Şimdi Ara

Kaskoda Anadolu Sigortadan %20 Özel İndirim ! (31 Aralık'a kadar Son 20)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bildiğiniz üzere yaklaşık 2 aydır Donanım Haberde Kasko ve Trafik Sigortasıyla ilgili soru ve sorunu olanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.
    Ayrıca Kasko yaptırmak isteyen kullanıcılara da sigortalarını en uygun fiyata yaptırmaları için teklif hazırlıyorum.

Amacım reklam yapmak değil, zaten satış kotamızı aştığımız için aldığımız bir özel indirim hakkını sizinle paylaşmak istiyorum. Mayıs, Haziran, Temmuz ayları kasko satışlarımızın kotamızın üzerinde olduğu için Eylül Ayının sonuna kadar (ki 10 gün içinde tükenecektir) 39 Kasko poliçesinde + %20 İNDİRİM Hakkı kazandık.

Bu indirim hakkı Hasarsızlık indirimine dahil değildir. Yani %50 Hasarsızlık indirimi bulunan bir kişi + %20 ile %70 indirim kazanmış olur.

Tüm Kamu Personeline tüm bu indirimlerin yanı sıra ekstra %20 indirim hakkı söz konusudur.

İsmini vermeyeceğim öğretmen bir DH kullanıcısına normalde 1.550 TL olan kasko poliçesine, % 20 Kamu indirimi 1.016 TL, +%20 Özel indirimle 854 TL teklif hazırladık. Bizim gibi Anadolu Sigorta olan acentesi verdiğimiz teklifi veremediğinden bizi acentesiyle pazarlık yaptırmaya kalktığı için teklifimizi geri çektik.

Bahsettiğim kasko 0 muafiyetli FULL KASKO'dur. Diğer acente indirim hakkı bulunmadığı için muhafiyetsiz bu fiyatı veremeyeceğime neredeyse beni bile ikna edecekti.

Amacım zaten yaptıracağınız kaskonuzu bu indirimden faydalanarak daha ucuza yaptırmanız.

Adı Soyadı
    Telefon Numarası
    Plakası
    (ruhsat sahibinin) Tc Kimlik Numarasını

özelden mesaj atan, umit@maltepesigorta.com.tr adresine gönderen veya 0543 678 38 68 numaralı telefondan ulaşan ilk 39 kullanıcıya uygun bir teklif hazırlayabilirim.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maltepe Sigorta -- 28 Aralık 2011; 19:22:07 >

• Merhaba bizim toyota yaris 1.2 twinport aracımız da anadolu sigortadan yaptırmıştık kaskomuzu 2. yılımızdaki yaşadıgımız ufak bir kazada bu seneki kasko da kazanacağımız %30 indirimi kaybettiğimizi öğrendik. Şimdi 1200 lira gibi bir rakam çıkarıyorlar bizde başka kasko markalarına bakmadan size soralım dedik. Şu anda öğretmeniz. Ve en düşük ne kadara yaptırabiliriz kaskoyu ? bu bahseetiğiniz %20 den yararlanabilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Merhaba bizim toyota yaris 1.2 twinport aracımız da anadolu sigortadan yaptırmıştık kaskomuzu 2. yılımızdaki yaşadıgımız ufak bir kazada bu seneki kasko da kazanacağımız %30 indirimi kaybettiğimizi öğrendik. Şimdi 1200 lira gibi bir rakam çıkarıyorlar bizde başka kasko markalarına bakmadan size soralım dedik. Şu anda öğretmeniz. Ve en düşük ne kadara yaptırabiliriz kaskoyu ? bu bahseetiğiniz %20 den yararlanabilirmiyiz

Tabii yararlanabilirsiniz.

Adınız Soyadınız
    Telefon Numaranız
    Tc Kimlik Numaranız
    Sicil Numaranız (Öğretmen İndirimi İçin)
    Aracınızın Plakasını

umit@maltepesigorta.com.tr adresine veya özelden mesaj yollayın, hemen sizin için uygun bir fiyat çıkarayım.

• mail attım
  • iyide nasıl inancaz? adresiniz yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

iyide nasıl inancaz? adresiniz yok mu?

