Şimdi Ara

Kasma sorunu yardım edermisiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün crysis 2 aldım ve 1280x1024 ayarlarında kasmaya başladı.Oyun hiç zevk vermiyor hatta düşmanlara ateş bile edemiyorum.Battlefield 3 almayı planlıyorum ve Nvidia driverını yükledim sizce kasarmı ?

• Bildiğim kadarıyla bir patch veya tool çıktı crytekten bununla ilgili araştır derim ben
  • Sistem özelliklerin ve işletim sistemin ney?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armageddon1907

Arkadaşlar dün crysis 2 aldım ve 1280x1024 ayarlarında kasmaya başladı.Oyun hiç zevk vermiyor hatta düşmanlara ateş bile edemiyorum.Battlefield 3 almayı planlıyorum ve Nvidia driverını yükledim sizce kasarmı ?

crysis 2 yi kasarak oynatan pc bf 3'ü hiç oynatmaz. ekran kartının son driverinı indir ve kur olmazsa buraya sistemini yaz. bi bakalım nasılmis sistemin
  • Yapmayın etmeyin yaw MW3'ü full ayarda kasmadan oynadım.

Ekran kartım Nvidia GT520M
  • quote:

Yapmayın etmeyin yaw MW3'ü full ayarda kasmadan oynadım.

ikiside farklı motor grafigine sayip oyunlar
  • Aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ederim sizin ekran kartınızla crysis 2 yi rahatça oynayanlar var ayarları videodaki gibi yapın birde öyle deneyip sonucu buraya yazın

http://www.youtube.com/watch?v=5rmkHFjKSoU
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolBoy53

Aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ederim sizin ekran kartınızla crysis 2 yi rahatça oynayanlar var ayarları videodaki gibi yapın birde öyle deneyip sonucu buraya yazın

Çok teşekkürler oldu , ama oyuna alışamadım galiba tek sorun bu.Herkes etraftan sıkıyor , görünmez oluyorum enerjide çabuk bitiyor , valla CoD falan çok kolay kalıyor yanında
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CoolBoy53

Aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ederim sizin ekran kartınızla crysis 2 yi rahatça oynayanlar var ayarları videodaki gibi yapın birde öyle deneyip sonucu buraya yazın

Çok teşekkürler oldu , ama oyuna alışamadım galiba tek sorun bu.Herkes etraftan sıkıyor , görünmez oluyorum enerjide çabuk bitiyor , valla CoD falan çok kolay kalıyor yanında

bir kaç ipucu vereyim: düşmanın çok olduğu yerlerde gizliliği kullan. ayrıca enerjin bittiği sırada düşmanın olmadığı bi yer bul ve enerjin şarj olsun. ateş ederken sol shift'e basarsan silah tepmiyor. x e basarak silah ayarlarını yapabilirsin. zaten bunları oyun içinde ilerlerken söylüyo oyunda. çok süper bi oyun inşAllah orjinal almışsındir :]

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Yapmayın etmeyin yaw MW3'ü full ayarda kasmadan oynadım.

Zaten Mw3 un kullandigi oyun motoru 5 senedir ayni yani kisacasi mw3 ve bf3 arasinda performans olarak ciddi fark var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.