Şimdi Ara

KASKO fitması benden HAVA TAHMİNİ istedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 hafta önce selde perte çıkan araç için kasko firmasının istediği evraklar arasında olay günü olayın meydana geldiği şehre ait resmi hava tahmin raporunu istedi

bende mecburen bilgi edinme yasası çerçevesinde meteoroloji genel müdürlüğünden talep ettim ama en az 2 haftada dönüş yapıyorlarmış

internette o kadar araştırdım ama meteoroloji genel müdürlüğünün hava tahmin arşivini bulamadım

bu resmi tahmini internetten elde edebilmem mümkünmü
    çünkü sigorta firması gazete haberini kabul etmiyor resmi tahmin raporu diye diretiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendileri bulamıyorlarmıymış

• Kaskonun yan çizme,ödeme yapmamak için diretme çabalari

• Böyle bişeyi ilk defa duydum hava güneşliyse vermiyeceklermişymiş.
  • Sırf zaman kazanmak için istemişler.

• üç kağıttan başka birşey değil
  • hala seni kara listeye almamışlarmı,başlarına gelececeğini anladılarda belki kasko yapmamak için bahane arıyorlardır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Böyle bişeyi ilk defa duydum hava güneşliyse vermiyeceklermişymiş.

Farzı misal konuşalım belediyenin su borusu patlasa, ama hava güllük gülistanlık olsa, perti pert saymayacaklar mı? "Bu yağmur suyu değil, o yüzden aracınız tam pert olmamış. Lütfen aracınızı saf yağmur suyuyla ıslatın"
  •  KASKO fitması benden HAVA TAHMİNİ istedi

haziran biteli 1 hafta oldu ama tümaşa veriler girilmemiş
    en son mayıs 2015 verileri elde edilebiliyor

kasko firmasının niyeti belli oldu beni meteroloji uzmanı yapacak
  • Hava tahmin raporu da neymiş,ödeme yapmamak için kıvırma çabaları gibi duruyor.
  • hazine müsteşarlığına şikayet ettim
  • Belli ki işi yokuşa sürmeye çalışan bir sigorta şirketi var ortada ve bu şirketin adı neden yazılmıyor bende bunu anlamıyorum? Onlar için en iyi "hava tahmin raporu" şurada ifşa edilmeleridir

• BatuKır B kullanıcısına yanıt
    hocam şu aracın ss leri atmadın gitti.

@tuvnera bizi hiç üzmezdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dubai starr

acente en ucuz bu deyip teklif vermeseydi firmanın varlığından bile haberim yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

hazine müsteşarlığına şikayet ettim

Neyi şikayet ediyorsun ?

Evet, sel hasarı varsa sigorta şirketi senden o günkü afete dair meteorolojiden o güne ait durum raporu ister, HAVA TAHMİNİ DEĞİL ! BU BÜTÜN SİGORTA ŞİRKETLERİNDE GEÇERLİDİR.
    Sana hâs yapılan bir şey değil yani.

Senin yapacağın iş Hazine Müsteşarlığı'na şirketi şikayet etmek değil, Meteroloji'den rapor almaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 6 Temmuz 2015; 21:26:36 >
  • İlgi yazınız ile talep edilen, meteorolojik veri için Genel Müdürlüğümüz Döner Sermaye İşletmesi Yönetim Kurulunca belirlenen ücret 25 Türk Lirası olup, meteorolojik veri ücretinin MGM Döner Sermaye İşletmesinin Türkiye Vakıflar Bankası Keçiören Şubesi nezdindeki TR07 0001 5001 5800 7294 0595 40 numaralı hesabına yatırarak banka dekontunun posta veya 0312 359 75 69 nolu faksımıza ulaştırmanız halinde bilgiler tarafınıza gönderilecektir.

Talep edilen meteorolojik bilgi bedeli karşılığında fatura düzenlenebilmesi için T.C. Kimlik Numaranız, açık adresiniz, vergi dairesi vergi numaranızı bildirmeniz gerekmektedir.
    Gereğini bilgilerinize arz ederim.

Genel Müdür a.
    Döner Sermaye İşletme Müdürü

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

dubai starr

acente en ucuz bu deyip teklif vermeseydi firmanın varlığından bile haberim yoktu

bu ne böyle ciklet markası gibi

• Tam olarak ayın kaçı ve hangi il lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Tam olarak ayın kaçı ve hangi il lazım?

23/06/2015 - istanbul

meteoroloji genel müdürlüğü resmi hava tahmin raporu
  • Bunlara güvenilir mi? En iyisi kasko yapmamak, belki poliçeler azalınca sigorta şirketleri anlarlar vatandaşı parasıyla rezil etmenin ne demek olduğunu!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.