Şimdi Ara

Kasko'nun verdiği ikame araçla kaza yapmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ve biz bununla ufak bir kaza yaptık. Öndeki aracın tamponuna vurdum.

Öyle çok büyük birşey değil sadece Ön farın bakalit camı kırıldı.

Kiralama süresi içersinde bu parçayı yaptırsam öylemi teslim etsem.

Yoksa yaptırmadan mı teslim etsem.

Onlar yaptırsa servise verecek arabayı. Bu süre zarfında araba yatacak bunu parasını benmi öderim yoksa kendi kaskom mu.

Hani ne tamponda cizik var ne başka bir şey sadece ön farın camı kırıldı.

Ne yapmam gerekir. :((((

• parçayı değiştirtip hiçbir şey olmamış gibi teslim etmek daha mantıklı geliyor bana. işi uzatırlar, fiyatı şişirirler vs. vs. derken daha çok uğraştırabilirler.
  • Eğer benim kaskom karşılarsa
    masrafları ve yattı parasını sorun değil.

masrafta fazla değil en fazla 100 tl yani
  • o konudan tam emin değilim açıkçası, şirketin adını verin (uygulamalarını bilen biri yazsın diye) ya da şirketin internet sitesinden falan araştırın hatta mutlaka bir mail adresleri/telefonları vardır direk olarak sorabilirsinizde.

kendi kaskomuz o aracın hasarını karşılar mı diye düşününce insanın aklına şu geliyor, sonuçta kaskomuz bizim aracımızı bağlayacak şekilde yapılıyor (plakası, şasi no vs.). eğer şirket aracı size vermeden önce sigortalıyorsa sorun olmaz herhalde, işte bunu öğrenmek lazım.
    aracı teslim alırken imzaladığınız falan bir belge yok mu? belki onun üzerinde olası durumlarla ilgili bir bilgi vardır.
  • Ben de kaskonun verdiği aracı 1 hafta kadar kullandım geçenlerde ve aracın kiralandığı şirketin yetkilisi ısrarla kazalarda maddi hasarlı kaza tutanağı tutmamı ve kendisini aramamı istedi.Bir bildikleri vardır diye düşünüyorum bunu derken.Tutanak falan tuttunuz mu kaza yaptıktan sonra peki?
  • tutanak tuttum.
  • Ben olsam özel serviste kendi cebimden tamir ettiririm.

Tutanak tutsanız,yetkili servise çekilecek araç.Yattı parasını alacaklar sizden.Bunlarda tezgah da vardır.Eğer araç boşta kalacaksa bunlar yetkili servisten geç çıkartır arabayı.Arada olan size olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.