Şimdi Ara

Kasmayan bilgisayar format sonrası neden kasar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Anladım....YETKİLİ BİR KİŞİ:Tekrar Recovery yapın ama driverlerı samsuNgun sitesinden yükleyin dedi...Acaba Bundan kaynaklanıyorda olaBilir mi?Ben yarısını farklı yarısınıda farklı Programlardan indirdim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lancelot06

Anladım....YETKİLİ BİR KİŞİ:Tekrar Recovery yapın ama driverlerı samsuNgun sitesinden yükleyin dedi...Acaba Bundan kaynaklanıyorda olaBilir mi?Ben yarısını farklı yarısınıda farklı Programlardan indirdim?

Driverlari kendi sitesinden indirmeye calis ama dedigim gibi recovery bozulduysa yapcak bisi yok eger onemli dosyalarin yoksa format atman en kolayi olur zahmetsiz

• Kardeşim sen recoveryden format atmışsın insanların anlatmak istediği zaten aldığın recovery bozuksa istersen trilyon format at.Sıfırdan format at veya format at demelerinin sebebi bu ayrıca formatı at driver booster 3 ile driverları kur. Son olarak hddler ilk başta kendilerini hızlıca açmak için ön izleme dosyaları oluşturur bunlar oluşana kadar sistem biraz yavaştır. Örneğin resimlerde ve videolarda oluşan ön taslaklar gibi...

• Anladım ama recovery kontrolü yaptık bozul deil...Birde Recoverry İle format aynı sey deilmi?

• ProVival P kullanıcısına yanıt
    Anladım...Recovery sanırsam bilgisayarı faBrika ayarlarına döndürüyor...Format ise herseyi sıfırlıyor...AYNI şey 2 si Sanırsam...

• quote:

Anladım...Recovery sanırsam bilgisayarı faBrika ayarlarına döndürüyor...Format ise herseyi sıfırlıyor...AYNI şey 2 si Sanırsam...

Recovery en bastaki hale getirir ama dosyalar korunur forrmatta da korunur ama getirmesi zordur low level format her seyi siler ama risklidir format recoveryden daha etkli bi cozm bence

• EVET arkadaşlar merak edenler için biraz Güncellemeler sonrası kasma düzeldi pc de .ama eskisi kadar iyi deil...Bir daha format atmayı düşünmüyorum çok ugrastırdı beni...Belki bir sorun ÇIKARSA atarım...TÜM YARDIMCI ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM..

• Lancelot06 kullanıcısına yanıt
    merhablar,

normalde recovery yaptığınızda full sistem yüklemesi olması gerekir. Yani driver windows etkinleştirilmesi hepsi otomatikman yapılması gerekir.
    neden ekstradan böyle bişey yaptığınızı anlayamadım. Eğer driverlarınız yüklenmiyorsa sadece ethernet kartını yükleyip ya samsung kendi sitesinden yada
    windows update full yapıp o şekilde denemeniz. bilgisayarın update yaptıktan sonra 1-2 gün sistem oturması için bekleyin.
  • GrounD_ZerO G kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

Windows uptade güncelleştirmelerini zaten ben oKeyleyince karsıdan yüklüyor...Sonra yeniden baslAyınca işliyor...AMA driver UPTADELERİN yarısını driver boosterdan yarısını başka programdan 1-2 tanesinide samsungun sitesinden indirdim...Belkide HATAM burdaydı sorun bundan KAYNAKLANIYOR OLABİLİR...

Belkide hepsini samsunGUN sitesinden indirmem LAZIMDI.

• quote:

Merhabalar;

Windows uptade güncelleştirmelerini zaten ben oKeyleyince karsıdan yüklüyor...Sonra yeniden baslAyınca işliyor...AMA driver UPTADELERİN yarısını driver boosterdan yarısını başka programdan 1-2 tanesinide samsungun sitesinden indirdim...Belkide HATAM burdaydı sorun bundan KAYNAKLANIYOR OLABİLİR...

Belkide hepsini samsunGUN sitesinden indirmem LAZIMDI.

kendi orjinal sitesinden kullanmanız daha faydalı olacaktır. başka sitelere bakmanıza gerek yoktur.
  • GrounD_ZerO G kullanıcısına yanıt
    Anladım valla bir daha RECOVERY yapmam resmen eziyet bir daha yapınxa böyle kurarım artık 1 haftadır güncelleme yüklüyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.