Şimdi Ara

Kasko Durumu İle İlgili Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar saygıdeğer DH Otomobil bölümü.
    Şu sıralar yeni araç alma arefesindeyim ancak kafamı kurcalayan bir sorun var.Bildiğim kadarıyla perte çıkıp onarılmış araçlara güvenlik zaafiyeti olabileceğinden dolayı kasko yapılamıyor.Birkaç araç sordum ama araç sahipleri ya gerçekten bilmiyorlar yada bilmemezlikten geliyorlar anlamadım ama kasko yapılıyordur heralde tarzı cevaplar alıyorum.
    Ben bir araca kasko yaptırıp yaptıramayacağımı nasıl öğrenebilirim? Bunu teyit etmenin yolu nedir?
    Teşekkürler.

muhaberat80/Onur bey sağolsun çok yardımcı oldu kendisine birde burdan teşekkür edeyim hepinizin önünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 2 Ocak 2014; 13:26:19 >

• MRB BANA ÖZELDEN ULAŞŞAIN YARDIMCI OLUYUM
  • Hala Isparta`daysan yonlendireyim ben seni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Hala Isparta`daysan yonlendireyim ben seni.

Bir üstteki arkadaş bana dönüş yapacağını söyledi ondan bekliyorum bakalım olmaz sana pm atayım ben sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Bir üstteki arkadaş bana dönüş yapacağını söyledi ondan bekliyorum bakalım olmaz sana pm atayım ben sağolasın

Sanayide de baktirmak icin yonlendirebilirim.

Alacagin adam tanidiksa pazarliga bile tutusuruz :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yok hoca araba taaa Trabzonda burda olsa kendim gider bakardım hemen

• quote:

quote:

quote:

quote:

Plaka'dan sorgulama yaparsan sağlıklı olmaz.Aracın plakası değişmiş olabilir.
    Tanıdık bi sigorta şirketi varsa araç bilgilerini ver sigorta ve kasko teklifi al.Sigorta veya kasko tarafından yapıldıysa tarih ve hasar miktarı gözükür.
    Ancak kendi cebinden karşılamışsa sigorta ve kasko sisteminde hiç bir şey gözükmez.
    Aracı göstermek için yetkili servise götürmenizi tavsiye ederim.Eğer tanıdık bir ustanız yoksa.
    Aracın Trabzon'da olduğunu söylemişsiniz.1 yıl kadar Trabzon'da bulundum.Trabzon'daki tek düz yol sadece karadeniz sahil yoludur.Diğer bütün yollarda ya yokuş çıkarsın ya da yokuş inersin.Yokuş inip çıkmak araba için ne kadar zararı var veya var mı orasını bilemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara ilgili bir sorun...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: move00

quote:

quote:

quote:

quote:

Plaka'dan sorgulama yaparsan sağlıklı olmaz.Aracın plakası değişmiş olabilir.
    Tanıdık bi sigorta şirketi varsa araç bilgilerini ver sigorta ve kasko teklifi al.Sigorta veya kasko tarafından yapıldıysa tarih ve hasar miktarı gözükür.
    Ancak kendi cebinden karşılamışsa sigorta ve kasko sisteminde hiç bir şey gözükmez.
    Aracı göstermek için yetkili servise götürmenizi tavsiye ederim.Eğer tanıdık bir ustanız yoksa.
    Aracın Trabzon'da olduğunu söylemişsiniz.1 yıl kadar Trabzon'da bulundum.Trabzon'daki tek düz yol sadece karadeniz sahil yoludur.Diğer bütün yollarda ya yokuş çıkarsın ya da yokuş inersin.Yokuş inip çıkmak araba için ne kadar zararı var veya var mı orasını bilemiyorum.

Teşekkür ederim bilgilendirme için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.