Şimdi Ara

kasko şirketini değiştirmelimiyim davranış sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yıllardır aynı şirkete giderim,işini iyi yaparlar,kaza olursa servisleri iyidir
    ama tavır sorunları var,iş stresinden dolayı asık suratlı olmaları sorun değil ama konuşmaları laf sokucu oluyor

mesela bir arkadaşın arabası iller arasında yolda kaldı,nakliye aracı telefon bulamadık,şirketi arayıp telefon no isticektim

şirket sahibi telefonu açtı dediki bugün dinlenme günüm,o araba bize kayıtlımı ki soruyorsun diyor

yani sonuçta ha benim araba ha arkadaşın araba yani taşıyıcı kamyon nosu istiyorum,araç benim desem vercek,ama arkadaşın olması ne sorun olduki

birde dinlenme günün yani tamam dinlen ama uyuyor olsa uyandırsam fırça at,ama keyfi olarak bir telefona bakmışsın ve rehberinden bir no verceksin

kaza değil uğraştıracak şey değil,bir danışma sadece

şirket sahibinin bir kaç tavrı var sorun etmedim ama hiç samimi insan değil

daha iyi davranan şirketlerde var ne yapcam bıraksammı burayı

• ihtiyacınız olduğunda, kötü bir şirketle günlerce yüzyüze veya telefonda kavga etmektense bırakın adam ne istiyorsa desin. aksi durumda keyfi, halk düşmanı bürokrasi kısırdöngüsü adamı hayattan soğutur. malum, türkiye'de hukuk yok. memnun olduğunuzu da söylüyorsunuz. ödediğiniz ücret de düşükse varsın gargaraya devam etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archerman11 -- 25 Ocak 2016; 4:29:27 >
  • öncelikle bahsettiğin şeyin sigorta firması olduğuna emin misin? hiçbir sigorta firmasında şirket sahibiyle muhattap olunmaz, şirket sahibine gelene kadar yüzlerce adam var arada, acente olmasın o

ayrıca acente değiştirmekle kasko değiştirmek de farklı şeyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.