Şimdi Ara

kaslı insanlar kavgada daha mı üstündür ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
7
Favori
17.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ooo, bilek güreşi, alırım bir dal. Ben de amatör olarak etraftaki kişilerle yapıyorum ama siz beni saniyeler içinde yenersiniz tabii. Yine de kendi istatistiğime göre yetişkin erkeklerin sadece %1'i yenebiliyor beni. O %1'in içindeki insanların %1'i ancak size kafa tutabilir, bu bakımdan bakınca ben çok güçsüz kalıyorum. Bu arada maaşallah demeden geçemeyeceğim.

İyi geceler.

Not: Ben de 50 kg'lık dumbbell ile biceps cheat curl yapabiliyorum. (A few reps)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unreachable Dreams -- 22 Aralık 2014; 0:49:01 >
  • Kaslar ülkesi muhabbeti vardı geçen sene :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk ve sağlam vuran kazanır gençler o yüzden kimseden korkmayın hele bir de haklıysanız hiç acımayın,ilk yumrukta karşı tarafın burnunu patlatın sonra o uğraşsın dursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamil611

Türkiye şampiyonalarına katılan bi eleman vardı kız mevzusuna kıstırdılr elemanı ağladığını gördüm. Kılını kıpırdatamamıştı teke tek hemde.

Yaw hehehe

• Bu insanın doğası gereği farklı bir boyut. 1 50 lik arkadaşımdan dayak yiyordum sebebi kemiklerinin güçlü olması vallahı neler hissettim bi yumrukta. Bir de kas çalışıp kof olan insanlar var. Tabii ki adam ağırlığını çalışmış etmiş güçlü olacak ancak ülkemizde kızlara hava atmak maksatlı yapılığ ilaçlarla desteklenen bu spor ciddi anlamda ters tepki gösteriyor. Deneyin ve görün...

• quote:

Orijinalden alıntı: tombulpisicik

Kavgada güç ve taktik onemlidir kardesim kas güç degildir

İnsanın bu yorumu yapabilmesı için jet li olması gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 22 Aralık 2014; 1:34:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş bilekte değil yürekte biter. Tabi vg ile uğraşan kişi rakibe psikolojik baskı yapar ve karşıdaki çekimser biriyse etkili olur.
  • çekerim çakıyı, kas mas kalmaz
  • Kas güç değil de bilnem nede bir gidin işinize
    Iyi kasli biri nerene vurursa vursun balyoz gibi vurur ve seni yener. Tecrubeye falan bakmaz eger kas cok ise gucsuz bir adamin vurdugu yumruk islemez. Zaten burnuna falan vurdurmaz yaklasamazsin.

• Teknik > Kas
  • Klavyeden adam devirenleri ringe bekleriz:).Biride çıkıp demiş ki 175 e kick atabilirim yavaş at kardeş o bacakların esnekliği kalmamışdır sende ben burgu palding ağırlıklı çalıştığımdan bir ara sol diz kapağımın yanında ufak bir zedelenme gibi bir şey olmuştu sanırım.Kick boksdada aynısı olunca sağa çok yüklenmek yerine solada eşitlik verdim demem o ki aktif haldeyken bile tek bir diz kapağı sorunu insana hız kaybettirebiliyor.İllaki profesyonel olarak çalışanlar vardır burada anlarlar.Sen bodyci olarak çıkıp 175 e kick atabilirim dersen burdaki dövüş sporuyla ilgilenen insanlar sana tek tek sorar bende dahil olmak üzere birincisi attınmı yoksa tahminmi ikincisi ne tür kalçadan destek alarak mı direk yukarıya doğru serbest mi çok değişiyor çünkü örnek olarak tolyo chagi hareketini çok sıkı çalıştığım zamanlar 195 civarı vurabiliyordum ancak palding hareketi felan okadar çıkmaz.Yani arkadaşlar asıl konuya gelecek olursak güç avantajdır ama yürek olmadan işe yaramaz.

•  kaslı insanlar kavgada daha mı üstündür ?

