Şimdi Ara

kasko tekliflerim ile ilgili yardım acil!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar fikir almak istediğim bir konu var :)
    şuanda aracım kaskolu ve 10 gün sonra kaskom bitiyor yenileyip yenilememe konusunda kararsızım siz ne dersiniz?
    bugün sigortacıma gittim zorunlu trafik sigortamıda yenilettim 172 lira tuttu (axa). kasko için de birkaç fiyat aldım.
    axa sigorta 1400
    ak sigorta 1080
    groupama 1700
    mapfregenelsigorta 1380
    sigortacım allianz ve euroko içinde fiyatların yaklaşık axa gibi çıkacağını söyledi. fiyat olarak en uygun teklifi aksigorta veriyor. önceki kaskom axa'dan yapılmıştı.%30 hasarsızlık indirimim var bu fiyatların içinde. (birde o olmasa ne yapacağız bilemiyorum!!)

*axa kaskoda iyilerden birisiydi aynı şeyi aksigorta içinde söylüyorlar sadece ödemeler bir miktar axa'ya göre geç oluyormuş galiba.örneğin axa 7 günde öderse aksigorta 10günde ödermiş. ak sigorta nasıldır?
    **kasko yaptırıp yaptırmama konusunda da düşüncelerinizi belirtirseniz çok sevinirim.

Not: Aracım 2009 Accent Era 1.5 crdi vgt team modeli dizel temiz bir arac. şuanda var olan kaskomu 1250'ye yapmıştık zor zoruna. ilk yıl olduğundan ve ilk araç olduğundan genelde fiyatlar yüksek çıkıyordu maalesef. Bu yıl daha makul bekliyordum fiyatları fakat hep zam gelmiş %30 civarlarında sigortacım öyle söylüyor.

• Emre bey merhabalar
    umaysigorta2@hotmail.com yada 0535 288 82 16 numaralı telefondan yada mail yolu ile bana ulaşırsanız sizin aracınız için diğeri şirketlerdende bir çalışma yapabilirim
    kasko yaptırıp yaptırmama konusuna gelince kasko artık günümüz türkiyesinde zaruri bir ihtiyaç haline geldi neden diyecek olursanız her araç sahibinin kendine ait bir otoparkı bulunmaması araçların cadde ve sokaklarda park etmesi 2 günlük ehliyet sahiplerininde trafige çıkması vs vs daha neden olarak sayabileceğimiz bir çok unsur var o yüzden ben bir sigortacı olarak ve araç sahibi olarak kasko poliçesinin yararlı bir şey olduğunu belirtmek isterim
    saygılarımla
    yakup ÖZDEMİR
  • Ben de takip edeyim. 1 haftaya benim kasko vs de bitecek. İlk yıl arabayı aldığımız Renault bayisinde Axa'dan yaptırmıştık (1000 TL), çok şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı, geçen sene de en uygun fiyatı (520 TL) Ak sigorta verdi, çok şükür yine işimiz düşmedi. Bir kez mini onarıma gidip tamponun kenarındaki sürtmeye işlem yaptırdım. Full kasko diye geçiyordu ama Ak sigortada kırpılmış bazı şeyler vardı, acaba ona yaptırmasam mı diyorum.

Mesela araba servise çekiciyle gelmedikten sonra ikame araç vermiyor Ak sigorta. Ayrıca Renault Mais İzmir'le de mini onarım anlaşması yok. Autoking'e gittim ama boyayı tutturamamışlardı, bu tür işleri de serviste yaptırmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: that_inspector

Ben de takip edeyim. 1 haftaya benim kasko vs de bitecek. İlk yıl arabayı aldığımız Renault bayisinde Axa'dan yaptırmıştık (1000 TL), çok şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı, geçen sene de en uygun fiyatı (520 TL) Ak sigorta verdi, çok şükür yine işimiz düşmedi. Bir kez mini onarıma gidip tamponun kenarındaki sürtmeye işlem yaptırdım. Full kasko diye geçiyordu ama Ak sigortada kırpılmış bazı şeyler vardı, acaba ona yaptırmasam mı diyorum.

Mesela araba servise çekiciyle gelmedikten sonra ikame araç vermiyor Ak sigorta. Ayrıca Renault Mais İzmir'le de mini onarım anlaşması yok. Autoking'e gittim ama boyayı tutturamamışlardı, bu tür işleri de serviste yaptırmak istiyorum.

ikame araç verilmesinin şartı olarak çekiciyle gelmesi gerektiğini poliçede belirtiyor ama hocam. ona uydugunuz takdirde problem yapamazlar. birde hepsinin bir yerlerden kestikleri yada sıkboğaz ettikleri yerler illaki var.bazı durumlarda bazıları daha avantajlı onun olmadıgı yerlerde diğeri falan. hepsi tamamen bir arada olmuyor. bide poliçenin doluluğuda biraz sizede bağlı. full kasko poliçesi atıyorum 1000 lira iken siz onlardan şunu at bunu düşür vs yaparsanız (ki bence yapmayın) , firma değiştirirsiniz vs. poliçeyi 600 700e de çekersiniz. ama olduya bir sorun oldu kaza vs ozaman işte asıl sıkıntı başlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: umaysigorta