666 Tam olarak neye nasıl inanaksınız ? İndirime mi?
  • Bu arada BèRuTTì Teklifiniz Hazır, aldığınız teklifin altında bir teklifim var,

telefon numaranızı mesaj atmanız veya beni aramanız durumunda teklifinizi iletebilirim.

Saygılarımla...

Not: Yaşadığımız bazı talihsiz tecrübelerden dolayı şirketimiz yazılı teklif vermeme kararı aldı. Anlayışınız için teşekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok kimlik nosu felan veriyoruzya yani güvenilir oldugunuza nasıl inancaz demek istemiştim?
  • ümitbeyi tanımıyorum sadece forum aracılığıyla telefonda görüşüp fiyat aldım.arkadaşımız çok ilgili ve gayet güzel teklif verdi.bana çok uzakta olmasına ragmen kötü bir durum olduğunda da yardımcı olacağı imajını bende uyandırdı.kasko yaptırmayı düşünen diger arkadaşlarında en azından teklif almalarını tavsiye ederim.
  • ümitbey bana muğla bodrumda anadolu sigortanın anlaşmalı özel servisi varmı varsa link atacaktınız.ssangyong için görüşmüştük sizinle.teşekkürler.(pm ulaşmıyor size)
  • quote:

Orijinalden alıntı: toprak2009

ümitbey bana muğla bodrumda anadolu sigortanın anlaşmalı özel servisi varmı varsa link atacaktınız.ssangyong için görüşmüştük sizinle.teşekkürler.(pm ulaşmıyor size)

Sayın toprak2009

İlgili mesajı gönderdim. Ssaungyoung aracı olanlar için konuyu birkez de burada açıklayayım.

Malesef Saungyoung araçların servis ağı diğer araçlar gibi çok yaygın olmadığı için biraz sıkıntı çektik. Ama sizin için Muğla bölgesine en yakın İzmir'de ki 3 Aksan Servisi ve Denizli'de ki S.T otomotiv ile görüştüm.

Aksan Servisleri sadece adını ilk kez duyduğum bir şirketle anlaşmaları olduğunu, S.T otomotiv ise 1 Hafta içerisinde Anadolu Sigorta ile anlaşma imzalayacaklarını belirttiler.

Ssaungyoung'un resmi sitesinde ki servislerin bulunduğu linki ve S.T Otomotiv'in iletişim bilgilerini size mesaj olarak gönderdim.

Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: 666

yok kimlik nosu felan veriyoruzya yani güvenilir oldugunuza nasıl inancaz demek istemiştim?

Sayın 666;

Endişenizde kesinlikle haklısınız. 0216 441 09 09 numaralı telefondan arayarak Maltepe Sigorta'da çalışıp çalışmadığımı kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca Ofis Adresim;

Altayçeşme Mh. Bağdat Cd. Oba Çıkmazı Sk. No:1 D:2 Maltepe - İst.

yolunuz düşerse sizi misafir etmekten mutluluk duyarım.

Saygılarımla
  • Ümit Bey'e dün kasko teklifi için mail atmıştım bugün telefonla dönüş yaptı.
    Konuşmasıyla ve ilgisiyle başka şehirde olmasına rağmen bana güven verdi.

Herhalde Anadolu sigorta'dan alınabilecek en uygun rakamı vermesine rağmen ben duygusal davranarak kaskomu eski acentem ile yeniledim.
    Burada kötü şeyleri nasıl paylaşıyorsak, iyi şeyleride paylaşmamız gerekiyorsa ben güvenilir ve iyi niyetli buldum.
    Kaskosunu yenileyecek dh üyelerinin aklında bulunsun.
  • Formumuza özel indiriminiz için teşekkür ederiz...
    Benim kaskoda anadoludan... 2 ay oldu yaptıralı...
  • Bugün ben de Ümit beyin çalıştığı acente aracılığıyla anadolu sigortalı oldum. Hastanemdeki iş bankasından 1490 tl fiyat aldım. Ümit beyin acentesindeki Nergiz hanım 980 lira fiyat çikarıp bir de maximim kartıma peşin fiyatına 3 taksit olacağını söyleyince hemen kabul ettim. Bayramdan sonra alacağım inşallah poliçemi. Umarım bir sıkıntı olduğunda da böyle ilgili olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Bugün ben de Ümit beyin çalıştığı acente aracılığıyla anadolu sigortalı oldum. Hastanemdeki iş bankasından 1490 tl fiyat aldım. Ümit beyin acentesindeki Nergiz hanım 980 lira fiyat çikarıp bir de maximim kartıma peşin fiyatına 3 taksit olacağını söyleyince hemen kabul ettim. Bayramdan sonra alacağım inşallah poliçemi. Umarım bir sıkıntı olduğunda da böyle ilgili olurlar.
    Sayın thondor06;

