Şimdi Ara

Kasko seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2009 Megane II dizel aracım için kasko şirketlerinden fiyat topluyorum ama hangi firmayı seçmeliyim karar veremedim. Yani aralarında 100-300 lira gibi bir rakam oynuyor. Sizin önerileriniz nedir? (Anadolu sigorta, Ray sigorta, Euroko sigorta ve, Groupama sigorta bu gruptan en iyi fiyatı Euroko sigorta verdi)

• MERHABALAR
    ARACINIZ İÇİN BENİM SİZE TAVSİYEM ANADOLU SİGORTA AXA SİGORTA ALLIANZ SİGORTADAN OLABİLİR EUREKO SİGORTA SİZE UYGUN FİYAT VERMİŞ OLABİLİR AMA İÇERİĞİ ÖNEMLİĞİ POLİÇENİN SİZE TAVSİYE ETMEYECEĞİM POLİÇELEDEN BİRİDİR EUREKO PM YADA umaysigorta2@hotmail.com ADRESİNE ARACINIZIN PLAKASI TC KİMLİK NUMARANIZ VE RUHSATTA BULUNAN BELGE SEİ NUMARASINI YAZARSANIZ SİZE İNDİRİMLİ FİYATLAR SUNABİLİRİM
    SAYGILARIMLA
    YAKUP ÖZDEMİR
    ÜMAY SİGORTA
    0535 2888216
    umaysigorta2@hotmail.com

Orijinalden alıntı: harunresitz

Arkadaşlar 2009 Megane II dizel aracım için kasko şirketlerinden fiyat topluyorum ama hangi firmayı seçmeliyim karar veremedim. Yani aralarında 100-300 lira gibi bir rakam oynuyor. Sizin önerileriniz nedir? (Anadolu sigorta, Ray sigorta, Euroko sigorta ve, Groupama sigorta bu gruptan en iyi fiyatı Euroko sigorta verdi)

Merhaba,

Aracınızın modeli markası itibari ile güvenilir sigorta şirketi ile çalışmanızı tavsiye ederim. Euroko iyi fiyat vermiş olabilir, şirketler farklı farklı çalışmaktadır ama içeriği teminatları muafiyetleri ile ilgili uyarmak isterim sizi, uygun fiyat çıksın diye bazı teminatlara muafiyet uyguluyorlar.

Anadolu, Axa, Ak, Allianz gibi büyük ve güvenilir şirketlerle çalışmalısınız, mağdur olmamanız adına !

Her hangi bir ufak bir hasarda bile sorun yaşatıyorlar, bekletiyorlar..

PM den TC, Plaka ve ruhsat belger seri numaranızı yazarsanız teklif çalışması ile ilgili yardımcı oluruz.

İyi günler..

Özlem GLER

• Merhabalar asagidaki bilgileri verebilirseniz Anadolu, Axa, ERGO, Ray, Yapi Kredi Sigortadan calisma yapariz.

TC kimliginiz
    Plakaniz
    Ruhsat belge numaraniz lutfen ( adinizin yazdigi sayfanin altindadir )

Nilufer Saros
    Ece Ece Sigorta
    http://www.eceecesigorta.com.tr
  • Sigortacı arkadaşların haricinde bizzat forumdan arkadaşlardan bilgi almak isterdim aslında.
  • eureko ve groupama kullandım groupamanın ikame araç hizmeti çok daha hızlı hasar dosyasından 2 saat sonra aracı teslim ettiler. eureko da 1-2 gün sürmüştü hasarları yetkili servislerde yaptırdığımızdan ödeme ile ilgili biz sorun yaşamadık sonuçta bize değil servise ödeme yapıldı. groupamanın yol yardımınıda aradım gayet iyi şekilde yardımcı olmaya çalıştılar. hangisi dersen groupama seçerim diğerleri hakkında fikrim yok. bir de il kazadan sonra eureko 1100 olan primi 2700 küsür lira yaptı yaptırmadık tabi :)

