Şimdi Ara

KASK'IN ICI NASIL VE NE ILE TEMIZLENIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaz sicaklarinda malum, kafamiz terliyor ve bu ter ister istemez kaskin icindeki kumas vb malzemeler tarafindan da emiliyor.
    Bir muddet sonra kaskin ici hem kirleniyor hem de istenmeyen kokular meydana geliyor.
    Kaskimizin icini nasil ve neyle temizleyebiliriz?
    Tesekkurler,
    kazasiz gunler diliyorum hepinize

• valla bir ara benim de böyle bir sorunum vardı. sonra kaskı attım yenisini aldım sorun cözüldü..
    neyse anlaşılan senin kaskın içi sökülmüyor, bu durumda en iyisi balaklava ya da takke gibi birşey giymek..hem teri alıyor hem de kaskın içinin kirlenmesini önlüyor.. benim aklıma kaskı sabunlu suyun içine sokup ılık suyla temizlemek gelmişti ama başka forumlardan anladığıma göre bu pek tavsiye edilmiyor..
  • Islak mendille fln sil birde oust mudur nedir varya ondan sık koku fln kalmaz
  • profesyonel motor siporlarına biraz bakıyosan oradada göreceksin adamlar kaskın içine ince karmaskesi gibi bişi giyiyo. o terii emiyo ondan kullan.
  • Tavsiyeleriniz icin tesekkurler, gayet mantikli onerilerde bulunmussunuz. Bendeki kask oyle cok da dandik bi kask degi ama yaz gunu hava sicak, ne kadar kaliteli de olsa sonucta insanin kafasi terliyor ve o ter bir sekilde kaskin icindeki kumas malzeme tarafindan emiliyor.
    Onerilerini dikkate alip uygulayacagim bakalim sonuc nasil olacak.
    Tesekkurler
  • dostum ben kaskın içini saf alkol ile siliyorum.
    hem koku yapmıyor hemde bakteri oluşumunu önlüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FraGiLe ShoT -- 3 Ağustos 2007; 13:24:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HARDDISK NASIL TAM TEMIZLENIR?
    18 yıl önce açıldı
    BU SISTEM 8 BIN LIRA EDER MI
    5 ay önce açıldı
    BU NASIL BIR GÜZELLİK
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.