağım http://forum.donanimhaber.com/m_79011643/tm.htm şu konuda belirttiğim gibi kablosuz ağ yayma işlemi yaptım ama 2 gündür sorunsuz çalışan sistem bugün bozuldu 3-4 saat önce nasıl eski haline getirebilirim sistemi? şu anda kablosuz yayamıyorum modemden Maalesef bu konuda bilgim yok. Peki, teşekkürler.