Orijinalden alıntı: ceycey11

eureko ve groupama kullandım groupamanın ikame araç hizmeti çok daha hızlı hasar dosyasından 2 saat sonra aracı teslim ettiler. eureko da 1-2 gün sürmüştü hasarları yetkili servislerde yaptırdığımızdan ödeme ile ilgili biz sorun yaşamadık sonuçta bize değil servise ödeme yapıldı. groupamanın yol yardımınıda aradım gayet iyi şekilde yardımcı olmaya çalıştılar. hangisi dersen groupama seçerim diğerleri hakkında fikrim yok. bir de il kazadan sonra eureko 1100 olan primi 2700 küsür lira yaptı yaptırmadık tabi :)

Çok iyi bir bilgi oldu benim için. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Techie

Bende çok enteresan bir sorunla karşılaştım. Kasko parasını peşin ödeyeceğim dedim ama olmaz, peşin almıyoruz illa kredi kartı olması lazım dediler. Bu ne oluyor tam olarak?

Acente sistemde k.kartı girerek poliçeyi kesiyor ve sonraki ayın başında yada ortasında komisyonu direk hesaba yatıyor. Ama sizden peşin aldığında şirkete peşin yine gönderemiyor, illa kart girmek zorunda kendisi. O yüzden herzaman size tavsiyem bir sigortacı olarak k.kartı kullanmanızdır. Yarın birgün şehir dışına çıktığınızda ve aracınızı sattığınızda poliçe 'de yapılan araç satışına istinaden iptal zeyilinden çıkan tutar k.kartınıza iade edilecektir otomatik olarak. Diğer türlü peşin verdiğinizde iadeyi peşin almak zorunda kalacaksınız ve bu sefer acentenin peşinde dolaşmak zorunda kalıyorsunuz.

• Ödeme şekilleri açık veya kapalı çalışan acentalara göre değişir. Kredi kartı uygulaması kapalı çalışan acentalar içindir ve ekran sistemleri bu şekilde çalışlır. Müşteriler için farklı bir durum söz konusu değil aslında, eğer müşteri peşin ödeyecek ise peşin indirimi verilir ve poliçesi kesilir bu durumda acenta kendi şirket kartını kullanarak sistemeden poliçeyi keser. İptallerde ise direk banka hesabınıza ödeme yapılır. Şirketlerimizde bugüne kadar geri ödemede sorun yaşamadık.

Saygılar,
    http://www.eceecesigorta.com.tr
  • RAY SİGORTADAN UZUN DURUN ARKADAŞLAR !!!!!

Ray sigorta ile kısa sürede 2 sorun birden yaşadım ;

1***Bayramın son günü Ankara da lastiğim yarıldı, 4444729 Ray sigorta 7/24'ü aradım, sesli yanıt sisteminden ''mesai saatleri dışındayız'' yanıtını aldım. Gece vakti başımın çaresine bakıp büyük uğraşlar sonucu çıkma lastik buldum ve taktım. .

2***Duran aracıma çarpıp kaçan araç , captivamda sonradan taktırdığım arka koruma kromajına zarar verdi. . Tutanak tutturup Chevrolet servise götürdüm, servis ray sigorta acentesi , kasko delinmez dediler boş matbu evrak imzalattılar çünkü tamamı zaten 312 TL tutuyormuş, %25 kusurluymuşum ve 78 TL yi kasko karşılayacakmış.

Ardından dün kaskomu ve trafik sigortamı yeniletmek istediğimde tramer kayıtlarında aracım hasarlı çıktı, yetmezmiş gibi hasarsızlık indirimlerim sıfırlanmış...Yani ray sigorta hem 78 TL kaskoyu delmez diyor, hemde kaskoyu delip aracımı hasarlıya çıkarıyor, üstelik orijinal değil aracı koruma amaçlı aksesuar parçası yüzünden....

• quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

Sigortacı arkadaşların haricinde bizzat forumdan arkadaşlardan bilgi almak isterdim aslında.

Slm kardeş ben bu cumartesi 1.4 sedan megane 2 aracımı ak sigortadan 1300 tl ye kaskolattım ( full ) ,ankara sigorda dubai sigorta vs gibi firmalar 1000 tl ye de kaskoluyordu fakat kimse tavsiye etmedi.

allah korusun bi kaza olduğunda perte çıktığında çok sorun çıkarıyorlarmış ödeme yapmamak için .

