Şimdi Ara

Kask ve Mont için iyi bir marka/model tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkdaşlar yakın bir zamanda Honda CBR250R almayı düşünüyorum. Fakat aksesuar için biraz araştırma yapmama rağmen kask, mont ve eldiven için hangi marka veya model alacağıma karar veremedim. Özellikle bu konuda tavsiye edebileceğiniz kaliteli bir marka varsa onun modellerini incelemek isterim.

    Pek öyle fiyatla ilgili sınırım yok. Kask ve mont önemli olduğu için biraz pahalı olsada alabilirim...

    Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler



  • kask fiyatına göre iyi iş görsün dersen ls2 ff351 var 140 TL gibi fiyatı, bulunduğun şehirdeki motor mağazalarından 100 TL'ye kadar bulabilirsin. ama sınırım ypok en iyisi olsun dersen arai rx7 tavsiye ederim. mont bering aero + sırt koruması yaz için iyidir. kış için de hudson robocop kullanıyorum ben çok güzel bir mont. eldiven ise hepsiburada.com'da indirimle 67 TL olan dana derisinden full korumalı bir eldiven var onu alabilirsin gayet kullanışlıdır. pantolon konusunda ise malesef çok bilgim yok, kullanıcı arkadaşlardan ben de tavsiye almak isterim.
  • Çok teşekkürler dostum. Vermiş olduğun modelleri hemen inceliyorum

    İstanbul ve Bursa'da tavsiye edebileceğiniz mağaza varsa oralarada gidip inceleyebilirim arkadaşlar...

    Diğer arkadaşlarında tavsiyelerini bekliyorum
  • Ben hep revit kullandım ve şuanda da epeydir revit gt pro kullanıyorum memnunum. daha önceki revitlerden de memnundum. şimdiye kadar kask kapalı nolan, açık grex (o da nolandır) kullandım. onlardanda memnundum. ben biraz gelenekçiyim galba motosiklette hep honda kullandım :D.
    Tabiki farklı marka ve model seçenekleride mevcut. en iyi kullananlar bilir.




  • Sinir yok demissin madem mont degil ama kask markasi oneriyim.Bell ve arai kafani en iyi bunlar korur ama 1 milyar civari en ucuzlari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motomaxta suanda kampanyada olan kushitani kfoam korumali dana derisi montlar 250 lira. 50 liraya da sirt korumasini takarsin. Kask olarak bence kaliteden odun vermemeye calis. Kafa hep onun icinde olacak sadece guvenlik degil komfor da cok onemli inan. Scorpion exo 500 ve caberg v2rr kasklari 400 er lira ve gercekten hepsi birarada guvenli komforlu kasklardir. Pantolon giymek cok cok rahatsiz hele yaz sicaginda hic cekilmez. Saglam bir dizlik takarak guvenlikten biraz odun verip daha rahat edebilirsin. Bunun disinda eldiven ve motosiklet botu kaliyor. Kesinlikle normal ayakkabiyla kullanma dusme aninda ayak bileginin kirilmasini onlemeyebilir ama parcalanmasini onleyecektir. Eldiven de ayni sekilde. Sonuc olarak 200 ayakkabi 100 eldiven 50-60 dizlik 400 kask 300 mont arti sirt koruyucu. Yaklasik 1000 lira yeterli olur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Tüm tavsiyelerinizi tek tek inceliyorum...

    Peki bu tavsiye ettiğiniz aksesuarları sadece internette mi bulabilirim acaba? İstanbul'da veya Bursa'da önerebileceğiniz bir mağaza var mı? İnternetten alış-veriş yapmaya çekinmiyorum fakat beden konusunda sıkıntı olabilir diye mümkünse gidip bir de üzerimde nasıl durduğunu görmek isterim...

    Ama yoksa da netten alırım hiç sorun değil...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitaldelisi -- 6 Ağustos 2013; 1:31:09 >
  • İstanbulda Kızıltoprak ilçesine giderseniz; stadyumun arka tarafında kalan bir cadde var; Bağdat caddesi. Orda her türlü firmayı bulursunuz. Zaten etraftaki motorlardan yaklaştığınızı anlarsınız. Ve ordaki çoğu firmanın internet sitesi de var.

    Ben bugün sadece motorlara bakmak için gezdim orayı biraz. Ama bildiğin tüm motor ve ekipman firmaları o caddenin sonuna doğru toplanmış, resmen kaynıyor. Muayene istasyonu bile o yolun sonunda Oraya gidin, bakının.

    Ekleme: bahsettiğim cadde aslında metrobüs söğütlğçeşme durağına çok yakın. Ama ben E-5 karayoluna atlama cesaretim olmadığı için baya dolanarak ulaştım o caddeye. Yine de vardır bir kısayolu ordan ama pek bilmediğim için o tarafları boşa yol yürüdüm :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 6 Ağustos 2013; 3:30:39 >
  • Kask için Bell markasını önerebilirim. Sharp testinden 5 yıldız almış.

    bell kask

    Mont içinse alpinestars önerebilirim. Kalitelidir.

    alpinestars




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.