Şimdi Ara

KASKOMLA SORUNUM VAR, YARDIM İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • seat leon fr aracımı 03,08,2012 tarihinde 47100 tl ye satın aldım ve alırken aracıma kasko yapan kişiye aracıma 5bin tl degerinde ekstra donanım yaptırıcamı söyledim ve kişi kaskoya 5 bin tl değer yükledi daha sonra aracımla 14,10,2012 tarihinde ağır kaza yaptım ve aracım pert oldu kasko şirketi bana aracımın sıfır anahtar teslim bedelini ödemektedir buraya kadar normal ama benim aracıma 5 bin tl değerinde donanım işletmiştim fakat poliçemi hazırlayan acente araca ekstra donanım girmesi gerekirken aracın direk kasko bedelini 51650 göstermiş kasko bana donanımların belirtilmediği için donanım ücretini ödemem diyor durumu kendilerine izah ettim poliçeyi düzenleyen acentede hatasını kabul ediyo ama kasko ısrarla bana yanlızca aracın anahtar teslim ücretini ödemekte ısrar ediyo ben ne yapmalıyım?aracımın anahtar tersim fiyatı üzerinden kasko yaptıracağım bedel 1280 tl iken ben donanımları işletmesiyle birlikte aracın kasko poliçesine 1580 tl ödedim şimdi ben donanım ücretimi alabilirmiyim acaba ,ne yapmalıyım.

• Konu ile ilgili ne yapılabilir fikrim yok.

Ben olsam ne yapardım.Hiiiiç 3-4 e bakmaz alırdım parayı.Gidip bir kurban kestirirdim.

Geçmiş olsun.Para kazanılır.Kaybetmediklerinize şükredin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newworld02

seat leon fr aracımı 03,08,2012 tarihinde 47100 tl ye satın aldım ve alırken aracıma kasko yapan kişiye aracıma 5bin tl degerinde ekstra donanım yaptırıcamı söyledim ve kişi kaskoya 5 bin tl değer yükledi daha sonra aracımla 14,10,2012 tarihinde ağır kaza yaptım ve aracım pert oldu kasko şirketi bana aracımın sıfır anahtar teslim bedelini ödemektedir buraya kadar normal ama benim aracıma 5 bin tl değerinde donanım işletmiştim fakat poliçemi hazırlayan acente araca ekstra donanım girmesi gerekirken aracın direk kasko bedelini 51650 göstermiş kasko bana donanımların belirtilmediği için donanım ücretini ödemem diyor durumu kendilerine izah ettim poliçeyi düzenleyen acentede hatasını kabul ediyo ama kasko ısrarla bana yanlızca aracın anahtar teslim ücretini ödemekte ısrar ediyo ben ne yapmalıyım?aracımın anahtar tersim fiyatı üzerinden kasko yaptıracağım bedel 1280 tl iken ben donanımları işletmesiyle birlikte aracın kasko poliçesine 1580 tl ödedim şimdi ben donanım ücretimi alabilirmiyim acaba ,ne yapmalıyım.

Çok geçmiş olsun.

5 Bin TL Donanım miktarı araç bedeline eklendiği için aşkın sigorta haline gelmiş. Malesef sadece fazla ödediğiniz 300 TL 'yi geri alabilirsiniz.

• teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: newworld02

seat leon fr aracımı 03,08,2012 tarihinde 47100 tl ye satın aldım ve alırken aracıma kasko yapan kişiye aracıma 5bin tl degerinde ekstra donanım yaptırıcamı söyledim ve kişi kaskoya 5 bin tl değer yükledi daha sonra aracımla 14,10,2012 tarihinde ağır kaza yaptım ve aracım pert oldu kasko şirketi bana aracımın sıfır anahtar teslim bedelini ödemektedir buraya kadar normal ama benim aracıma 5 bin tl değerinde donanım işletmiştim fakat poliçemi hazırlayan acente araca ekstra donanım girmesi gerekirken aracın direk kasko bedelini 51650 göstermiş kasko bana donanımların belirtilmediği için donanım ücretini ödemem diyor durumu kendilerine izah ettim poliçeyi düzenleyen acentede hatasını kabul ediyo ama kasko ısrarla bana yanlızca aracın anahtar teslim ücretini ödemekte ısrar ediyo ben ne yapmalıyım?aracımın anahtar tersim fiyatı üzerinden kasko yaptıracağım bedel 1280 tl iken ben donanımları işletmesiyle birlikte aracın kasko poliçesine 1580 tl ödedim şimdi ben donanım ücretimi alabilirmiyim acaba ,ne yapmalıyım.

Acentenin yanlisi var burada ama yapabilecek birsey de yok ne yazikki.Bizimde gecen basimiza geldi musteri soylememis bize sonra eksperde aksesuarlari odememis musteri bize kizdi ama biZ acenteler hangi aracta ekstra donanim var bilemiyoruz tabkii.

Bizimle firma isminide paylasirmisiniz hangi sirket odemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.