Şimdi Ara

Kaspersky Acil Yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kaspersky 2009 kullanıyorum. Yeni kurdum lisanslı. bilgisayarı tarattım güvenlik tehlikesi olduğunu söylüyor quicktime, java gibi programlarda. 9 tehdit bulundu ama silemiyorum :(:(
    Sadece raporları silebiliyorum. Virüs şeklinde de değil, yani virüs ismi falan yazmıyor. O yüzden nasıl silebilirim? Ne yapmam lazım?

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Başka program kullanmana gerek yok. Durumu daha iyi anlayabilmemiz için bir ss(görüntü) koy, bakalım..

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • Bu bulduğun şeyler virüs değildir.
    KAV, programların ya korsan (cracklı) olduğunu söylüyor veya sürümünün eski olduğunu söylüyor.
    Bende KIS ı 3 aydır lisanslı kullanıyorum. Çokı memnunum.
    Viruslü diye bulduğunuz dosyaya gidin sağ tıklayıp KAV la taratın. Bir şey olmadığını göreceksiniz.

Ama herhangi bir sorun olmadı...

bir an çok panik oldum 14-15 tane very dangerous yazısını görünce.

korumasından memnunum. pek değiştirmeyi düşünmüyorum. eğer bir risk yoksa içim rahat :)

tekrar sağolun.

Orjinalden alıntı: Rietveld

Bence onlar virüs değildir.Kaspersky bazen abartıyor.Hiç unutmam bende kendi setup dosyasını virüs olarak göstermişti.Bence başka program kullan.

Tavsiye etmem en güvenlisi bence Kaspersky. Bende önceleri sistemim ağır olduğundan NOD32 kullanıyordum ama Kaspersky kadar iyi değil şuan KİS 2009 kullanıyorum gayetten menmunum
    Bluescreen sorunu acil yardım.. !
    13 yıl önce açıldı
    seagate acil yardım
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.