Şimdi Ara

kask takmama cezası !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
6.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu gun kask takmadım diye 55 milyon sorgusuz sualsiz ceza yedim birinci sorum şu uyarmadan direk ceza kesebiliyorlarmı ? ikincisi 15 gün icersinde odersem ceza azalıyormu ? ucuncusu ise bennim onumdekini durdurmayıp direk beni durdurup ceza kest,i ve bir sürü insanın gecmesine izin verdi ! bunları sikayet edicem yarına kız arkadasım geceleri ve goz yumanların resmini cekti ne diyorsunuz bu konuda ? (not POLİSLERDEN NEFRET EDERDİM SMDİ DAHA COK EDİHYORUM )

• dostum soylediğin hasızlıklar konusunda haklısın ama kask takmamanın cezasını parayla ödemek kafanla ödemekten daha iyidir.bir de bu tarafından bak sen boş ver polisleri kaskını kendin için tak bence erken yatır %20 kar et bariiii
  • tabiki uyarmadan ceza kesebilir.kask takmamak kurallara aykırıdr ve polis cezayı yapıştırırgeçen sene benimde başıma geldi kask yoktu bide ters yönden gidiyodum 104 ytl yazıverdi
    cezayı 15 gün içinde ödersen %25 bi indirim oluyodu galiba yani 40-41 civarı bişey ödersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR474 -- 13 Nisan 2008; 19:02:20 >
  • 15 günde ödersen 39 ytl ödeyeceksin arkadaşın dediği gibi kafanla ödiceğin yere parayla öde vardır onda da bi hayır itiraz hakkın kesinlikle yok sadece dilekce yazıp başkasını durdurmadı beni durdurdu diye emniyet trafik şubeye yollarsın onda da bişey cıkmaz
  • baskalarını durdurmamakla hata yapmıs ama birde şöyle düşün seninde hayatını kurtarmış sen şimdi sen kasksız sürmezsin ama o durdurmadığı kişiler kasksız sürmeye devam edecekler ve kendilerini riske atmaya devam edecekler belkide çok kötü yaralanıcaklar.Yani anlıyacağın polis seni kurtarmış
  • bence haksızlık onumdeki kişileri bırakıp beni alması gecenleri durdurmaması nasıl olsa resimlerini cektim nasıl şikayet ediliyo bakıcaz ....
  • Bir dakika , sen suç işledin mi?
    Evet işledin , başkasının ne yapıp yapmaması önemli değildir senin için , bir daha aynı suçu işlememeye bak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başkalarının geçip gitmesi senin suçunu meşru kılmaz.
    Haketmişsin, poliste görevini yapmış. Bu kadar basit!
  • Suçtan daha önemli bir şey var bence ortada...

Sen kask takmadın ve o yüzden ceza yedin. Kask takmamanın ne polise ne çevreye ne topluma bir zararı var. Sadece sana zararı. Başka kimseye değil. Adamlar o caydırıcı ceza ile seni korumaya çalışmış. Bundan sonra umarım kaskını sürekli takarsın
  • kac kişi kaskını takıyor acaba ? anket yapalım isterseniz ?
  • Kask takmadan ceza yendiği takdirde , polis motoru bağlıyor mu yoksa kasksız olarak cezayı yazıp sizi bırakıyor mu?
  • bende kasktan bı cok kez ceza yedım. kasktan cezayı kesıolar ve kasksız bır sekılde yola devam etmemıze goz yumyolar bıraz ılgınc bı durum. bana gore para tuzagından baska bısey değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HercuL

kac kişi kaskını takıyor acaba ? anket yapalım isterseniz ?

Başkalarının birşeyi yapmaması sizin SUÇUNUZU meşru kılmıyor!
    Konunun başından beri bunu anlamıyorsunuz!

100 metre öteye bile gidecek olsam, kaskımı takarım ben.
    Haklısınız, takmayan yüzlerce kişi vardır. Ama bende onların kask takıp takmamasını takmam!
    Ben kendimden sorumluyum!
    Tıpkı sizinde kendinizden sorumlu olmanız gerektiği gibi...
  • tebrik ediyorum polisleri ,motora ehliyetsiz kasksız binenlere bence 3 kat daha fazla ceza yazmaları lazım..

ellerine sağlık..

ceza yiyen arkadaş unutma kafanın kırılması 100 ytlden fazla eder..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HercuL

kac kişi kaskını takıyor acaba ? anket yapalım isterseniz ?

Ne motorsikleti sürersen sür hep ve her zaman tak...
  • yav anlatamadıgım hergun takdıgım kaskı o anda resim cekmek icin cıktım evimin cok yakınında bunu anlatamadım adama
  • quote:

Orjinalden alıntı: qraff

Kask takmadan ceza yendiği takdirde , polis motoru bağlıyor mu yoksa kasksız olarak cezayı yazıp sizi bırakıyor mu?

ankete gerek yok eskiler tanır beni hq332..
  • Ben bakkala gidiyom sigara almayada o zaman bile kask takıyom ne olur ne olmaz baba çakal bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_6872

Ben bakkala gidiyom sigara almayada o zaman bile kask takıyom ne olur ne olmaz baba çakal bunlar

valla bundan sonda oyle olcak gibi
  • Küçük yerleşim yerlerinde kasksız kullanan insan çok gördüm ama polis hiçbir şekilde ceza kesmiyordu
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.