Şimdi Ara

Kaşlarım Dökülüyor!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: irfankara3 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sağ kaşımda sol kaşıma göre gözle görülür bir şekilde seyreklik var?acaba bu bir hastalığın belirtisi olabilirmi?daha önceden böyle bir durum başına gelen arkadaşlar varmı?

• solda fazlaysa sol kaşından biraz yol eşitlenecektir.
  • yok dökülmez korkma o sadece yaşlanmanın etkisiyle çok az azalmadır herkezde olur
  • saç kıran diye bir hastalık duydum ama sendeki kaş abi...
  • yok hocam valla dökülüyor yaşım daha 23 beni ilk gören herkes kaşına ne oldu diye soruyor?3-4 sene önce saç kıran vardı acaba onun kaşıma sıçrama şansı varmıdır?
  • strese bağlı olabilir aklına bırşeyler geldıgınde hemen dusunmeyı bırak genelde saçta olur saç dokulmesı falan sende kaştata olmuş olabilir kimi insanın sakalında olur stresten kaynaklanır ben sacım ıcın gıtmıstım tedavısı yok demıstı sadece düşünme demıstı kendılıınden uzar kendıne hobi bul bilgisayarda fazla kullanma bırşeylere merak sar maket uçak olabilir deniz altu yaşam olabillr herturlu spor olabilir ama tahminim stresten çok dokulursede doktora gıt baska hastalıgın habercısıde olabılır.
  • saolsın tigershak sterse dayalı olduğu kesin bu aralar maddi acıdan eğey sıkıntadayım ramazan bitdikten sonra doktara gitmeyi düşünüyorum eğer geçmezse.ulan arkadaşlarla dalga geçedik kalın kaşlı tek kaşlı insanlarla başımıza gelene bak.bende tam kutup ayısı talihi var zaten her türlü hastalık beni bulur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçım Çok Seyreldi
    7 yıl önce açıldı
    Saçlarım çokmu seyrek?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bendede var tenim biraz yağlı elimle kaşımı hafif ovunca
    elime geliyor kaşlar neden bilmiyorum
  • benim kaşlarda biraz kel kel bende de öyle kolay dökülüo, modası varken sırayala bölge bölge jilet çaktım

Ama faydası olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi As cos -- 11 Eylül 2007; 11:44:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.