Şimdi Ara

18 yaşındayım Saçlarım Dökülüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
39.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durum bundan ibaret arkadaşlar.Eskiden 1 tel bile dökülmezdi dalgalı ve gürdü.Son 3-4 aydır saçım ıslakken elimi gezdirdiğimde bir sürü saç teli kalıyor elimde.Şimdiye kadar hiç düzenli olarak şampuan,sabun vs. kullanmadım.Elimin altında ne varsa onu kullandım düşünmeden.Onun da etkisi olabilir.Bir de 2 aydır falan günde en az 2 kere duş alıyorum belki şehir suyunun kalitesizliğindendir.Berber defne sabunu tavsiye etti dün 5 liraya 1 kalıp aldım.Bu sabah da 2. kere kullandım ama sanki daha çok döküyor bu.Yardım edin ya bu genç yaşta kel kalmak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: -Bortecine-

ısırgan otuyla bi karışım vardı aktarlar bilir saç dökülmesini durduruyordu
    up

Orijinalden alıntı: Fan of Canada

up

Alıntıları Göster
    dökülmesi normal, bana da oluyordu sonra düzelmişti. ama şimdi yine olmaya başladı. testosteronuna dikkat et bir de

Orijinalden alıntı: bariscan_33

dökülmesi normal, bana da oluyordu sonra düzelmişti. ama şimdi yine olmaya başladı. testosteronuna dikkat et bir de

Alıntıları Göster
    Çok geç olmadan bioxcin kullanmaya bşla bioxcin saç dökmeyi durdurur.Ama Çıkartmaz.

• Kizlarin saci 100 tel erkeklerin saci 70-80 tel dokulur gunde. Eger gur sacliysan normaldir. Bide uc aydan uzun suredir kestirmiyorsan normal. Saclarin islakken cekme sacini. Hem kirilir hem elinde kalir. Hicbir sey yapma sacina ozenle bak yeter. Kestirdikten sonra duzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Awesome

Kizlarin saci 100 tel erkeklerin saci 70-80 tel dokulur gunde. Eger gur sacliysan normaldir. Bide uc aydan uzun suredir kestirmiyorsan normal. Saclarin islakken cekme sacini. Hem kirilir hem elinde kalir. Hicbir sey yapma sacina ozenle bak yeter. Kestirdikten sonra duzelir.
    benimde dökülüyor bakarsın 5 seneye kellik kalmaz dünyada 1-2 bin liraya saç ektiririz komple teknoloji gelişiyor hala var aslında ama 3000-4000 liradan aşağı değil mübarek
    bkz : Şükürler olsun arkadan dökülmüyor yanlardan dökülüyor ama oda kötü duruyor

Aldırma elime sazı, yüksek bel şort giyen tambılır kızı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçım Dökülüyor mu ss li
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariscan_33

o mastürbasyon olayı tamamen saçmalık bence

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

benimde dökülüyor bakarsın 5 seneye kellik kalmaz dünyada 1-2 bin liraya saç ektiririz komple teknoloji gelişiyor hala var aslında ama 3000-4000 liradan aşağı değil mübarek
    bkz : Şükürler olsun arkadan dökülmüyor yanlardan dökülüyor ama oda kötü duruyor

Alıntıları Göster
    Benim saçlarımda da hem kepek var hem dökülme. Bazen yaralar bile çıkıyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Elimi saçıma her attığımda 9-10 tel geliyor. Ne durdurur bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Benim saçlarımda da hem kepek var hem dökülme. Bazen yaralar bile çıkıyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Elimi saçıma her attığımda 9-10 tel geliyor. Ne durdurur bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Bende de var. Hep bu clear yüzünden. Sakın kullanmayın clear feci saç döküyor. Bioxcin kullansam faydası olur mu ? Bir de kokusu nasıl bioxcinin ? Eğer iyiyse ömür boyu kullanacağım.
    Anakart: ASUS Prime X570-P DDR4 4400MHz (O.C.)
    Monitör: Dell Alienware 27" AW2723DF 1Ms 280Hz IPS 2K
    Kasa: XIGMATEK Cockpit Mesh
    PSU: Thermaltake Toughpower GF1 850W 80+ Gold

• quote:

Orijinalden alıntı: Revolution

Bende de var. Hep bu clear yüzünden. Sakın kullanmayın clear feci saç döküyor. Bioxcin kullansam faydası olur mu ? Bir de kokusu nasıl bioxcinin ? Eğer iyiyse ömür boyu kullanacağım.