Ben aslında alians ve axa düşünüyordum onlarda 2000 üzerinde çıktı.

sana tavsiyem : Anadolu ,Ak sigorta ,Axa ve Alians ,(Mapfree de olabilir ) tanınmış markalardan yaptır.
  • güneş sigorta nasıldır 3 yıldır full diye yaptırıyorum şükür kaskoyu devreye sokacak bir durum olmadı iyi mi kötümü ozaman anlaşılır aslında.Gerçi ben kaskoda yaptırmayı çok düşünmüyorum ama yaptırdık bikere diye 3 senedir devam ediyorum.2004 passat trendline 627 tl .
    Bulunduğun şehirde ismi sağlam, güvenilir bir acenta olmalı. Sakın en ucuz olana da yaptırma. Fiyat kırmak için teminatları kısıyorlar. Ben bu yıl Yapı Kredi ye yaptırdım. +100 TL ödeyerek, 2 kaza bile yapsam 65% lik indirimim bozulmayacak.

Not: Sigortacı falan değilim..
    Unutamazsın alışırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

ARKADAŞLAR HDİ SİGORTA nasıldır kullananlar cevap verirse memnun olurum aracım jetta 2012

Birçok sigorta şirketi aynıdır. Siz hangi farkı arıyorsunuz ? yada ne gibi bir iyilik arıyorsunuz .

Kimi şirket çekicisine sınırlama getirir
    Kimi lirket cam hasarına sınırlama getirir
    Kimisi yanlış dolum 'a teminat vermez
    Kimisi muafiyetli poliçe keser.

Bir firma değil, tüm fürmaları araştırın, teklifleri elinize alın ve klozları tek tek inceleyin derim. takıldığınız veya öğrenmek istediğiniz birşey olursada buradan sorun yardımcı olalım.

Tüm poliçeler aynı değildir. Hatta aynı şirketin birden fazla kasko paketi vardır. Seçtiğiniz poliçenin arka sayfasındaki açıklamaları mutlaka okuyun.

Orijinalden alıntı: hie

quote:

ARKADAŞLAR HDİ SİGORTA nasıldır kullananlar cevap verirse memnun olurum aracım jetta 2012

Birçok sigorta şirketi aynıdır. Siz hangi farkı arıyorsunuz ? yada ne gibi bir iyilik arıyorsunuz .

Bir firma değil, tüm fürmaları araştırın, teklifleri elinize alın ve klozları tek tek inceleyin derim. takıldığınız veya öğrenmek istediğiniz birşey olursada buradan sorun yardımcı olalım.

ben ödemeleri konusunda bilgi istemiştim ben poliçeyi inceledim en kötüsü ise evden anahtarın çalınması durumunda % 10 muafiyet uyguluyor fakat zorla girilirse eve muafiyet vermiyor neyse tecrübe tecrübedir bundan sonra poliçelerimde daha çok seçeneğim olacak çünkü indirim hakkım olacak nasip olursa ALLAH KAZA BELA KEDER VERMEZ İSE tabii bu yıldan sonra ANADOLU SİGORTA dan yaptırmak istiyorum yerli firma nasıl olsa yada neova sigortadan yaptırmak isterdim AK SİGORTA DA OLABİLİR

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hie

quote:

ben ödemeleri konusunda bilgi istemiştim ben poliçeyi inceledim en kötüsü ise evden anahtarın çalınması durumunda % 10 muafiyet uyguluyor fakat zorla girilirse eve muafiyet vermiyor neyse tecrübe tecrübedir bundan sonra poliçelerimde daha çok seçeneğim olacak çünkü indirim hakkım olacak nasip olursa ALLAH KAZA BELA KEDER VERMEZ İSE tabii bu yıldan sonra ANADOLU SİGORTA dan yaptırmak istiyorum yerli firma nasıl olsa yada neova sigortadan yaptırmak isterdim AK SİGORTA DA OLABİLİR

Poliçe içeriğindeki teminatlar ve poliçe primine göre bütçenize uygun olanı alın derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.