Şimdi Ara

Kask ve Mont Seçimi - Fikirleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam, motorumu almama çok az kaldı. Artık vakit kask ve mont satın almaya geldi, motoru almadan önce korumaları alıp sonra motoru almayı planlıyorum. Bazı modeller arasında kaldım, fikirlerinizi bekliyorum.

    Kask;

    Kask konusunda MT Revenge modelinde karar kıldım sayılır. Mat siyah gayet hoş, SHARP testinden 5 yıldız almış ve fiyatı 284 lira. Önerir misiniz? LS2'nin 4 yıldız almış modelleri de aklımda. Biraz daha ucuz.

    MT Revenge: http://www.motosikletaksesuarlari.com/MT-Kask-Revenge-Solid-Mat-Siyah-Kapali-Kask-Sharp-5-_7693.html -- 284 TL
    LS2 FF384: http://www.motosikletaksesuarlari.com/LS2-Kask-FF384-Blade-Siyah-Kapali-Kask-Sharp-4-_11339.html -- 200 TL

    Mont;

    Gelelim en kararsız ve fikirsiz olduğum konuya Bu konuda öncelikle iki seçeneğim var, birincisi aliexpress. 70-80 dolar civarı çok çeşit mont var, ama orijinal mi değil mi bilemiyorum. Kabaca 200 liraya denk gelecek aliexpressten alırsam.

    Diğeri ise tabiki Türkiye'den almak. Böylece taksitli alma imkanım olacak. Revit çok öneriliyor bildiğim kadarıyla ama S beden pek bulamadım. İncelediğim ve kararsız kaldığım modeller;

    ROSS: http://www.motosikletaksesuarlari.com/ROSS-Motosiklet-Montu-Free-Siyah_7799.html -- 258 TL
    Venom Tamino: http://www.motosikletaksesuarlari.com/VENOM-TAMINO-RACING-DoRT-MEVSiM-MOTORCU-MONTU-SiYAH-GRi_789.html -- 293 TL
    IXS 2014 Torres: http://www.motosikletaksesuarlari.com/IXS-2014-Torres-Cikabilir-Astarli-Motosiklet-Montu_9063.html -- 377 TL
    Richa Boomerang:http://www.motosikletaksesuarlari.com/Richa-Boomerang-4-Mevsim-Motosiklet-Montu-Siyah_7707.html -- 515 TL

    4 mevsimlik ve sırt korumalı bir model istiyorum. ROSS en ucuzu, görünüşü de hoş. Venom da güzel görünüyor ve sırt koruması hörgüç tarzı (ekstra koruma?).

    IXS Torres, kullananlar ya da fikri olanlar ne diyorsunuz? Bu fiyata değer mi? Görünüşü çok güzel, özellikleri de kötü görünmüyor.
    Richa Boomerang ise en pahalı olanı ancak çok beğendim bu modeli Ancak 515 tl.

    Şunu al, bu fiyat farkına değmez. Ya da bunu al, bu fiyat farkına değer dediğiniz model hangisidir arkadaşlar? Çok kararsızım. Richa, ROSS'tan 2 katı pahalı, değer mi?. Bir yandan IXS var ama IXS alacak olan az daha koyar Richa alır mı?

    Ya da sen hepsini boşver, şuna bak dediğiniz bir model var mı?

    Şimdiden düşünceleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Selam ve sevgi ile







  • Ross hakkinda dusunceleriniz neler benimde hosuma gitti fiyati da guzel .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • montu aliexpress ten alma ordakilerin çoğu çakma. çok kaliteli olduklarını sanmam. Çlok da pahalıya gerek yok. IXON marka da iyidir. Fransız malı ve fiyatına göre kalitesi çok iyi.
  • Biraz daha araştırma yaptım da, 4 mevsimlik montlarla kışın donar yazın yanarsınız deniyor. Bu konuda ne diyorsunuz arkadaşlar? Yoksa yazlık montlara yöneleceğim kışın kalın giyinerek idare etmeye çalışacağım.

    Bu arada seçeneklere yeni bir eklenti var;

    Revit:http://www.motosikletaksesuarlari.com/Revit-Yazlik-File-Mont-GT-R-Air-Kawasaki-Ninja-Yesili_13133.html -- 517 TL.

    Ancak sırt koruması yok, 40 lira kadar da sırt koruması tutuyor.
  • yazlık ayrı kışlık ayrı 2 mont alman lazım. kalın giyinmek çözüm değil. yazlık montla donarsınız. 4 mevsim mont diye satılanlar zaten kışlıktır. yazlık montlar fileli oluyor.
  • http://www.izlesene.com/video/ls2-kask-testi-izleyin-ve-gorun/6229707#

    ls2 al ls2 iyidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam31 -- 4 Ekim 2014; 18:53:03 >
  • Mont olarak dainese öneririm,kask olarak shark raw hoşuma gidiyor,ama açılır kaska güvenmem dersen nolanın uygun fiyatlı modelleeine bak.Ve kaskı kesinlikle alacağın motorun türüne göre al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.