Kasko Sigortanızda bizi tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah çalıştığımız süre boyunca memnuniyetinizi muhafaza edebilirim...

Sigorta poliçelerinin kağıt üzerinde hemen hemen birbirinin aynı olduğunu düşünen, farkı sadece verdiğim hizmet kalitesi ve müşterilerimin memnuniyeti ile sağlayabileceğime inanan bir Sigorta Danışmanıyım... Bu nedenle müşterilerimin daha teklif aşamasında kazanmaya başlaması için maksimum gayret gösteriyorum.

Aklınıza takılan her konuda 7 gün 24 saat istediğiniz an 0543 678 38 68 numaralı telefonumdan bana ulaşabilirsiniz.

NOT
    Bu arada merak edenler için Anadolu Sigorta'nın Sahibi olan İş Bankasından 510 TL daha ucuz kasko poliçesini nasıl hazırladım onu açıklayayım:

Devlet Memuru (Doktor) olan müşterimizin normalde 1.490 TL olan poliçesi %20 kamu indirimi ile 1.192 TL'ye + %18 Ofis Özel İndirimimiz ile 980 TL'ye indirilmiştir.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maltepe Sigorta -- 2 Eylül 2011; 20:00:12 >

• ümit bey bende mail attım cevap bekliyorum.teşekkürler.
  • uzak durun bu anadolu sigortadan şikayet var ı da bi inceleyin anadolu sigorta ile nikahlandık nerdeyse

inceleyin : yinede yaptıracam derseniz siz bilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_47396639/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47396639
  • quote:

Orijinalden alıntı: nantenami

uzak durun bu anadolu sigortadan şikayet var ı da bi inceleyin anadolu sigorta ile nikahlandık nerdeyse

inceleyin : yinede yaptıracam derseniz siz bilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_47396639/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47396639

Anadolu Sigortaya olan tepkinizi anlıyorum. Ama hatırlarsanız şikayetinizi yazdığınızda da size gerekli açıklamayı yapmıştım.

Şikayetiniz, Anadolu Sigortanın hasarınızdan sonra Kaskonuzu tek taraflı iptal ettirmek istemesiydi.

Ben ise size hasarınızı ödemeden iptal etmesinin mümkün olmadığını açıklamıştım.

ve Bir ticari şirketin 1.000 TL kazandığı 6-7.000 TL ödeme yaptığı bir müşterisiyle artık çalışmak istememesinin çok normal olduğunu eklemiştim.

Pert olmasını beklediğiniz aracın tamir edilmesi ise Sigorta Şirketinin değil, Hazine Müsteşarlığının görevlendirdiği Bağımsız Exper'in sorumluluğunda

Sonuç olarak yorumlarınızdan hasarınızın karşılandığını öğrendim.

Tepkinize saygı duymakla birlikte bir çok müşterimin diğer şirketlerden 100 - 200 TL pahalı olduğu durumlarda bile ısrarla Anadolu Sigortayı tercih ettiklerini, hatta bazen başka şirketlerden teklif dahi istemediklerini belirtmek isterim.

Saygılarımla

• Bu arada tavsiyeniz Üzerine Sikayet Var'ı inceledim. Sadece 7 Şikayet'in Henüz Çözülmediğini gördüm.

Amacım Anadolu Sigortayı savunmak değil, gerektiğinde müşterilerim için Şirketle kavga ettiğim oluyor, ama Sigorta Şirketleri arasında en köklü firma olduğu ve en iyi firmalardan biri olduğu da bir gerçek...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.