Alıntıları Göster
    bende 19 yaşındayım saçlarım beyazlaşıyor ben ne yapayım bariz bir şekilde 20-30 tel var beyaz. bazılarının uçları beyaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolution

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar saçınız dökülüyorsa ilk önce iyi bir dermatoloğa gitmelisiniz..İyi olması önemli çünkü çoğu doktor minoxidil ve proscar verip yolluyor..En önemliside ailende baban,amcan,dayın herhangi birinde kellik varsa risk altındasın..Belki egzama türü bir rahatsızlık veya vitamin,mineral eksikliğindende olabilir ki dua et öyle olsun.Öyle olursa eğer vitaminlerini tamamladığında tekrar çıkıyor saçlar.Bu masturbasyon olayıda şöyle;genetik yatkınlığı olan erkeklerde dht'ye bağlı dökülme olduğu için masturbasyon demek daha fazla dht demek o yüzde olan süreci birazdaha hızlandırır.Aşırıya kaçılırsa.Ama genetik sorununuz yoksa isterseniz günde 5 defa yapın sorun olmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Yaraların çıkması seboreik dermatit belirtisidir.Doktora görünmenizde fayda var kalıcı kellik yapma ihtimali var çünkü..Ketokanazol içerikli bir şampuan kullanmanızı öneririm haftada 2 gün.Örneğin;ketoral,nizoral,kanazol..

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Arkadaşlar saçınız dökülüyorsa ilk önce iyi bir dermatoloğa gitmelisiniz..İyi olması önemli çünkü çoğu doktor minoxidil ve proscar verip yolluyor..En önemliside ailende baban,amcan,dayın herhangi birinde kellik varsa risk altındasın..Belki egzama türü bir rahatsızlık veya vitamin,mineral eksikliğindende olabilir ki dua et öyle olsun.Öyle olursa eğer vitaminlerini tamamladığında tekrar çıkıyor saçlar.Bu masturbasyon olayıda şöyle;genetik yatkınlığı olan erkeklerde dht'ye bağlı dökülme olduğu için masturbasyon demek daha fazla dht demek o yüzde olan süreci birazdaha hızlandırır.Aşırıya kaçılırsa.Ama genetik sorununuz yoksa isterseniz günde 5 defa yapın sorun olmaz..

Alıntıları Göster
    Benimde saçlarım dökülüyor da berber senin saçların gür ondan dökülüyor dedi fazlalıkları atıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: eltürco

bende 19 yaşındayım saçlarım beyazlaşıyor ben ne yapayım bariz bir şekilde 20-30 tel var beyaz. bazılarının uçları beyaz

hacı seninkine iki fırça vurur berber kapkara yapar.Ama dökülen saçı geri getiremiyorsun

Orijinalden alıntı: Fan of Canada

quote:

hacı seninkine iki fırça vurur berber kapkara yapar.Ama dökülen saçı geri getiremiyorsun

Alıntıları Göster
    saçı dökülen arkadaşlara tek tavsiyem saçınızı en fazla 3 günde bir yikamamiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: I907

Alıntıları Göster
    Hiç üzülme, dert edinme dökülecek çaresi yok kafana da takma

Orijinalden alıntı: ourge

Ben lise zamanı nedense banyo yaparken saçımı yıkamıyordum 2 ay falan yıkamamışımdır. Ama saçlarım o zamanda gürdü. Her gün yıkayan arkadaşım vardı o ise kel kaldı.
  • quote:

quote:

Ben lise zamanı nedense banyo yaparken saçımı yıkamıyordum 2 ay falan yıkamamışımdır. Ama saçlarım o zamanda gürdü. Her gün yıkayan arkadaşım vardı o ise kel kaldı.

istisna olabilir bilemiyorum ama saçın dökülmemesi için yağa ihtiyaci var. malesef kuru saçlar çok daha çabuk dökülüyor.

quote:

Abartmışsın biraz. 2 ay nedir yahu
    Anakart: ASUS Prime X570-P DDR4 4400MHz (O.C.)
    Monitör: Dell Alienware 27" AW2723DF 1Ms 280Hz IPS 2K
    Kasa: XIGMATEK Cockpit Mesh
    PSU: Thermaltake Toughpower GF1 850W 80+ Gold
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.