Şimdi Ara

Kasko ve Sigorta için teklif aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hükümetin bu işe el atması gerek ,yoksa sigortasız araçlar yollarda cirit atmaya başlıycak
  • Arkadaşlar size küçük bir bilgi vereyim sigorta fiyatlarını hiç bir yerden sorgulamayın her zaman yaptırdığınız sigortaya gidin fiyatları çıkarıp yaptırın. Ben internetten teklif almıştım 1 kaç tane onların hepsi sistemde çıktı ve sürekli aynı yerde sigorta yapıyorum diye şirketin bana belli indirimi oluyomuş onlardan yararlanamıyomuşum.

542 Tl den sigorta yaptırdım çok koydu geçen sene 370 tl idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

Orijinalden alıntı: adil07

hangi firma bu

general sigorta

teklif aldınızmı ben ordan yaptırıyorum uygun cıkıyor Antalya icin.

Generali 629 tl cikardi kadko icin.. nasil bir firmadir. Fiyat uygunmus...

İyidir ben memnun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adil07 kullanıcısına yanıt
    Hic kazaniz oldumu.

Forumda kaza yapanlar ve aracını pert edenler birdaha asla yaptirmayacagini söylüyorlar. Çok sorun yasayan olmuş

• ne günlere kaldık indirim olması gerekirken %60 zam görmüş, bide insanlar okadar korkutulmuşki artık sevinir olmuşlar.ölümü gösterip sıtmaya razı etmişler
    hey gidi eski günler hersene indirim yapılırdı

• Beyler aracı satın almadan plakayı sigortacımıza versek adımıza fiyatlarını çıkartalabiliyor mu ? Yoksa satın aldıktan sonra mı fiyatlar netleşiyor.
  • Generali sigorta 630 TL çıkardı bi pislik yoktur değilmi
  • Abim sigortacı isteyen arkadaşlara kasko , trafik, konut vb. Fiyat alabilirim? İsteyen pm atabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Hic kazaniz oldumu.

Forumda kaza yapanlar ve aracını pert edenler birdaha asla yaptirmayacagini söylüyorlar. Çok sorun yasayan olmuş

Hayir kazam olmadı allaha sukur caddy marka aracima kasko ve sigorta hep onlara yaptiriyorum bu 3 sene.

• 17 Kasım 2011 266.56 TL TRAFİK-AXA
    21 Kasım 2011 687.97 TL KASKO-GROUPAMA
    10 Kasım 2012 309.01 TL TRAFİK-AXA
    10 Kasım 2012 709.66 TL KASKO-GROUPAMA
    02 Kasım 2013 292.17 TL TRAFİK-AXA
    02 Kasım 2013 624.17 TL KASKO-GROUPAMA
    01 Kasım 2014 221.76 TL TRAFİK-MAPFRE
    01 Kasım 2014 535.25 TL KASKO-GROUPAMA
    14 Kasım 2015 408.55 TL TRAFİK-ANADOLU
    14 Kasım 2015 589.51 TL KASKO-GROUPAMA

yıllar itibariyle poliçe tutarlarım
  • Generali bin liranın üstünde teklif veriyor kaza falan yok bu nasıl iştir
  • Güncelleme

Kasko için Neovadan Yeni teklif 750 TL detaylar yukarıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbcntechnic -- 18 Kasım 2015; 12:38:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

Sigorta herkesin 2ye katlanmis sizinki 1.5 kati yoklukta gideri var yani
    bende yaklaşık 1.5 ay önce 2010 model mercedes C180 aldım. neova dan 960TL ye full kaskolattım(daha önceki aracımda neovadan kaskoluydu)... trafik sigortasıda yine neova da 340TL tuttu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor42 -- 18 Kasım 2015; 16:43:29 >
  • doktor42 D kullanıcısına yanıt
    gayet iyi fiyatlar mercedes için

Kasko fiyatına sigorta yaptıran arkadaşlar var forumda
  • devlet bu sigorta şirketlerini neden kayırıyor anlamıyorum bir türlü adam yüzde yüz zam yaptı devletten çıt yok
  • 850 trafik-allianz, 1350 kasko- allianz . Bunlar en ucuzlarıydı hiçbirini deldirmedim üstelik.
  • %10 Hasarsızlık indirimi ile 34 plaka Fiorino araç 1008TL tuttu, Axa zorunlu trafik sigortası. Yaş 26.
  • 2010 civic icin 493 liraya trafik sigortasını yaptırdım bugun.

Gecm sene 340 liraydi.

Kasko icin gecen see Anadolu 1600 lira ödedim
    Bu sene gunes 1030
    Anadolu 1600
    Sampo 1100 lira civarı teklif veriyor.

• Çalıştığım kişi Neova sigorta genel müdürüyle ahbab o yüzden güzel indirimler verebiliyor. İsteyen olursa indirimli bir şekilde fiyat çıkartabilirim. Pm atmanız yeterli. 1000 liralık kaskoyu klozları bozmadan 750 TL ye indirdi.

En düşük 450 TL çıkan trafik sigortasını 316 TL den halledecek...
  • bugün sigortam.net aracılığı ile 2013 model clio hb aracıma aksigortadan peşin ödeme de 910 TL. ye kasko yaptırdım.
    bir bankacı olarak şunu özellikle belirtmek istiyorum ki kaskoda teminatlar çok önemli.

eğer herhangi bir yerden kasko yaptırırken teklif aldıysanız o teklifi yazılı olarak mutlaka isteyin.
    ben ilk önce bu teklifi aksigortadan istedim taksitli fiyatı 1025 TL. idi ama full+full kasko

HUKUKSAL KORUMA-ARAÇ 5.000,00
    HUKUKSAL KORUMA-SÜRÜCÜ 5.000,00
    ŞAHIS BAŞINA BEDENİ 50.000,00
    KAZA BAŞINA BEDENİ 150.000,00
    KAZA BAŞINA MADDİ 50.000,00
    KAZAEN ÖLÜM 10.000,00
    KAZAEN SÜREKLİ SAKATLIK 10.000,00
    TEDAVİ MASRAFLARI 1.000,00

bu teminatlar için diğer sigorta şirketlerinin bir çoğu 2000 TL.den aşağı inmediler. sigortam net önce bana 870 TL söyledi ama teminatları çok düşüktü Allah göstermesin büyük bir kaza da cebimden bir çok para çıkacaktı o zaman neden kasko yaptırıyorum değil mi. bu arada teminatları ben sormasam onlar söylemeyecekti ve az kalsın fiyat çok cazip deyip kaskoyu yaptırıyordum son anda aklıma yazılı teklif almak geldi de ayıktım.

aksigortadan aldığım teklifi sigortam.net e mail attım ve birebir aynısını peşin ödeme de yapabileceğiniz son indirime kadar yapın eğer 100 TL ve altı bir indirim yapabilecekseniz alıyorum dedim. 910 TL yaptılar ve aldım.

Aksigortayı tavsiye ederim nede olsa büyük ve köklü bir firma ve bir çok yerde de anlaşmalı servisleri var ama söylediğim gibi aracı kurumlaran (sigortam.net - hehangi bir sigorta acentesi) yaptıracaksanız teklifi mutlaka yazılı olarak görün ve inceleyin teminatlar kaskoda çok çok önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfts -- 9 Aralık 2015; 16:01:55 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.