Şimdi Ara

Kasmayan bilgisayar format sonrası neden kasar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar inanın şuan canım çok sıkkın şekilde yazıyorum..Dün bilgisayarıma Samsung recovery 5 ile format attım.Nedeni ise aygıt yöneticisinin görünmüyor olması(ATMAZ OLAYDIM)....DOTA 2 oynuyorum 2 gün önce 0 kasma ile oynarken bugun kasmadan oynanmıyor...Kafayı yedirti bana bilgisayar...Sizce bir bilgisayar format sonrası neden kasar?Özellik olarak 64 bit bilgisayarım 8219 da ram var...İnanın aklım almıyor..kasmasına imkan yok ama..

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

• Lancelot06 kullanıcısına yanıt
    1. si sorununuz şu sanırım bilgisayara format attıktan sonra yok olan (silinen) driverler sistemin ve donanımların daha verimli daha düzgün çalışmasını sağlar driver kurulmaması durumlarında ise performans genellikle az olur(ekran kartı driveri) driveri yükledikten sonra performans artar. Driver indirip güncellemek istiyorsanız "driver booster 3" programını indir kur aç driverleri kurdurt. Driverler kurulduktan sonra yeniden başlat.Açıldıktan sonra durum hakkında geri dönüş yap.
  • RisKoF kullanıcısına yanıt
    Ben driverları güncelledim ama Bu windows uptade denilen yeri güncellemedim...Bu windows uptadin Bu olayla bir alakası var mıdır?

G

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme yap düzelir
  • KralCocuk44 K kullanıcısına yanıt
    Bu WİNDOWS UPTADE GÜNCELLEMELERİNİN KASMAYLA bir alakası var mıdır?ONLARI GÜNCELLEYİM Mİ?

Sen direk formatı çek dosyalar bozulmuş o sistemden hayır gelmez
    Yalnız kardeş bende formattan sonra böyle oldu ...1 gün BILE olmadı daha :D format atalı :D...Yİne atsam aynı sey olcak :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XP de format nasıl ? Acil
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    virüslü bir format çekmiş olabilirisin güncelleme yap düzelebilir
    Virüslü format diye bişi mi VARDI neyse ben şu windows Güncellemeleri yapıyım BİRDE TARATIYIM BİLGİSAYARI :)

windowsu attığın dvd yada flash belleğe virüs bulaşırsa yaptıgın kurulumda virüslü olur bay prof beg
  • PC ye önce başlat çalıştır msconfig yaz sonra başlangıç ögelerini kaldır ekran kartını tekrar yükle . recoveryden sonra yükledigi gerkesileri hep kaldır antivirüs dahil avira kurmanı tavsite ederim. eger hala sıkıntı yaşarsan benden sana tavsiye recovery yerine başka bişey yukle
  • Sıfırdan format at dostum
  • TyfnKCR kullanıcısına yanıt
    Zaten format attım formattan sonra kasma Başladı ACABA SORUN nerde tekrar format atsam aynısı olcak GİBİ...

Şuanda 100 TANE windows güncellemesi yapıyor bakalım Düzelecek mi?

• Arkadaşlar Kuşkulandığım bir konu...Ben Driver güncellemelerini samsungun sitesinden değil driver BOOSTER diye bir uygulamaDAN yaptım ONDAN olma ihtimali var mı?

Flashı anladıkda dvdye virüs bulaşma olayı ne iş ?
  • Format sonrası birsüre kasma olması normaldir çünki sistem güncellemeleri ve yapılandırma ayarları sistem stabilitesini zamanla rayına oturacaktır, yalnız driverleri kendi sitesinden indirmen daha sağlıklı olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol kardeşim bende bir daha format atıp kendi sitesinden indirmeyi düşünüyorum bugun yetkili bir adamda öyle dedi...Ben yok yarsını driver boosterdan diğer yarısını baska prOgramdan indirdim ...

• Windows u indir usb/dvd ye yaz ve format at recovery format demek degildir ilk haline getirir ve dosyalar bozulduysa tek cozum usb dvd format diye biliyorum

• ProVival P kullanıcısına yanıt
    Doğru ama benım sorunum şeydi aygıt yönetici gözükmüyor diye recovery Yaptım ve 2014 deki halıne döndürdüm..zaten o zaman kasmıyordu ve tüm hersey silindi...Recovery yapmasam 0 kasmayla oynuyordum ama ne yaptıysam yaptıktan sonra oldu...Bakalım valla Bir daha recovery yapıp driverlerı bilgisayarın kendi sitesinden indircem öyle bi ordan bi Burdan OLmadı GİBİ...

• Recovery dosyaları bozulmuş olabilir bence win 7 yada 8 kur rufus la usb ye yazdır iso indirip . Bunu denersen düzeleceğini düşünüyorum bende Toshiba recovery manager le yaptığımda pc mi kullanamaz olmuştum nt6hdd loaderla yüklemek zorunda kalmıştım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.