Şimdi Ara

kaspersky 6.0 ile 5.0 farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6.0'ı bir türlü yükleyemedim daha doğrusu yükledim ama onaylayamadım.bir sürü şifre vardı elimde sadece betalar için olan şifreleri kullanabilirsiniz falan diyo yani ya ben beceremedim bu meredi halletmeyi ya da gerçekten kasperskye son sürümünde yasa dışı kullanıma karşı çok iyi önlemler almış.Bende o yüzden 5.0'ı kurdum 5.0.20 diye birşey kurdum.Ama bu eski sürüm olduğu için huylandım.Acaba bilgisayarı koumada taramada falan yani yeni sürümle eski sürüm arasında herhangi bir güvenlik farkı olabilir mi yoksa sürümler arasındaki fark yalnızca arayüzden falan mı oluşmakta??

Ayrıca bu mesajı yazdıktan sonra fark ettim şu anda 5.0 ile bilgisayarı tarayamıyorum.bir hata oluştu diyor ve hiç aşlamıyor.Ne olcak bu işlerin sonu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunemars -- 26 Ocak 2006 9:21:14 >

• sen 5.0 ı kurmamışsındır. tekrar dene beta accaip kasıo çünkü. ben betasından memnun deilim hiç ama 5.0 gayet kullanışlı ve hiç kasmıo.
  • evet beta sürümü kasıyor + gerçek zamanlı kaorumada hataları var bence... sürekli güncelle sorun kalmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS Source ile 1.6 Farkı Nedir?
    15 yıl önce açıldı
    Golf 8 1.0 vs 1.5 eTSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.