Emre bey merhabalar
    umaysigorta2@hotmail.com yada 0535 288 82 16 numaralı telefondan yada mail yolu ile bana ulaşırsanız sizin aracınız için diğeri şirketlerdende bir çalışma yapabilirim
    kasko yaptırıp yaptırmama konusuna gelince kasko artık günümüz türkiyesinde zaruri bir ihtiyaç haline geldi neden diyecek olursanız her araç sahibinin kendine ait bir otoparkı bulunmaması araçların cadde ve sokaklarda park etmesi 2 günlük ehliyet sahiplerininde trafige çıkması vs vs daha neden olarak sayabileceğimiz bir çok unsur var o yüzden ben bir sigortacı olarak ve araç sahibi olarak kasko poliçesinin yararlı bir şey olduğunu belirtmek isterim
    saygılarımla
    yakup ÖZDEMİR

merhabalar yakup bey, ilgilendiğiniz için öncelikle teşekkür ederim. ben bugun farklı birkaç sigorta şirketiyle de kasko çalıştım fakat onlardada fiyatlar pek mantıklı gelmedi. önceki tekliflerim (kendi sigortacımın verdigi teklifler) daha makul seviyede çıktı.bugun baktıklarım 1500 civarı genelde çıktı. şöyle bir durumdan dolayı çekiniyordum; galiba sigorta şirketlerinde ay başlarında zam gelme olayları olabiliyormuş. ben geçen sene bundan bir zarar gördüm 1 hafta arayla 250-300 lira zarar ettim :) yeni ay muamelesi gördüm kısacası. o yüzden bu seferde biraz acele ettim zam gelirse bu teklifleride alamıyacaktım. o yuzden en makul seviyede ve içeriğide dolu bir kasko poliçesi Aksigorta'dan aldım. Dün ve bugun akşama kadar bekledim cevap gelmeyince bende böyle bir değerlendirmeye vardım.

Sizce yarından itibaren poliçelere indirim gelme ihtimali varmı? şuanda daha eski kaskomun süreci içerisindeyim 10-15 gün daha var bitmesine sonra yeni kaskom devreye girecek. o yüzden rahatlıkla iptal edip yeniden alabilirim bunlar sıkıntı olmaz

tekrar teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: 'emre'
    ...

Evet hocam dediğiniz gibi poliçede yazıyor. Ayrıca cam hakkında da %20 gibi bir ücreti sigortalı karşılar diyor. Dediğiniz gibi bazı kırpmalar olabiliyor. Tabii böyle ufak tefek şeyler kısılabilir ama diğer hususlar önemli. Zaten dediğiniz gibi kaskonun gerçek yüzü Allah korusun bir kaza durumunda ortaya çıkıyor. Onun için ben şahsen büyük firmaları tercih ederim.

Hayırlısıyla en uygun teklife en kapsamlı kaskoyu yaptırmanızı dilerim.
  • quote:

quote:

...

Evet hocam dediğiniz gibi poliçede yazıyor. Ayrıca cam hakkında da %20 gibi bir ücreti sigortalı karşılar diyor. Dediğiniz gibi bazı kırpmalar olabiliyor. Tabii böyle ufak tefek şeyler kısılabilir ama diğer hususlar önemli. Zaten dediğiniz gibi kaskonun gerçek yüzü Allah korusun bir kaza durumunda ortaya çıkıyor. Onun için ben şahsen büyük firmaları tercih ederim.

Hayırlısıyla en uygun teklife en kapsamlı kaskoyu yaptırmanızı dilerim.

hocam ben bugun sabredemedim bir zam daha yemek istemedim gidip bugun yaptırdım :) Aksigorta'dan 1080'e.. bana en uygun teklifi o verdi.

• Orijinalden alıntı: 'emre'

hocam ben bugun sabredemedim bir zam daha yemek istemedim gidip bugun yaptırdım :) Aksigorta'dan 1080'e.. bana en uygun teklifi o verdi.

Hayırlısı olsun hocam. Allah kaza bela vermesin.
  • Orijinalden alıntı: that_inspector

Hayırlısı olsun hocam. Allah kaza bela vermesin.

sagolun hocam hepimize inş :)
  • Emre bey merhabalar
    Öncelikle yaptırmış olduğunuz poliçeniz hayırlı olsun
    inşallah kullanmak nasip olmaz söyle söyleyebilirim yaptırmış olduğunuz polieçnizin değeri 15 gün sonrada aynı kalabilir yada artabilirdi akıllıca bir tutum sergilemiş poliçenizi önceden yaptırmışsınız.
    sistemde yazan benim şahsıma ait cep telefonumdur.
    Poliçelerinizi benden yaptırmak zorunda değilsiniz ama kafanıza takılan cevabını bulamadığınız tüm soru ve sorunlarınız için aramanızı beklerim.
    saygılarımla
    Yakup ÖZDEMİR
    0535 288 82 16
  • Yazıyı görünce kaskoya verdiğim para geldi aklıma üzüldüm şimdi gitti iphone 5 parası
  • quote:

Orijinalden alıntı: umaysigorta

Emre bey merhabalar
    Öncelikle yaptırmış olduğunuz poliçeniz hayırlı olsun
    inşallah kullanmak nasip olmaz söyle söyleyebilirim yaptırmış olduğunuz polieçnizin değeri 15 gün sonrada aynı kalabilir yada artabilirdi akıllıca bir tutum sergilemiş poliçenizi önceden yaptırmışsınız.
    sistemde yazan benim şahsıma ait cep telefonumdur.
    Poliçelerinizi benden yaptırmak zorunda değilsiniz ama kafanıza takılan cevabını bulamadığınız tüm soru ve sorunlarınız için aramanızı beklerim.
    saygılarımla
    Yakup ÖZDEMİR
    0535 288 82 16

tesekkur ederim yakup bey, aklimdasiniz birsey oldugu takdirde iletisime gecebilirim. tekrar tesekkurler ilginiz icin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Yazıyı görünce kaskoya verdiğim para geldi aklıma üzüldüm şimdi gitti iphone 5 parası

hocam dusununce akla bircok sey geliyor dusunmemek en iyisi galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.