• Kas mas yalan bolum

Hazırlıksız yakalanıp burnunun ortasına kafayı yersen dünyan kayar. Ya da alt takıma girerse tabiki kas önemli ama bu işin stratejisini almış olman lazım. Dövüş sporları nedeniyle almışsan o kasları boşa değildir.

• Boy 179 kilo 93

Kasli, yapili , ince zayif her turlusu denendi her turlusune koydum

Teknik meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: satıcı12

Kaslı olmak güçlü olmak değildir.
    Mesela ben.
    Bkz. Bilek güreşi yaparken bilekleri çok kalın ve fitness sporuyla uğraşan birini yendim.
    Yaklaşık 1-1.5 senedir uğraşıyor ve vücudu harbiden çok iyiydi. Yenilirim diye korkuyorum. Çünkü etrafımda Kızlar da mevcuttu.
    Sonra bunu yenmem 10 sn. Sürmedi.
    Eğer köy ekmeği yediysen ve kanında kuvvet varsa herkesi döversin.

Allah belani vermesin

• kangal alır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyin bedava

• quote:

Orijinalden alıntı: Thranduil the Great King

quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

Zayıf birisinin yumruğu istediği kadar sert olursa olsun işini bilen karşıdakinden fiziksel üstünlüğü olan birisi zayıfı peynir ekmek yapar.Boks yaptığım sıralarda öğrendim bunu.Kaslı adamın iriliği karşısında zayıf adam titreyerek yalvarır.
    Arkadaşların da dediği gibi kas değil kuvvet önemli diyen 25cm kollu dızlardır genellikle.Alkol sigara kullanan baba parası yiyen tek hedefleri bitane honda civic alıp vutututu ettirmek olan bebelerle bu tür tartışmalara girersen zaten yandın.Filmlerde gördükleri kadarıyla sana karşı bi gard alıp "gel gösteriyim kaslı cocuk" deme ihtimalleri de var.Tabii böyle durumlarda siz onun kolunu bacağını koparacığını bildiğiniz için muhattap olmuyorsunuz çocuk kendini cool sanıyor.

Nereden nereye geldim be

La noldu icine ne oturmus kim napti sana ...

hayattaki tek ozelligi kasli olmak olan bir fakirsin sanirim.

yumruk yumruga kavga isi biteli 2000 sene oldu. Kilic mizrak vs o zamanlar icat edildi. Simdi artik barutlu silahlardan oldurucu spreylere kadar hersey var. Yani size birsey kazanfirmayacak islere bu kadar vakit ayirmayin derim..

Geldiydi böylesi 10.sınıftayken.Dövdüm okuldan atılma durumum olunca başka okula geçmek zorunda kaldım

• Kardeşi ve namusu için kavga edenler kaçıcan

• Kardeşim Body sporu ile ilgileniyorum ve aynı spor salonunda birçok tecrübeli hoca eşliğinde farklı dövüş sanatları eğitimlerini izliyorum. Ara sıra konusu geçiyor hocam kasla vuruş gücünün bir etkisi var mı diye ve her seferinde illa ki etkisi olur cevabını alıyorum tüm hocalardan. Ara sıra kick box antrenmanlarına giriyoruz ve gerçekten kas gücünün farkını orada ki normal body yapmamış kick boxculara göre çok iyi farkediyoruz. Ama sen demişsin spor yapmayan biri karşısında ne olur. Sana söyle söyleyeyim eğer spor yapan bodyci güzel bir kas kütlesine eriştiyse karşıda ki kişiyi tek yumrukla yere serebilir veya güzel bir tekme ile adamın böbreğini ağzına verebilir. Yok kas etkilemez yok kas sadece görüntü ile korkutur muhabbetleri emin ol zayıf,çelimsiz,kendini geliştirmemiş insanların savunma mekanizması. Birde body yapıp aynı zamanda kick box yapmıyoruz sadece body de hamlayan,taş gibi olan vücudu kick box da esnetiyoruz biraz yani öyle uçan tekmeler onlar bunlar yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack76 -- 22 Aralık 2014; 8:36:02 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.