Bildirim
Kasma sorunu yardım edermisiniz ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bildiğim kadarıyla bir patch veya tool çıktı crytekten bununla ilgili araştır derim ben -
Sistem özelliklerin ve işletim sistemin ney? -
quote:
Orijinalden alıntı: Armageddon1907
Arkadaşlar dün crysis 2 aldım ve 1280x1024 ayarlarında kasmaya başladı.Oyun hiç zevk vermiyor hatta düşmanlara ateş bile edemiyorum.Battlefield 3 almayı planlıyorum ve Nvidia driverını yükledim sizce kasarmı ?
crysis 2 yi kasarak oynatan pc bf 3'ü hiç oynatmaz. ekran kartının son driverinı indir ve kur olmazsa buraya sistemini yaz. bi bakalım nasılmis sistemin -
Yapmayın etmeyin yaw MW3'ü full ayarda kasmadan oynadım.
Ekran kartım Nvidia GT520M -
quote:
Yapmayın etmeyin yawMW3'ü full ayarda kasmadan oynadım.
Ekran kartım Nvidia GT520M
ikiside farklı motor grafigine sayip oyunlar -
Aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ederim sizin ekran kartınızla crysis 2 yi rahatça oynayanlar var ayarları videodaki gibi yapın birde öyle deneyip sonucu buraya yazın
http://www.youtube.com/watch?v=5rmkHFjKSoU -
quote:
Orijinalden alıntı: CoolBoy53
Aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ederim sizin ekran kartınızla crysis 2 yi rahatça oynayanlar var ayarları videodaki gibi yapın birde öyle deneyip sonucu buraya yazın
http://www.youtube.com/watch?v=5rmkHFjKSoU
Çok teşekkürler oldu , ama oyuna alışamadım galiba tek sorun bu.Herkes etraftan sıkıyor , görünmez oluyorum enerjide çabuk bitiyor , valla CoD falan çok kolay kalıyor yanında -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: CoolBoy53
http://www.youtube.com/watch?v=5rmkHFjKSoU
Çok teşekkürler oldu , ama oyuna alışamadım galiba tek sorun bu.Herkes etraftan sıkıyor , görünmez oluyorum enerjide çabuk bitiyor , valla CoD falan çok kolay kalıyor yanında
bir kaç ipucu vereyim: düşmanın çok olduğu yerlerde gizliliği kullan. ayrıca enerjin bittiği sırada düşmanın olmadığı bi yer bul ve enerjin şarj olsun. ateş ederken sol shift'e basarsan silah tepmiyor. x e basarak silah ayarlarını yapabilirsin. zaten bunları oyun içinde ilerlerken söylüyo oyunda. çok süper bi oyun inşAllah orjinal almışsındir :]
-
quote:
Orijinalden alıntı: Krone
Yapmayın etmeyin yawMW3'ü full ayarda kasmadan oynadım.
Ekran kartım Nvidia GT520M
Zaten Mw3 un kullandigi oyun motoru 5 senedir ayni yani kisacasi mw3 ve bf3 arasinda performans olarak ciddi fark var
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- metro last light redux türkçe yama
- 4 harfli klan isimleri
- uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı
- pubg hile
- düşük gecikme oranı modu nedir
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- cs2 wallhack console code
- crysis 4
- valorant hesap aç
- cs2 fps arttırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X