Bildirim
kasiyere hayirli bayramlar dedim güldü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben bakınca gülüyorlar.Sonra sıcak ve samimi alışveriş konuşması.Ardından şekil bir şekilde terkediyorum marketi -
Herif sormuş üstüne cevaplamış,buda yetmemiş gelmiş konu açmış...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vermiş bile haberin yok kızı ara bi bul belki hamiledir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jim Carrey
Ben bakınca gülüyorlar.Sonra sıcak ve samimi alışveriş konuşması.Ardından şekil bir şekilde terkediyorum marketi
Ulan tam işimi görecektim yarıda kaldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Diabolik- -- 8 Ekim 2014; 20:50:56 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Ben bakınca gülüyorlar.Sonra sıcak ve samimi alışveriş konuşması.Ardından şekil bir şekilde terkediyorum marketi
ben de öyle sanıyordum ta ki eve gelip pantolon arasından çıkan donumu görene kadar -
quote:
Orijinalden alıntı: -Diabolik-
quote:
Diabolik ve Madmen.GüzelBi ara poşet istemiştim.Onu almaya çalışırken 2 dk. arkası dönük kalmıştı.Sonra çıkarttı, poşetleri.Bende doldurup gittim
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -Diabolik-
quote:
Diabolik ve Madmen.GüzelBi ara poşet istemiştim.Onu almaya çalışırken 2 dk. arkası dönük kalmıştı.Sonra çıkarttı, poşetleri.Bende doldurup gittim
Uğraşmasana olm sonra laf dinlemiyor hergele
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
çünkü sen ona para veriyorsun kime para versen güler dostum bunu bu kadar büyütme
yokluk çok kötü bir şey
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayramın kutlu olsun de. Hayırlı kelimesi gündelik hayatta pek kullanılmıyor artık. Camilerde bile insanlar bayramın mübarek olsun demiyor hep kutluyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X